Mykóza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.11.14 19:41

@majki.r ja se to pokusim nejdřív zaléčit doma, ale když se to nezlepší, holt tam budu muset :,( a děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
12550
23.11.14 19:43
@Anonymní píše:
@majki.r ja se to pokusim nejdřív zaléčit doma, ale když se to nezlepší, holt tam budu muset :,( a děkuju :hug:

:hug: Tak držím palce, ať tě to brzy přestane trápit. A toho doktora určitě pořeš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.14 19:58

@majki.r děkuju moc :hug: a pořešim ;)

• Citovat
  • Upravit
104
17.12.14 13:30

Ahoj holky, nechci zakládat nové téma… Nejspíš jsem dostala mykózu:-( Už jsem ji neměla snad 15 let, tak už si moc nepamatuji průběh. Předevčírem se objevil bílý silně svědivý výtok, ten se včera zbarvil dorůžova. Dnes už svědění skoro zmizelo, ale výtok (již slabší) je pořád růžový. Je to zbarvení normální? Do menstruace mám ještě týden a mimo ni jsem nikdy takové špinění neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
17.12.14 14:27

@Hyacinthe muze to byt krvaceni z toho zanetu :nevim: navsteva gynekologie to jisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
15.2.19 09:57

Ahoj. Poradíte někdo, prosím něco na mykózu? Většinou mi pomáhá zavádění bílého jogurtu. To tentokrát nepomohlo,tak jsem si koupila zaváděcí tablety Clotrimazol a bohužel to stále není úplně dobré. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
15.2.19 10:17

@carola
A je to urcite jen mykoza? Ja jsem si minuly mesic myslela, ze mam bakterialni vaginozu, ktera je docela bezna, zkousela jsem Idelyn a Gynimun a nepomohlo, tak jsem sla k doktorovi a mela jsem nejakou potvoru bakterii, na kterou jsem dostala Entizol a vaginalni krem Dalacin. Entizol jsem dostala i pro partnera. Byt tebou, pokud nic nezabira, sla bych na kultivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
15.2.19 10:19
@BaraRed píše:
@carola
A je to urcite jen mykoza? Ja jsem si minuly mesic myslela, ze mam bakterialni vaginozu, ktera je docela bezna, zkousela jsem Idelyn a Gynimun a nepomohlo, tak jsem sla k doktorovi a mela jsem nejakou potvoru bakterii, na kterou jsem dostala Entizol a vaginalni krem Dalacin. Entizol jsem dostala i pro partnera. Byt tebou, pokud nic nezabira, sla bych na kultivaci.

Aha. Děkuju moc. Skočím si do lékárny ještě se zeptat a kdyžtak se objednám v pondělí k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.22 17:50

Mikóza a menstruace

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Objevila se mi mykóza a dostala jsem na to krém a čípky Lomexin ale jako naschvál jsem dostala menzes. Mám s užíváním počkat až po nebo se můžu léčit i během? :D předem děkuji za všechny odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.3.22 17:26

@Valkýra9 Dobry den,
zaujala mě Vaše zkušenost.. můžete mi prosím blíže říct co jsou to ty „nosody“..abych se měla od čeho odpichnout a najit lekare ktery by to v mem okoli delal? Dekuji moc za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí