Jaký papiňák?

17609
7.6.11 01:27

Papiňák jaký?

Starý papiňák mám už přes 15 let a i když zatím slouží až na malé mouchy dobře, uvažuji o jeho posile a posléze nástupci.
Moc se mi líbí Tefal Clipso, ale je to dost drahý špás a docela mě děsí, že se musí nejak vyjímat guma z víka po každém papinování :nevim: Mate s ním někdo zkušenost, nebo jste spokojené s jiným klidně od jiné značky. Chtěla bych od něj hlavně snadnou obsluhu, protože ten starý je sice fajn, ale je to taková ta klasika, kdy se víko musí „zarážet“ dovnitř a odfukovat tlak pomalu, něco takového
 http://www.etescoma.cz/…-201563.html?…

Budu ráda za jakýkoliv poznatek a pochopitelně i negativní zkušenosti, nerada bych si koupila něco, co mi bouchne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
867
7.6.11 05:47

Ahojky, máme tuhle sadu http://www.etescoma.cz/…inent-202153 a naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.6.11 06:51

Ahoj, já mám vyhlídnutý tento
http://www.etescoma.cz/…usive-202156

Je to tedy drahota, ale loni o vánocích ho měli v akci za lepší cenu, tak vyčkávám.

Jinak taky máme doma ten klasický a toho já se bojím. Tento by měl mít údajně asi 5 různých pojistek.

• Citovat
  • Upravit
10802
7.6.11 06:54

Jé, já mám ten, který jsi dávala odkaz že nechceš :lol:, už tak tři roky. Koupila jsem ho proto že byl největší a levný a používám ho téměř denně (mám 8l variantu nebo kolik to je)
A jsem spokojená… na víko už mám grif… a co se otvírání týče, stačí neotvírat po dovaření hned, ale nechat třeba pět deset minut stát. Vychladne to, takže když pak odklopím ventil, tak z toho nejde pára žádná… taky nesnáším „odfukování“. Kdysi jsem měla hliníkový, a ten šlo zchladit hned po dovaření studenou vodou… ale u tohohle to nějak moc nefunguje, ten nerez asi špatně vede teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
7.6.11 07:24
Nutel píše:
Ahojky, máme tuhle sadu http://www.etescoma.cz/…inent-202153 a naprostá spokojenost :palec:

Tak na tyto si taky brousím zuby :twisted: jen kdyby to chtělo být levnější :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.6.11 07:33

A jaký je rozdíl mezi tím Prominentem a Bio Exclusive, nevíte?? :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
7.6.11 07:48

Já mám tyto a jsme naprosto spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.6.11 07:51

Taky máme Tescoma Bio Exclusive a naprostá spokojenost, zavírání je opravdu jednoduché. Koupili jsme ho v nějaké akci za necelé 2000kč a v sadě byl 4l a 6l hrnec a 1 poklička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
7.6.11 07:58

taky mám tuto sadu od Vánoc a v podstatě od té doby v ničem jiném nevařím a v akci jsou stále, takže si myslím, že se to vyplatí

http://www.etescoma.cz/…-204333.html?…

Romanetka píše:
Taky máme Tescoma Bio Exclusive a naprostá spokojenost, zavírání je opravdu jednoduché. Koupili jsme ho v nějaké akci za necelé 2000kč a v sadě byl 4l a 6l hrnec a 1 poklička…
  • Citovat
  • Upravit
693
7.6.11 08:35

Já mám Tefal clipso a je super. Myslím, že ta investice se vyplatí. Žádnou gumu z víka nevyndávám :nevim: , tak nevím, co ti k tomu říct.

Mě nejvíce vyhovuje ta minutka, neboť konečně nic nepřevařuju :lol: . Dávají k tomu takovou knížečku, kde je napsáno, jak dlouho kterou potravinu vařit. Když je dostatečný tlak v hrnci, minutku můžeš odendat a vzít si s sebou do jiné místnosti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
7.6.11 08:52

Mám sadu Tefal Clipso Control a naprosto super!!! /Koupila jsem v akci na Mallu před Vánocema/. Jako Mahora taky nechápu o jakým vyndávání gumy mluvíš… Nic takovýho není třeba :wink: Ta minutka je bomba :pankac: No a hrozně mi vyhovuje naprosto primitivní zavírání/otvírání -v poho jednoruč se secvakne jen čudl na vršku poklice a je to… Za mě naprostá spokojenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
7.6.11 08:52
Romanetka píše:

Ahoj,
máme to stejné, také kupované v akci, dva hrnce za jednu cenu a naprostá spokojenost. DOkonce ta cena nění tak příšerná a využiji ho dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.6.11 08:54

Mamka má něco podobného co KPKristy a tu gumu z poklice taky vyndavá na umývání, ale nic hrozného to není, nandavá se lehce. Ale ty novější typy to už asi nemají, tam se nic vyndavat nemusí.

• Citovat
  • Upravit
46669
7.6.11 08:56
madi píše:
Mamka má něco podobného co KPKristy a tu gumu z poklice taky vyndavá na umývání, ale nic hrozného to není, nandavá se lehce. Ale ty novější typy to už asi nemají, tam se nic vyndavat nemusí.

Nic hrozného to opravdu není! Aspoň vše důkladně umyju…
Ani mě nenapadlo, že u některýs se guma nevyndavá :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.6.11 08:58

Jedinej problém je ten, že se ta guma může vyndaváním poškodit :think: Mamka už jí má natrženou, ale jelikož nevíme výrobce (na hrnci nic napsané není), tak ji ani náhradní nemůžeme sehnat. Koupili ho před lety kdesi v hypermarketu. Ale když koukám na odkaz, tak jsou snad úplně stejný

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max