Myčka - mléčné sklo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
myčka-mléčné sklo
ahoj potřebuju poradit, už toho mám dost.
koupila jsem tablety do myčky REINEX, nechtěla jsem nic drahého, ale ani to nejlevnější, prý dobrá kvalita za dobrou cenu. nádobí bylo strašné sklo mléčné, jsem si říkala, že tam asi chybí leštidlo, šla do drogerie a leštidlo dokoupila, pí prodavačka mi řekla, že v těch tabletách co jsem koupila, ale leštidlo už je, no nic koupila jsem. doma dám tabletu, leštidlo a meju - nádobí ještě horší!!! V návodu na myčku jsem si přečetla, že se to stává když je moc leštidla - jasný, tak jsem blbá a myju znova jen s tabletou a po doplnění soli, kdyby náhodou…
nádobí nejhorší z těch všech mytí.!!!!!!!
Tak jsem se nas… nádobí vyndala a přemývám, důklaadně jsem to přemyla dvakrát a pořád to není ONO!!!
Mě z toho vážně klepne.
Myčku moc nepoužívám, ale na vánoce tu bude dost lidí tak to tam chci jen rychle naházet a mít uklizemo a skleničky vyleštěny.
Máte s tím některá stejnou zkušenost? Je to tabletama? ale zas už jsem jich vypotřebovala tak cca 6 a je to jen a jen horší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Může to být tabletami,ale taky nemusí.Může to být sklem.Mě takhle zmléčněly kompotové misky,které byly klasické jednoduché z čirého skla
Už se to nikdy nespravilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nez jsme koupili mycku manzel procetl vsechna mozna temata na rema mycka a prostredky do ni. Vitezne vysel Somat - prasek. Ten jsme take koupili a pouzivali. Pak jsme koupili gel a ten je na h… Jakmile gel dodelam fofrem se vracim k Somat prasku. Nadobi bylo ciste!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.pampeliska píše:
Nez jsme koupili mycku manzel procetl vsechna mozna temata na rema mycka a prostredky do ni. Vitezne vysel Somat - prasek. Ten jsme take koupili a pouzivali. Pak jsme koupili gel a ten je na h… Jakmile gel dodelam fofrem se vracim k Somat prasku. Nadobi bylo ciste!
my taky používáme Somat tablety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak mě se to stane jen občas a musím říct, že i po letech je to pro mě záhada, nechápu to. Už jsem vyzkoušela snad všechny možné výrobce, nejlepší pro mě je Jar - tablety, ale dávám jak sůl, tak do leštidla ocet. Čistím myčku, filtr. Dodnes je mi záhada, proč se to někdy nepovede
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím co to je za značku?To jsem nikde neviděla
Já tedy myju v Somatu-tablety i prášek a nikdy se mi nestalo to co popisuješ ![]()
A máš teda dobře nastavený to leštidlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cica mě to dělalo taky a může to být stupněm nastavení tvrdosti vody - u dávkování leštidla. Manžel se v tom hrabal a prej se to musí nastavit 2×. Tak zkus přečíst návod, protože manža to sprvail a je to náááááááádherný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evčo tak ať přijede k nám, ale mám ji už osm let a nevšimla jsem si, že by tam bylo něco o tvrdosti, jenom kolik toho leštidla dát +- ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nějaká německá zn. byla mi doporučena - no už nikdy víc.
Jak nastavit leštidlo? jsemm fakt blbá, ale je tam přihrádka - tam dám tabletu, vedle je druhá tam jsem nalila trochu toho leštidla a hrůza, no ale vyprázdnilo se to všechno, tak nechápu to dávkování. ale to jsem stejně tam dávat neměla vy co používáte tablety somat a třeba i jarový taky přece leštidlo nepřidává te ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám to dělala myčka ze začátku, cca čtvrt roku, doplňujeme ji stále stejně a tím samým (calgonit) a už to nedělá, nemáte ji třeba novou, že se teprve "zajíždí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tam co je leštidlo máme takovou šipečku a čísla, dá se s tím kroutit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my máme ve dveřích hned vedle přihrádky na tabletu-prášek otvor na leštidlo-tam zahučí i 1/4 flašky.Tak mi neříkej,že ti to všechno vzala
Mám tam jen +/- a tam si to nastavuju.Leštidlo tam mam pořád.Já používám prášek,manžel tablety.A štve mě že bliká ta kontrolka když tam leštidlo není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamce to taky párkrát udělalo že sklo bylo mléčné ale od té doby co používá Somat je naprosto spokojená
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli máš ještě ty tablety, tak zkus dát tabletu a na místo leštidla nalít ocet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
evcav píše:
cica mě to dělalo taky a může to být stupněm nastavení tvrdosti vody - u dávkování leštidla. Manžel se v tom hrabal a prej se to musí nastavit 2×. Tak zkus přečíst návod, protože manža to sprvail a je to náááááááádherný
Určitě leštidlo? V mé myčce se nastavuje dvakrát sůl, jednou ručně, jednou elektronicky, leštidlo můžu nastavit jen ručně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit