Vestavný sporák

29730
7.6.11 09:14

Vestavný sporák

Ahoj!
Potrebuju poradit…vybiram vestavny sporak, kolem 10tis., preferuju znacky Electrolux, Bosh, Siemens a pod… Mate nekdo tip? Na co si dat pozor a co mam vubec chtit? Nas stary mel jen horkovzduch a samocistici funkci, manualni casovac brzo odesel, takze bych chtela radsi digi.
Diky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
7.6.11 09:18

Asho a co chces? Sporák- vařič?. nebo troubu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21644
7.6.11 09:20

a nebo varnou desku a k tomu troubu? ;-)

jinak pokud desku s troubou, tak se bojím, že se do 10 tis. nevejdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.11 09:29

Sporak, tj. trouba a varna deska. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.11 09:30
nozu píše:
a nebo varnou desku a k tomu troubu? ;-)jinak pokud desku s troubou, tak se bojím, že se do 10 tis. nevejdeš…

Jasne, myslim to radove, 20 za to nejspis nedam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.6.11 09:32

Ahojky…já mám vestavěnou troubu Elektrolux…a jsem sní moc spokojená
už ji mám 3 roky a super !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.11 09:41
kotýsek píše:
Ahojky…já mám vestavěnou troubu Elektrolux…a jsem sní moc spokojená
už ji mám 3 roky a super !!!

No diky…ale jaky typ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.11 09:48

A jeste jsem zapomnela…varna deska na plyn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21644
7.6.11 09:49

mám troubu Fagor 5H-185X a k tomu samostatniou varnou desku. ale je už skoro 5 let straá, teď bude nová nabídka. doporučovala bych, abys koukala po troubě, která má u větráku na horký vzduch topné těleso. já tam mám několik funkcí, ale nejvíc využívám právě horký vzduch. občas pečení a jednou jsem grilovala :-)
taky je super vychytávka, když jdou ty ovládací knoflíky na troubu jako zamáčknout dovnitř, takže když je nepoužíváš, tak nevyčnívají a nelákají děti.a koukala bych se, aby měla pojistuku proti dětem jak na ovládání, tak na otevření. já mám jen to ovládání a otevření by se mi hodilo…

určitě doporučuji samostatnou varnou desku - ta má ovladače přímo na sobě a není propojená s troubou. pokud se finančně vejdete, tak si lidi hodně chválí i indukční plotýnky - dá se koupit deska, která má polovinu elektriku a polovinu indukci. a určitě doporučuji rámeček kolem desky - když ti při vaření něco vyteče, tak to nemáš po celé lince ;-)

tak snad jsem trochu pomohla. jinak na netu se dají najít akční sety, že je trouba a deska dohromady a jsou výhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.6.11 09:50

Asho- pokud plynovka- doporucuji Baumatic

My uz mame 7 let, ten nas typ uz asi neprodavaji, ale mame i se sdvojenym horakem- nemam vytek.
zkusim ji najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.6.11 09:53

S plynovou deskou neporadím, tu nemáme.

Ale troubu mám Electrolux 53103×, stála mě necelých 8 tisíc (ale je vestavná samostatná, my jí máme ve výšce, ale určitě existuje i typ pro kombinaci se sporákem).

Zatím je nezapojená :mrgreen: Ale po prvním prozkoumání celkem fajn, má 2 teleskopické výsuvy, samočištění, 2 plechy, úpravu proti otiskům prstů, která fakt funguje.

• Citovat
  • Upravit
22315
7.6.11 09:54

mame tuhle
http://www.baumatic.cz/bt62tcss.html- kukam, porad ji delaji a cena je stejna..

noa mame i odparovac baumatic- taky super

Troubu mam Fagor- taky 7 let, je dobra, ale priste chci s pyrolyzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.11 09:55

Fagor jsme ted meli, melo to detsky pojistky na knoflikach, ale Fagor uz nechci, nejak mne nenadchnul :-? Meli jsme ho sice 10 let, ale zacal odchazet hned po zaruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
7.6.11 09:56
asha píše:
Fagor jsme ted meli, melo to detsky pojistky na knoflikach, ale Fagor uz nechci, nejak mne nenadchnul :-? Meli jsme ho sice 10 let, ale zacal odchazet hned po zaruce.

To mi ani neříkej, my máme fagor lednici i indukci 8-o 8-)

• Citovat
  • Upravit
29730
7.6.11 10:01
madi píše:
asha píše:
To mi ani neříkej, my máme fagor lednici i indukci 8-o 8-)

Neboj, pisu, ze jsme ho meli 10 let a pekla jsem do posledni chvile…sice dvirka zapreny zidli a bez casovace, ale pekla :mrgreen: Pak to slo uz rychle… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí