Nokia X6 - česká

2457
2.6.11 19:48

Nokia X6 - česká

Dobrý den, uvažuji o koupi nového mobilního telefonu Nokia X6. U hodně prodávajících se vyskytuje poznámka, že telefon „nemusí pocházet z české distribuce“. Nevím co si přesně pod tímto pojmem představit. To jako nebude mít v sobě češtinu? Pokud jsem telefon z „české distribuce“ našla, cena byla skoro jednou taková. Prosím i případné majitele tohoto telefonu a jejich názor na něj. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5677
2.6.11 19:52

ahojky

mam ji a jsem maximalne spokojena, ma vse co jsem chtela, je super uzasna a skvela :-)
pamet telefonu je dostatecna, ted tam i nejaky program na prehravani filmu :-) fakt spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
2.6.11 19:59

a je prosím z české distribuce nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
2.6.11 20:08

ano ja mam cesky

ze neni z ceske distribuce by melo znamenat ze, tam kde ho koupis, budes uplatnpovat zaruku, ale zarucni oprava bude trvat dele o tu cestu do te zeme ze ktere bude telefon (napr. z Anglie), cestinu neni problem do telefonu dostat, spis je problem ze muze byt blokly na nejakou zahranicni sit, nemusi ti jet ve vsech statech, ale tady by s nim nemel byt problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
2.6.11 20:11

děkuji za info a o vysvětlení pojmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
2.6.11 20:13

neni vubec zac :-) pokud budes chtit neco vedet klidne pisni SZ :-)
telefonek je to optavdu luxusni a spickovy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
3.6.11 01:16

ahojky take se hlasim mam ji jsem ale z anglie takze neporadim ale telefonek je to opravdu dobry pamnet super dobre se ovlada a ma vse co potrebujes i ja jsem spokojena :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2457
3.6.11 11:30

děkuji za vaše doporučení, asi do něj půjdu. Ještě se mi teda líbí N8, ale ta je už zase cenově někde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
10.9.11 15:07

Isand, pro který telefon jsi se nakonec rozhodla? Já se zrovna rozhoduji mezi X6 a N8, tak sháním co nejvíce informací. Díky za případné bližší informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí