Mykoza a antibiotika

Anonymní
17.4.20 18:28

Mykoza a antibiotika

Ahoj holky. Mám prosbičku. Dnes jsem dostala antibiotika, ale bohužel i trpím na mykozy. Co vás zachrání před mykozou? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
17.4.20 18:42

Probiotika vnější i vnitřní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
17.4.20 19:08

Probiotika a prebiotika, dobré je čas od času pozor vagisan. Dále si hodně hlídat “spodek” a to po bazénu se prevlict, poradně do sucha utirat, používat prodysnejsi prádlo aj :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.20 19:10

@Cloui a mohla bych poprosit o nějaký příklad prebotik? Já znám jen např fermalac, vitagyn atd. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
285
17.4.20 19:44

Já beru občas Gynocaps+ nějaká probiotika ústy( ústy tedy beru vždy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.20 19:46

@Ela025 to i já. Ale stejně se ta mykoza objevila. I přes zavádění fermalac plus vitagyn na střídačku

• Citovat
  • Upravit
11.5.20 14:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Mám prosbičku. Dnes jsem dostala antibiotika, ale bohužel i trpím na mykozy. Co vás zachrání před mykozou? Děkuji moc

ahoj :mavam:

antibiotika jsou pro tělo zátěž a opravdu se to může projevit i na problému s mykozou :(
Vzdy kdyz mám antibitoka, tak už vím, že je dobré si koupit i vaginální probiotika, která pomůžou zachovat mikrofloru a předejít tak nepříjemnému pocitu v podobě vytoku. Co mám vyzkoušené a můžu doporučit, tak je Gynocaps - ale pozor, nedávno mi doktor doporučil Gynocaps S. R., o kterém jsem neměla ani paru a od ted nic jiného nepouzivam. Jsou to pouze dvě tablety a jedna se zavadí vždy na 4 dny. Takže zadné kazdodenní zavádění, žádné kazdodenní nošení intimní vložky. Můžu normalně sportovat, běhat, je to super :) takze doporučuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.20 10:57

Já si myslím, že stačí vaginální probiotika. Nemusíš k nim kupovat ještě polykací. Teda alespoň mě to vždycky stačilo. Dříve jsem je hodně střídala podle toho, co mi doporučila doktorka, ale už pár let jsem věrná Gynocapsu a hlavně SR verzi. Jsou to jen 2 tablety na 8 dní. Je to paráda, ptž 1 tableta pokrývá 4 dny léčby, tak si nemusíš každý den něco zavádět, co poté vytéká atd. To mi na tom vždycky vadilo nejvíc. Takže doporučuji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí