Myčka nevypouští vodu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myčka nevypouští vodu
Ahoj, mamka si pořídila novou myčku BOSH dnes ji poprvé zapla a po ukončení programu svítila kontrolka u přívodu vody.. Když myčku otevřela zustalo v ní plno vody až po okraj.Sama mám myčku, ale jenom chvilku a s tímhle jsem se nesetkala.Tak nevím co poradit.Zkontrolovali jsme hadice čerpadlo ve vnitřř nic není zanešené zmáčklé proste nic
Nevíte někdo čím by to mohlo být???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Naši známí měli podobný problém a byla špatně zapojená. Zapomněli odstranit záslepku jak jsou napojené hadice na sifon… jedna je na přívod vody a druhá je na vypouštění… tak možná by to mohlo být i tím… opravář jim řekl, že je to velmi častý problém. Ale pokud vám to zapojoval někdo, kdo tomu rozumí… technik nebo vodař… tak bych to viděla na reklamaci… popřípadě by vám z obchodu v rámci záruky měli poslat servisního technika na zjištění a odstranění závady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tatka vytáhl hadici a zjistili,že když hadici dají normálně do dřezu tak se voda vypustí ale do sifonu to nechce vypouštět..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
není v tom sifonu za sáslepka? musí se podívat dovnitř do té koncovky kam se připojuje hadice na vypouštění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my máme podobný problém s myčkou, máme tu hadici prodlouženou, takže si myslíme, že je problém v tom. Stalo se nám to už dvakrát a manže tu hadici dal do kyblu, vypustil vodu a pak to zase šlo
Taky máme novou myčku, asi nějaký špatný tlak nebo co
Já se ještě kdyžtak zeptám manži co v tom je za trik, tak kdybych ještě něco novýho věděla, tak napíšu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
znám - po prvním mytí voda neodtekla, neb chytrolíni, co ji instalovali, nevytáhli záslepku z hadice. nutno zkontrolovat, jestli ji tlak neposunul do sifonu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se stalo to samé, i jsme ji (jako pitomci) vyreklamovali za novou a ta to také dělala…no a byla záslepka v sifonu
![]()
- Citovat
- Upravit
neodtíká
Zrovna jsem měl ten samý problém.Já trouba jsem neuřízl konec,na který jsem nasadil odtok z myčky ![]()
- Citovat
- Upravit
nevypouští vodu
Dobrý den, všichni píšete o tom že nová myčka nevypouští vodu a co když nevypouští vodu 2 roky stará myčka ![]()
- Citovat
- Upravit
@dasa2008 píše:
Dobrý den, všichni píšete o tom že nová myčka nevypouští vodu a co když nevypouští vodu 2 roky stará myčka
mě se to taky jednou stalo a stačilo vyčistit filtr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mělo by ti to nahlásit číslo chyby. Je dost možné, že máš zaseklé čerpadlo z důvodu nějaké překážky - je třeba to vyčistit. A nebo jak jsi čistila filtr, tak jsi ho nasadila špatně nebo zcela tu sítku na dně myčky nedotáhla. I to může způsobit, že se nevyčerpá voda. (mně to udělala několikrát Siemens)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas byl rozbity programator. novy stal dost, takze sme nakonec kupovali novou. byla stara asi 5 let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do myčky se vrací voda
Ahoj všem, prosím o radu. Myčka umyje nádoví, vše je OK, ale za cca 1-2 hodiny se do myčky vrátí trocha vody. Nemáte někdo zkušenost?
Měli jsme tady opraváře, protože nechtěla odčerpávat vodu, kouknul na čerpadlo, nic nenašel, vrátil ho tam a myčka jela normálně. Je to asi dva měsíce a teď toto. Projela jsem odpad u dřezu (stejný odpad jako pro myčku) Krtkem a stejně to dělá dál. Divný je, že po mytí tam nic není a pak se tam voda objeví. Děsně to smrdí a mě to štve… ![]()
Děkuji všem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit