Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:normální to je. Ani se nemusí vzrušovat
Ahoj, jsem muž a tak se chci zeptat… Přítelkyně po styku má v kalhotkách bílý výtok… A říká, že to je po sexu. A když sex nemáme…tak jsem viděl, že ten bílý výtok v kalhotkách občas tam má… Je to třeba, že je vzrušená? Chci normální odpovědi a né narážky. Díky.
@Silverine247 píše:
Kontrolujes přítelkyni kalhotky?![]()
![]()
Nikdo ji nekontroluje, ale když dáváš špinavé prádlo do koše tak asi to tam vidíš…
@Anonymní píše:
Nikdo ji nekontroluje, ale když dáváš špinavé prádlo do koše tak asi to tam vidíš…
Určitě, úplná náhoda, nešlo to přehlédnout
Jinak ano, posevni sekrety bílé barvy jsou normální v závislosti na ovulaci atd.
Když říká, že je to po sexu, tak tomu věř, aspoň ti je upřímná ![]()
Po sexu toho může být více, proto asi říká, že je to z toho. Nevěry bych se jen kvůli tomu nebála. V menší formě může „výtok“ probíhat i standardně - ženy mají různou míru zvlhčení, a kupř. já sama musím nosit každý den slipovku, jinak mám vlhké kalhotky. Opravdu to není pohlavním vzrušením. Po sexu je toho pak více, protože odchází i to partnerovo
.
@Anonymní píše:
Po sexu toho může být více, proto asi říká, že je to z toho. Nevěry bych se jen kvůli tomu nebála. V menší formě může „výtok“ probíhat i standardně - ženy mají různou míru zvlhčení, a kupř. já sama musím nosit každý den slipovku, jinak mám vlhké kalhotky. Opravdu to není pohlavním vzrušením. Po sexu je toho pak více, protože odchází i to partnerovo.
Díky za vysvětlení.
Ahoj, jsem muž a tak se chci zeptat… Přítelkyně po styku má v kalhotkách bílý výtok… A říká, že to je po sexu. A když sex nemáme…tak jsem viděl, že ten bílý výtok v kalhotkách občas tam má… Je to třeba, že je vzrušená? Chci normální odpovědi a né narážky. Díky.