Myčka plně integrovaná?

234
11.9.07 13:37

myčka plně integrovaná?

Může mi někdo napsat jestli je lepší myčka plně integrovaná nebo aby byl vidět ten panel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
11.9.07 15:30

plne integrovane mycky jsem videla jen tri, takze maly vzorek, ale shoou nahod si na vsechny majitele stezovali. kdyz se ti v ni neco rozbije, jsou opravy pochopitelne nakladnejsi - o vstupni cene ani nemluvit. pro mne je viditelny panel i vyhodou, pze vidim, jak je mycka daleko, pripadne jestli se ji treba neco nedeje. kdyz mas panel uvnitr, tka ji sice muzes za chodu otevrit a mrknout se, ale vypustis si paru a tak vubec.
celkove mi kamarad technik rikal, ze mu plne integrovane pristroje pripadaji jako modni vystrelek, ktery nema vylneho vyznamu - u pristroju se musi resit pri vyrobe ruzne parametry jen pro to, aby se mohli zavrit „do skrine“ a to dost casto ubira na kvalite ostatnich vlastnosti.
toz muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
11.9.07 16:33

Ahojík, přidávám svůj názor.

Myslím, že se to až tak nevyužije. já mám zabudovanou myčku s úzkým panelem a je pravda, že jsem ráda,že mohu na panelu vidět, kdy se mě zapne (zapínám na noční levnější proud) zda tam ještě něco můžu přihodit, či jak dlouho ještě bude „prát“ nádobí apod.
Spíš bych vybírala dle parametrů jako hlučnosti, spotřeba vody a eco program :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
11.9.07 20:37

Ahoj
my mame plne integrovanou mycku a rozhodne si nestezuji. Vypada to skvele a hlavne malej na ni nemuze :D Vrele doporucuji.
Alca
PS:co se parametru tyka, je to AAA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.9.07 22:34

Tak ,kterou vybrat jsem řešila začátkem prázdnin.Mám myčku 8let -normální s panelem,za pár týdnů se stěhujem a do nového bydlení jsem si pořídila myčku plně integrovanou.Jednak mě přemluvil ,ten co nám kuchyň navrhoval,že je to hezčí,když není vidět panel (to není až tak důležité) a pak jsem se rozhodla kvůli prcka.Neustále mi ovládá pračku,myčku,Tv atd,tak teď je to schované a alespoň myčka bude ušetřena neustálému přepínaní.Argument,že vidím ,kolik času zbývá do konce domytí,moc neuznávám.Nezajímá mě to ani teď,když to na staré myčce vidím. Prostě ji zapnu a když něco nutně potřebuju ,co se zrovna myje (např škrabka na brambory,kterou mám 1 a nejsem schopná koupit další) vytáhnu během mytí a ostatní nádobí mi nehoří,mám všeho víc. Spíš mě překvapila délka mycího programu starou myčku mám š 45cm , novou 60cm a u té je podtatně delší mytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
12.9.07 08:33
katkakov píše:
Prostě ji zapnu a když něco nutně potřebuju ,co se zrovna myje (např škrabka na brambory,kterou mám 1 a nejsem schopná koupit další) vytáhnu během mytí a ostatní nádobí mi nehoří,mám všeho víc.

Tyjo, myčka jde při mytí otevřít 8O . To musím zkusit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
12.9.07 11:06

Ja bych brala spis tu plne integrovanou - ani ne tak kvuli vizazi jak kvuli detem. My mame tu s panelem a chudak zkusi, nas prcek ji porad chce zapinat, prepinat a nejsem schopna mu vysvetlit, ze to proste delat nesmi. Takhle bych sobe i jemu usetrila nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
12.9.07 14:06

Máme plně integrovanou a je celkem Dalisvzdorná - ale otevřít za chodu ji umí :roll: . Cokoli s čudlíky ven je pro naše dítě příliš silné pokušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.9.07 14:58

Ahoj

my máme s čelním panelem a jsem spokojená - a jelikož se stěhujeme a budeme zařizovat novou kuchyň - jdeme optět do té s čelním panelem… Nemám důvod to měnit a taky se občas kouknu jestli už bude umyto:o) nebo mám jít spát a vybrat nádobí až ráno:o)

Podlem mě je to jen otázka designu.. takže bych šla do toho co se ti víc líbí:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
9.6.16 15:33

Kdo máte plně integrovanou - vadí vám, že nevidíte, kolik času zbyva do konce cyklu? jo a někdo mi rikal, ze ne všechny jsou během cyklu otevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67324
9.6.16 15:40

@tasa
Nevadi a nase otevrit jde. Ono vetsinou vim cca kdy jsem ji pustila, takze vim i cca kdy dopere a nejcasteji ji poustim na noc nebo kdyz jdu pryc, takze je mne to jedno kdy dopere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 15:43

Mám plně integrovanou a na čas vidím, pod deskou linky a myčkou je malé místo kde to je vidět.
Za mě jedině plně integrovaná, splyne s linkou a vypadá hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
9.6.16 15:54
@tasa píše:
Kdo máte plně integrovanou - vadí vám, že nevidíte, kolik času zbyva do konce cyklu? jo a někdo mi rikal, ze ne všechny jsou během cyklu otevřít.

Mám plně integrovanou Boschku série 8 a promítá mi na podlahu jak zbylý čas, tak typ programu a při odloženém startu dobu do zahájení mytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
9.6.16 16:32

@tasa nevadi :nevim: Stejne ji vetsinou zapinam pres noc. Otevrit nam jde…

Jinak pokud by ti ten cas chybel, tak treba svagrova u plne integrovane mycky ma digitalni cas se promita na podlahu, tak ho v klidu muzes sledovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
9.6.16 16:42

Existují co mají promítací čas nebo jen puntík se svetylkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí