Přepažená panenských blána

Anonymní
15.4.20 20:58

Přepažená Panenských blána

Ahoj všem. Dnes jsem zjistila, že mám přepaženou panenskou blánu. Chtěla bych se zeptat, zda to také někdo má a jestli to jde odstranit i nejak doma. Myslím třeba sexem. Nebo myslite, ze by mi to mohlo v budoucnu vadit třeba při porodu, nebo při normálním běžném životě? :,( Jsem z toho zoufalá, protože na chir. odstranění jít moc nechci, protože mam hrůzu z jehel a tak :,( Kdyby tu přepážku odstranili, tak tam přece dole budu mít až moc velkou díru ne :mrgreen: děkuji všem za zpětnou vazbu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
15.4.20 21:03

8o jaký šrouby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.20 21:08

Šrouby? Nevšimla jsem si ze bych je někdy zminovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
15.4.20 21:10

Jak jsi to zjistila? Proč by to mělo vadit? Pokud panenskou blánu zcela nepřeruší penis, tak dítě rozhodně, to se fakt neboj. A pokud ti v běžném životě nevadila do teď, tak odteď tomu nebude jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.4.20 21:12

Kdes na toto přišla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 21:14

@Čičorečka no jsem taková citlivá a dost se přiblížím a pořad shledávám nějaké chyby. Je to blbá vlastnost no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 21:14
@Anonymní píše:
@Čičorečka no jsem taková citlivá a dost se přiblížím a pořad shledávám nějaké chyby. Je to blbá vlastnost no :mrgreen:
*chtela jsem napsat prohlizim
  • Citovat
  • Upravit
Janli
15.4.20 21:18

Asi sem budeš muset hodit fotku… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 21:18

@Čičorečka a v tom běžném životě jsem myslela to, že třeba se mi bude hůře chodit :mrgreen: já vím, jsem divná, ale každá uklidňující zprava je pro mě super. Takže diky moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 21:20

@Janli prilozim ilustrační foto. Je to ta třeba blána :(

• Citovat
  • Upravit
5040
15.4.20 21:20
@Anonymní píše:
@Čičorečka no jsem taková citlivá a dost se přiblížím a pořad shledávám nějaké chyby. Je to blbá vlastnost no :mrgreen:

A tu přepaženou blánu sis diagnostikovala sama, jo? Tvar panenské blány není chyba, nějak vypadat musí. Jsou různé, zcela normální typy panenských blan. Stejně jako jsme každá jiná, tak jsme měly/máme jinou panenskou blánu. A nechápu, jak jsi přišla na chirurgické odstranění? To ti řekl gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 21:21
@Anonymní píše:
@Janli prilozim ilustrační foto. Je to ta třeba blána :(

Pořad mě opravuje telefon.( chtěla jsem napsat je to ta třetí blána)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 21:23

@Čičorečka odhadla jsem to od sebe. Dost se podoba tomu, co je na obrázku( třetí obrázek). U gynekologa jsem nebyla, ale prepazena blána se odstanuje urcite jen chirurgicky :zed:

• Citovat
  • Upravit
5040
15.4.20 21:23
@Anonymní píše:
@Čičorečka a v tom běžném životě jsem myslela to, že třeba se mi bude hůře chodit :mrgreen: já vím, jsem divná, ale každá uklidňující zprava je pro mě super. Takže diky moc :palec:

A teď se ti chodí jak? :lol: Neblázni, panenská blána není cítit. Prosím tě, kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 21:26

@Čičorečka no abych řekla pravdu, tak od té doby co čtu různé články, tak se mi chodí hůře a hůře :D tak asi se na to moc zaměřuji a cítím, co vlastně ani cítit nemůžu. Ach jo. Jinak je mi 17 :P jsem mladá a myslím, ze třeba jednou na to budu koukat jinak :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa