Zápach z vysavače
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zápach z vysavače
Ahoj, máme asi 5 let vysavač Electrolux ergospace a poslední týden začal strašně zapáchat při vysávání
- je to od té doby, co jsem dětem vysávala rýmu, ale při tom se žádné výdobytky do luxu nedostaly… je to cítit jako něco zkaženého, skoro jako exkrement…
vysávání je pro mě trest. V domácnocsti máme psa, který dost pelíchá, ale sáček i filtry jsme vyměnili, bez účinku. Mně to přijde, že je to cítit z toho motoru… Pomůže vůně do vysavače? Nebo co s tím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
koupila bych vůni do vysavače a dál to neřešila. případně sledovala, jestli se z motoru nebude kouřit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak to jsemráda, že v tom nejsem sama
Máme také electrolux, ali jsme za něho přes 4000,– Kč a od té doby co jsem vysávala dětem rýmu děsně smrdí při vysávání, zdá se mi, jakoby topil, zezadu jde teplý vzduch a smrádek
Přemýšlím, že půjdu reklamovat, máme ho asirok a půl, ale normální se mi to nezdá. Hadici jsme také vyčistili, filtry i sáček vyměnili a nic nepomáhá.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Tak to máme stejný problém. Náš vysavač (Miele) byl v pohodě,dokud jsem trošičku nevysála vodu (a teď nevím,dost pravděpodobně jsem v té době taky malé odsávala nudličky - třeba to zůstalo v hadici…?). Muselo se to tam někam dostat a „zkazit“ nebo nevím. Filtry i sáček jsou už dávno několikrát vyměněné a je to stále cítit - já říkám,jak bolavá noha. Vůně do vysavače by asi pomohla (né jakákoliv - některé voní,některé nejsou vůbec cítit nebo jen chvilku), ale už jen skrze ten pocit,že TO tam pořád je, bych zašla za odborníkem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To co smrdi, je bordel v hadici vysavace. Zkus ji proplachnout ve vane a uvidis, co z ni vyplave
- Citovat
- Upravit
@Danylla Ahoj, tak my máme úplně stejný vysavač a úplně stejný problém…napíšeš mi prosím, jak jste dopadli s tím. vysavacem? Musel se vyměnit?
@monulka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, měla jsem stejný problém, vysavač byl starý, proto jsme raději koupili nový. Po ani ne půl roce a hlavně po delší době vysávání rýmy začal zase zapáchat z te zadní části. Hadice jsem několikrát propláchla, filtry vyměnila a je to pořád. Chtěla bych se zeptat, jak jste to nakonec vyřešili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď vysavač nemám ale pamatuji si že jsem kupovala nějaké granule, ty jsem vysypala na koberec a vysála a pak to vonělo dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enoulik Vyřešila jsem to tak, že na výstupní filtr jednou za čas nakapu pár kapek voňavého olejíčku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys to s tou vůní na filtr jsem zkoušela u toho starého vysavače a výsledkem byl ještě větší smrad - asi se to nějak smíchalo nebo co, ale fakt hnus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi se stejným problémem.
Vysavač mi smrdí jako „ho.na“
, vychází to jakoby z motoru. Nikomu jinému to takhle moc nesmrdí. Vysavač máme bez sáčkový, filtry se měnily několikrát. Značka je to sencor a máme ho asi 5 let, možná více.
U nás to z nudlý být nemůže, děti nemáme.
Jak tu byla rada ohledně propláchnutí hadice, tak to rozhodně vyzkouším.
Vysavač se jednou za 2 týdny (po dvou luxování) čistí. A i po vyčištění smrdí.
Máte někdo ještě jiné rady?
- Citovat
- Upravit
@blabla123 jsi si jistá, že to není filtr? pokud motor, tak bych to dala do opravny, zda něco neobjeví.. u nás toto dělá filtr - máme tu sam značku, bezsáčkový.. jeden filtr na klepání, druhý peru.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@blabla123 jsi si jistá, že to není filtr? pokud motor, tak bych to dala do opravny, zda něco neobjeví.. u nás toto dělá filtr - máme tu sam značku, bezsáčkový.. jeden filtr na klepání, druhý peru..
Tenhle vysavač byl asi za tisícikorunu, takže si myslím, že opravna by vyšla dráž než pořizovací cena. Filtr se měnil a pach zůstal, nejhorší je, že ten smrad je pak v celém bytě
![]()
- Citovat
- Upravit
@blabla123 píše:
Tenhle vysavač byl asi za tisícikorunu, takže si myslím, že opravna by vyšla dráž než pořizovací cena. Filtr se měnil a pach zůstal, nejhorší je, že ten smrad je pak v celém bytě![]()
tak vyhodit, pořídit nový.. takový problém jsem nezažila - fakt jen z filtru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
tak vyhodit, pořídit nový.. takový problém jsem nezažila - fakt jen z filtru
Já vůbec nechápu, že nikomu jinému to takto nesmrdí.
Ale výměna filtru by měla pomoci, že ano?
- Citovat
- Upravit