Myjete mrazničku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myjete mrazničku?
Máme novou a manžela nenapadlo ji umejt a já váhám
Přece jen žádného jídla bez obalu se tam nic nedotýká
Jaký máte názor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Zmatka píše:
Máme novou a manžela nenapadlo ji umejt a já váhámPřece jen žádného jídla bez obalu se tam nic nedotýká
Jaký máte názor?
Umyla bych ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano. Ono to má takový specifický nový odér. Neříkám, že jsme to myli nějak násilím. Jen prostě umýt (teplá voda, jar, ocet) a vyleštit do sucha. Švédské hadry jsou super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myju. Nemyslim si, ze ve fabrice na to sahaji jen cistyma rukama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vodou s octem, ať to stáhne ten zápach, taky to poslouží jako desinfekce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tipuju, že to bude v návodu, že před uvedením do provozu se má umýt, já to tam mám. Aspoň že dneska už mrazáky není potřeba odmrazovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda nikdy nenapadlo vymejvat nove zakoupenou lednici, mrazak😂 proč? Stejně tam dávám vše v obalu a proste predpokladam, ze nějaká ebola se v tom nevznasi😂 (zatím asi úspěšně, když jsem ještě z tohoto důvodu nezaklepala backorama)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Mě teda nikdy nenapadlo vymejvat nove zakoupenou lednici, mrazak😂 proč? Stejně tam dávám vše v obalu a proste predpokladam, ze nějaká ebola se v tom nevznasi😂 (zatím asi úspěšně, když jsem ještě z tohoto důvodu nezaklepala backorama)
Ja umyvam treba i skrinku, kde mam zavareniny, veci v obalech a taky bych asi podle tve logiky nemusela.
Ten mrazak proste od prachu z tovarny, z prepravy.
Nikdy mi to neprislo divne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Do dneška jsem si myslela, že je to běžné a automatické.
Tak lednice ano, ale mrazak
Uz je to peknejch let, co jsme ho kupovali minule, ale to jsme ho asi urcite nemyli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit