Zápach z vysavače
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nemohla se vám do vysavače dostat vlhkost? Vlhkost v kombinaci s prachem vytvoří různé smrady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
Nemohla se vám do vysavače dostat vlhkost? Vlhkost v kombinaci s prachem vytvoří různé smrady.
Smrdí už minimálně půl roku a mě nejvíce, ze 3 členů domácnosti. Jednou za 2 týdny se čístí, takže si myslím, že se do něj vlhkost dostat nemohla. I nádoba s veškerým příslušenstvím se vrací do vysavače až jsou naprosto suché.
- Citovat
- Upravit
Hmmm. Stačí fakt málo, i pár kapek a začne to zahnívat. Možná se dostal prach do motoru, to pak taky smrdí (kombinace teplo + prach). Pozná se to taká podle toho, že vysavač víc,,hřeje".
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
Hmmm. Stačí fakt málo, i pár kapek a začne to zahnívat. Možná se dostal prach do motoru, to pak taky smrdí (kombinace teplo + prach). Pozná se to taká podle toho, že vysavač víc,,hřeje".
A co by se s tímto dalo udělat?
- Citovat
- Upravit
Za ty filtry dáte více než za nový vysavač.. dají se vysavače koupit do 1500 super stroje… ten náš stál asi 1100 a je naprosto vyhovující pro domácnost se dvěma dětmi a kočkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blabla123 píše:
Já vůbec nechápu, že nikomu jinému to takto nesmrdí.
Ale výměna filtru by měla pomoci, že ano?
jo, to by pomoohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
Za ty filtry dáte více než za nový vysavač.. dají se vysavače koupit do 1500 super stroje… ten náš stál asi 1100 a je naprosto vyhovující pro domácnost se dvěma dětmi a kočkami.
Mohla bych se zeptat, co je to za značku a či je a nebo není sáčkový?
- Citovat
- Upravit
@martina.se píše:
jo, to by pomoohlo
Bohužel i jak taťka filtr vyměnil, tak mi smrděl, asi mám nějaký divný čuch, jelikož to ostatní necítili ještě několik měsíců po mě.
- Citovat
- Upravit
@blabla123 píše:
Mohla bych se zeptat, co je to za značku a či je a nebo není sáčkový? [/cita@blabla123 píše:
Mohla bych se zeptat, co je to za značku a či je a nebo není sáčkový?sáčkový, taky sencor, sáčky vydží tak 14 dní (nám) a pokud tam není vlhkost a koupí se ty látkové, tak se dají vysypat a používat třeba 3 měsíce. myslím, že pět jsem jich kupovala za 150 kč. Pro nás bylo důležité, že vysavač splňuje normu „vhodné pro alergiky“ a má turbo kartáč
typ z hlavy nevím, ale: když si na heuréce nebo jiném podobném servru dáte vyhledávat vysavač a zadáte si parametry, tak najdete, co vám vyhovuje a pak se da dohledat skrz google i za lepší ceny.. ja ho takle našla před vánoci a kousek po vánocích jsem koupila na mallu v akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
sáčkový, taky sencor, sáčky vydží tak 14 dní (nám) a pokud tam není vlhkost a koupí se ty látkové, tak se dají vysypat a používat třeba 3 měsíce. myslím, že pět jsem jich kupovala za 150 kč. Pro nás bylo důležité, že vysavač splňuje normu „vhodné pro alergiky“ a má turbo kartáč
typ z hlavy nevím, ale: když si na heuréce nebo jiném podobném servru dáte vyhledávat vysavač a zadáte si parametry, tak najdete, co vám vyhovuje a pak se da dohledat skrz google i za lepší ceny.. ja ho takle našla před vánoci a kousek po vánocích jsem koupila na mallu v akci.
Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@blabla123 píše:
A co by se s tímto dalo udělat?
Nic
. Resp. by to bylo dražší, než nový stroj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
Nic. Resp. by to bylo dražší, než nový stroj.
Děkuji za rady, už jsem včera založila diskuzi ohledně výběru nového vysavače, tak uvidíme. Možná ještě někdo napíše.
- Citovat
- Upravit
@blabla123 Vítěz D testu byl Miele Complete C3 Celebration Ecoline plus, nejlevnější mezi nejlépe hodnocenými byl Severin BC7055.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
@blabla123 Vítěz D testu byl Miele Complete C3 Celebration Ecoline plus, nejlevnější mezi nejlépe hodnocenými byl Severin BC7055.
Miele je mimo cenové možnosti, ale Severina jsem též našla dnes ráno, ale nevím, něco mi říká, že by nemusel být až tak dobrý ![]()
Možnosti jsou max 4000, ale doma mě stáčejí k 1000, co stál přibližně ten, co máme. Špatné je, že moc nemohu nalést sací výkony vysavačů.
- Citovat
- Upravit
@Premek_Orac Přijdu si jak blázen, o tom Severinu psali, že má vysoký sací výkon a když konečně najdu číslo, tak necelých 200W. Nevíte, kolik by měl být optimálně sací výkon?
- Citovat
- Upravit