Jaký papiňák?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já se bála tlakáče, že mi bouchne a tak a nakonec sem se nechala ukecat a koupili sme si FAGOR Rapid Express a nedám na něj dopustit. Vařím v něm skoro denně. Brambory, maso, polévky… Je to prostě bomba!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ganlum píše:
Já se bála tlakáče, že mi bouchne a tak a nakonec sem se nechala ukecat a koupili sme si FAGOR Rapid Express a nedám na něj dopustit. Vařím v něm skoro denně. Brambory, maso, polévky… Je to prostě bomba!
a jak dlouho ho máš??koukala jsem , že vychází cenově dobře..chtěla bych pořídit mamce k narozkám nějaký papiňák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky jaký rozdíl je mezi tefalem clipso control a clipso modulem ??? kromě teda ceny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak je teda všechno stejné jo a modul asi sklopné ty uchyty že ? ale děkuji za odpověd a jste stále spokojené s clipso control ráda bych ho pořídila ale ten l mi příjde šíleně velký
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam ten set
2 hrnce jedna poklicka a jedna tlakova poklice+ ten caovac
Spokojena jsem porad, v mensim delam maso a omacky, ve velkem polevky nebo velke maso- taky zeleninu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to je.
Ale pokud s papinakem umis, mela jsi, tak ten casovac nepotrebujes...... ja jsem byla nepolibena a mela jsem strach aby neco nezmrvila- rpoto si vzdy nastavim cas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo tak bez papinu si nedokážu představit život
když mě se ta minutka líbí
že nic hlídat nemuím no ale je fakt že vařím 10 let bez ní tak bych si jí odpustit mohla zase na recenzích psali že ty uši od modulu jsou takové nějaké vychechlané a nekvalitní plast proto si to tefal možná u controlu rozmyslel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
control ma taky plastove usi, a jedno ucho se mi odspodu trosku pripalilo........ to nevymakali- navic nejdou sklapet, a tak zabira hodne mista ve skrini
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tefal clipso je absolutně bezkonkurenční. Velmi snadná obsluha,,,za tu cenu se opravdu vyplatí. Mám ho tři roky, neustále ho používám a jsem naprosto spokojená.
- Citovat
- Upravit
Holky, kdo mate Tefal Clipso… mate nekdo tento typ (Tefal Clipso One??) -
http://www.homeandcook.cz/…-6l-p4240769
Moc se mi libi samozrejme ten Control, ale nechce se mi davat tolik penez, a tento se mi zda, ze je uplne stejny, akorat nema tu minutku (nepotrebuju, nepouzivam u niceho) a sklopne rukojeti (taky nepotrebuju, mam skrinky velke dost a poloprazdne).
Takze pokud platit za papinak o vic jak 1000 kc vic jen kvuli te minutce a mozna o trosicku hezcim designu (modra barva na viku toho Control), koupim si klidne tento „One“.
Prosim napiste.
Uz jsem mela vybranu sadu Tescoma Bio Exclusive (dokonce 2 ks hrncu v sade 4l a 6l) a temer rozepsanou objednavku, ale proste k tomu Tefalu me to tahne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tefal climpso control set, a neměnila bych. Já nechtěla žádný tlakáč, z ručnímas páčkama apod. tento je velmi jednoduchý a mě příjde i hodně bezpečný. Zatím ho mám 3roky, a stále jako nový. Minutka se dá nosit i ven. takže nic nemusím doma hlídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye Ten si chvali kazdy, ale me prave zajima, jestli ma nekdo ten „One“. Ja nikam ven nechodim, kdyz varim
, ja fakt nepouzivam zadny tyhle casovace, ani u trouby apod., vzdycky jsem se nechala ukecat a koupila nejaky drazsi spotrebic, protoze mel to a ono, a nakonec jsem ho pouzivala stejne jen k zakladnimu ucelu - vareni, peceni apod
…
Takze pokud je rozdil mezi Control a One jen v te minutce a mozna tech drzadlech, tak pro me je to jasna volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit