Vestavný sporák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vestavný sporák
Ahoj!
Potrebuju poradit…vybiram vestavny sporak, kolem 10tis., preferuju znacky Electrolux, Bosh, Siemens a pod… Mate nekdo tip? Na co si dat pozor a co mam vubec chtit? Nas stary mel jen horkovzduch a samocistici funkci, manualni casovac brzo odesel, takze bych chtela radsi digi.
Diky moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
a nebo varnou desku a k tomu troubu? ![]()
jinak pokud desku s troubou, tak se bojím, že se do 10 tis. nevejdeš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nozu píše:
a nebo varnou desku a k tomu troubu?jinak pokud desku s troubou, tak se bojím, že se do 10 tis. nevejdeš…
Jasne, myslim to radove, 20 za to nejspis nedam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky…já mám vestavěnou troubu Elektrolux…a jsem sní moc spokojená
už ji mám 3 roky a super !!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kotýsek píše:
Ahojky…já mám vestavěnou troubu Elektrolux…a jsem sní moc spokojená
už ji mám 3 roky a super !!!
No diky…ale jaky typ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám troubu Fagor 5H-185X a k tomu samostatniou varnou desku. ale je už skoro 5 let straá, teď bude nová nabídka. doporučovala bych, abys koukala po troubě, která má u větráku na horký vzduch topné těleso. já tam mám několik funkcí, ale nejvíc využívám právě horký vzduch. občas pečení a jednou jsem grilovala ![]()
taky je super vychytávka, když jdou ty ovládací knoflíky na troubu jako zamáčknout dovnitř, takže když je nepoužíváš, tak nevyčnívají a nelákají děti.a koukala bych se, aby měla pojistuku proti dětem jak na ovládání, tak na otevření. já mám jen to ovládání a otevření by se mi hodilo…
určitě doporučuji samostatnou varnou desku - ta má ovladače přímo na sobě a není propojená s troubou. pokud se finančně vejdete, tak si lidi hodně chválí i indukční plotýnky - dá se koupit deska, která má polovinu elektriku a polovinu indukci. a určitě doporučuji rámeček kolem desky - když ti při vaření něco vyteče, tak to nemáš po celé lince ![]()
tak snad jsem trochu pomohla. jinak na netu se dají najít akční sety, že je trouba a deska dohromady a jsou výhodnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asho- pokud plynovka- doporucuji Baumatic
My uz mame 7 let, ten nas typ uz asi neprodavaji, ale mame i se sdvojenym horakem- nemam vytek.
zkusim ji najit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S plynovou deskou neporadím, tu nemáme.
Ale troubu mám Electrolux 53103×, stála mě necelých 8 tisíc (ale je vestavná samostatná, my jí máme ve výšce, ale určitě existuje i typ pro kombinaci se sporákem).
Zatím je nezapojená
Ale po prvním prozkoumání celkem fajn, má 2 teleskopické výsuvy, samočištění, 2 plechy, úpravu proti otiskům prstů, která fakt funguje.
- Citovat
- Upravit
mame tuhle
http://www.baumatic.cz/bt62tcss.html- kukam, porad ji delaji a cena je stejna..
noa mame i odparovac baumatic- taky super
Troubu mam Fagor- taky 7 let, je dobra, ale priste chci s pyrolyzou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fagor jsme ted meli, melo to detsky pojistky na knoflikach, ale Fagor uz nechci, nejak mne nenadchnul
Meli jsme ho sice 10 let, ale zacal odchazet hned po zaruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asha píše:
Fagor jsme ted meli, melo to detsky pojistky na knoflikach, ale Fagor uz nechci, nejak mne nenadchnulMeli jsme ho sice 10 let, ale zacal odchazet hned po zaruce.
To mi ani neříkej, my máme fagor lednici i indukci
![]()
- Citovat
- Upravit
madi píše:asha píše:To mi ani neříkej, my máme fagor lednici i indukci
Fagor jsme ted meli, melo to detsky pojistky na knoflikach, ale Fagor uz nechci, nejak mne nenadchnulMeli jsme ho sice 10 let, ale zacal odchazet hned po zaruce.
![]()
Neboj, pisu, ze jsme ho meli 10 let a pekla jsem do posledni chvile…sice dvirka zapreny zidli a bez casovace, ale pekla
Pak to slo uz rychle… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit