Mydocalm

1876
24.4.13 06:48

mydocalm

Vzala jsem si 16 mydocalmu. starsiho syna tridni ucitelka me nadala do ku..y a take ze jsme s manzelem nemely mht nase slunicko tomaska.Ja sve kluky miluji delam pro ne prvni posledni. manzel je pracovne pryc tak je vse oa me. nemam rada aby me nekdo nadaval do ku..y.jsem vdana a mame s manzelem 3 deti 9 3 a 1.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21905
24.4.13 07:29

Boze co to je zas za vykrik toto? Pokavad tak strasne milujes svoje kluky, tak bez okamzite vyblit tech 16 mydocalmu, nejlip jdi k doktorovi a pak na psychiatrii.To je vazne na urovni, nekdo ti vynada a ty sezeres prasky :roll:..pokud to teda neni nejaky fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.4.13 08:01

A co ti má co nějaká učitelka nadávat do kurev? To bych jí teda řekla svý! Pokud je to pravda, běž zvracet, možná raději zavolej záchranku, příspěvek si psala před hodinou. Pokud se budeš cpát práškama, může to být poslední co pro kluky uděláš a to snad nechceš, ne?
Evidentně máš nějaký problém - chce to psychologa, možná spíš psychiatra. Jestli tě až takhle rozhodí nějaká sprostá kráva.. Normální člověk by tam udělal scénu až by učitelka letěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
24.4.13 08:56

Bylo to minulý týden. ano ležela jsem pod stolem točil se semnou svět. nemohla chodit. ty prášky jsem vyzvracela po 2 hodinách po snězení. Nejsem tá která se umí bránit to spíš ublíží sobě. mám výšku jen 153cm takže malá a málo mluvná.
Nerada se hádám.,prí podle ni jsem se měla chránit však antikoncepce existuje jenže my jsme s manželem Tomíka chtěly. Už kvůly Vojtovi ano přišel dřív ale je chtěný a milovaný. S manželem jsme přišly před svatbou o dvojčátka a pak se nechtělo zadařit. u vojtíška měly podezření na cystickou fibrozu pokud by se to potvrdilo tak ukončit těhotenství v 17týdnu. Promintě nejsem černá ale bílá a mám kluky ráda.
Ale aby mě učitelka toto řekla a ještě na mě zavolala sociálku. Starší syn kvůly tomu nezvládl čtvrtletní práce z čj a mat. Přišla jsem ze školy s brečem a zhroucená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
24.4.13 11:24

@jbul Nějak mi není jasné jak s výškou souvisí málomluvnost, ba naopak, ty měnší lidi umí víc štěkat ;-) A výkřiky jako nejsem černá ale bílá a podobně jsou taky trochu mimo…Nějak mi celá situace neni uplně jasná, nejspíš na tebe působí ještě ty prášky nebo já nevim =D

• Citovat
  • Upravit
1876
24.4.13 11:49

Nikoho nechci urazet.hod jsem clovek co nesteka.jen jsem chtela vedet co to muze mit za nasledek vzit si vic prasku.vim udelala jsem blbost jenze nadat my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
24.4.13 12:06

Nikoho nechci urazet.hod jsem clovek co nesteka.jen jsem chtela vedet co to muze mit za nasledek vzit si vic prasku.vim udelala jsem blbost jenze nadat my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
24.4.13 12:09

@jbul pises dost zmatene..proc ucitelka volala socialku? To se prece nedeje jen tak, bez duvodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.4.13 12:10

@jbul to ti asi neřekneme.. Zavolej sem, mají tam zkušenosti a poradí jaké jsou následky a jaká dávka už je moc.. Počítej ale s tím, že to není anonymní http://www.tis-cz.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
24.4.13 13:48

:palec: nevim.take behem tydne to bylo. v pondeli schuzka s ucitelkou kvuly synovi.kde my rekla ze jsem ku.va.nejmladsi syn se nemel narodit. s brecem jsem odesla a ve vzteku vzala leky. v patek jsem hned po skole mela sncialni prac doma. o kluky se staram.maji svuj pokoj. postylky, uklizeno. ptala se kde manzel pracuje, u koho v najmu jsme. a kolik platim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí