Myčka - mléčné sklo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
15.1.11 19:26

já používám somat prášek a sklenky mám taky mléčné a zničené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jochy
20.1.11 19:35

děs

Děvčata, mám myčku asi 2 roky a některé sklo mám opravdu šílené. Nedá se používat. A to jsem koupila myčlu Miele s tím, že má program na ochranu skla. Prd, jen jsem zbytečně zaplatila moc peněz za značku. :cert: A tak jsem z toho smutná. :cry: Ono taky záleží na složení skla. Ty úplně nejlevnější sklínky to nedělají.

• Citovat
  • Upravit
25406
21.2.13 15:20

zašlé sklenice

Ahoj holky,
netušíte někdo, jestli se dají zašlé skleničky z myčky ještě nějak zachránit??? Octem nebo tak nějak. Vyhazovat je nechci, ale stydím se nalít do toho něco návštěvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.2.13 15:23
@avm3 píše:
Ahoj holky,
netušíte někdo, jestli se dají zašlé skleničky z myčky ještě nějak zachránit??? Octem nebo tak nějak. Vyhazovat je nechci, ale stydím se nalít do toho něco návštěvě.

Nevím, ale problém mám stejnej. Přítel zkoušel ten ‚bordel‘ seškrábnout dolů nehtem, trochu to šlo, ale udělat tím celý, tak se z toho pos… Ale dělají mám to jen ty obyč skleničky z ikea :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
21.2.13 15:28

@avm3 nic s tím neuděláš, mě to dělá šuntské sklo, buď hospodské sklenice, cola atd. nebo ta ikea :roll: takže to občas proberu a vyházím, hospodské mám zadarmo tak si to můžu dovolit :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
21.2.13 15:32
@K.Black píše:
@avm3 nic s tím neuděláš, mě to dělá šuntské sklo, buď hospodské sklenice, cola atd. nebo ta ikea :roll: takže to občas proberu a vyházím, hospodské mám zadarmo tak si to můžu dovolit :mrgreen: :mrgreen:

A nepošle!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
21.2.13 19:59

Ikea skleničky nejsou moc skleněné a mám je občas mléčné taky.. používám celou řadu ( tablety, sůi i leštidlo ) Finish a vše je jinak krásně čisté a lesklé.. jen ty levné skleničky mají občas pruh po obvodu… ( dřív jsem používala Somat a taky dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25406
21.2.13 20:46

Díky, asi jsem čekala, že nic. Taky to dělají skleničky z IKEY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí