Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nekteri lide se ptaji protoze se chteji poradit, ne jen desit nebo se vytahovat na druhe..
Požívám lahvičky Avent nebo Mam, dávám do myčky a nic nemrdí, jsou čisté.
@montchitchi píše:
@pajakr Jako je pravda, že jsem nad tím nikdy moc neuvažovala, protože od začátku jsem používala jen skleněné, protože ať ty plastové myjete, jak a čím chcete, tak jsou po čase takové hnusné. Skleněné jsou pořád jako nové.
Jinak myslím, že stačí se vyvarovat takových těch levných noname značek.
ale prosímtě, já mám doma 5 let stejné lahvičky Avent, jen jsem kupovala nové savičky pro menší děti, troufám si říct, že jsou dost používané, pač ani jedno ze 3 dětí není kojené a lehvičky mám hezké i přestože je dávám do myčky
vůbec se ten plast neponičil
@Kelsey Nevztahovala jsem to k mytí v myčce nebo nějaké značce. Nemám moc ráda dlouho používaný plast a je jedno v čem se myje, prostě podle mě pak vypadá „ojetě“. Z tohoto důvodu doma nemám ani plastové misky ani nic jiného, časem se to poškrábe a „ojede“.
@Pinkie A co je na tom špatně, že jí okurku se šlupkou? To je přece normální.
@montchitchi píše:
@Pinkie A co je na tom špatně, že jí okurku se šlupkou? To je přece normální.
Že se před tím muselo prokousat igelitem a okurka nebyla umytá
.
Osobně u kupovaných okurek šlupku oškrábu i pro dospělého, natož pro dítě. Domácí okurky jen umyju.
@montchitchi
Mně spíš šlo o ten igelit (když pominu to, kolik lidí tu okurku mohlo mít v ruce
). A šlupka ideálně umytá, když už teda, ale moje roční dítě se šlupkama zakucká, tak proto jsem nebyla z toho pojídání nadšená - na rozdíl od mé dcery. ![]()
@Poison Ivy já z toho neblázním, akorát u toho přemýšlím a když mi prostě něco nesedí, tak to nedělám/nekupuju/nepoužívám/nevařím… Co můžu ovlivnit, ovlivním. Když dítě žužlá obal, tak se nehroutím, půl roku dítě krmit z plastový lahvičky mytý v myčce ale nebudu ![]()
Ja jsem dlouho kojila takze od mlecka nevim jestli zajdou nebo ne ale od. cajicku jsem lahve myla rucne s pomoci ryze a takto myji lahve od. sodastreamu a mame je stale jak nove!
Kolegyně, to bylo myšleno trošku s nadsázkou a byla to snaha uklidnit, taky řeším kde co, ale většinou je to fakt přehnané
. Myčka by mi vadila obecně z jiného důvodu a to nedostatečné vymytí mycího prostředku, ale to je zase můj mentální problém, nepodložený. Ale každá máme z něčeho nedobrý pocit, samozřejmě, to je normální.
@AnastazieB nejlepší je přemýšlet pod vlivem diskusí na internetu, kde se většina lidí dělá lepšími, než ve skutečnosti jsou.
@Poison Ivy píše:
Kolegyně, to bylo myšleno trošku s nadsázkou a byla to snaha uklidnit, taky řeším kde co, ale většinou je to fakt přehnané. Myčka by mi vadila obecně z jiného důvodu a to nedostatečné vymytí mycího prostředku, ale to je zase můj mentální problém, nepodložený. Ale každá máme z něčeho nedobrý pocit, samozřejmě, to je normální.
no já kvůli tomu přestala mýt hrníčky i skleničky v myčce ![]()
@Babe007 píše:
Nekteri lide se ptaji protoze se chteji poradit, ne jen desit nebo se vytahovat na druhe..
přesně tak, mě se stalo v jedné diskusi že mě jedna maminka okřikla že píšu všechno velkýma písmenkama a chtěla mě poučovat jak se vypíná Caps Lock
normálně se nad některými lidmi pozastavuji a je mi z toho na ![]()
@Kornel píše:
přesně tak, mě se stalo v jedné diskusi že mě jedna maminka okřikla že píšu všechno velkýma písmenkama a chtěla mě poučovat jak se vypíná Caps Locknormálně se nad některými lidmi pozastavuji a je mi z toho na
no to se nedivím, že to někoho rozčílí, je to nepříjemné, caps lock se tu stejně nesmí používat, když ho někdo použije omylem to se dá pochopit, ale našly se tady takové, které buď nevěděly, že nesmí a na upozornění reagují podrážděně nebo naschvál, tak psaly
ale z textu psaném v caps locku tak strašně bolí hlava a oči ![]()