Mykóza a menstruace, použití globulí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.3.14 10:28

Mykoza a menstruace

Ahoj holky,

trochu intimni dotaz.. zapoměla jsem se na to zeptat v lékárně
tak se ptám zde zda nebudete vědět (určitě zas ano :palec: )

Před 3mi dny mi začala mykoza, v lékárě mi dali globule na 6 dní.
Jenže jsem to dnes dostala a nevím jestli je mohu dál užívat??
(jsou to Globulus Cum Natrio Tetraborico..) V příbalovém letáčku
jsem se nic nedočetla..

Víte??

Díky za rady! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
8.3.14 10:41

Pockej po menzes. Behem ni se nezavadi. Tak mi to vzdy rikala doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
8.3.14 10:51

Pockej po ms…muzes se aspon mazat vzdy po sprse :-) napr. canesten, gynopevaryl a me treba. pomaha fungicidin hodne se to zlepsi a jak ti skonci ms zavadej ty globulky ty jsou taky moc fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
8.3.14 11:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

trochu intimni dotaz.. zapoměla jsem se na to zeptat v lékárně
tak se ptám zde zda nebudete vědět (určitě zas ano :palec: )

Před 3mi dny mi začala mykoza, v lékárě mi dali globule na 6 dní.
Jenže jsem to dnes dostala a nevím jestli je mohu dál užívat??
(jsou to Globulus Cum Natrio Tetraborico..) V příbalovém letáčku
jsem se nic nedočetla..

Víte??

Díky za rady! :kytka:

při MS si tam nic nestrkej, počkej po ;) ono se někdy stane, že to s menstruací odejde ;) zrovna jsem dobrala ATB a taky jsem chytla z toho mykozu a mám MS :D počítám, že to zmizí s menstruací :nevim: když ne začnu to řešit…

• Citovat
  • Upravit
1490
8.3.14 11:49

Mě doktorka řekla, že při MS to nemá cenu brát, že se ta léčivá látka vyplaví :nevim: a doporučila mi začít to brát až po menses. Jinak samotná MS ti potíže asi neodstraní, záleží, v jakém to máš rozsahu, mě ale řekla dr. že se potíže po ms vrací :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.16 21:08

Ahojky holky
Potřebovala bych poradit, začala mi MS, ale mám ji nějakou divnou a nevím kdy skonči :zed: Navíc jsem do ní dostala mykózu a jediné, co teď dělám je že mažu clotrimazolem. Mám doma i čípky Globulus Cum Natrio Tetraborico a chtěla bych je užívat, protože je to fakt nepříjemný a konec Ms v nedohlednu :zed: Je možné čípky užívat spolu s tamponem?

• Citovat
  • Upravit
401
24.10.16 21:12
@Anonymní píše:
Ahojky holky
Potřebovala bych poradit, začala mi MS, ale mám ji nějakou divnou a nevím kdy skonči :zed: Navíc jsem do ní dostala mykózu a jediné, co teď dělám je že mažu clotrimazolem. Mám doma i čípky Globulus Cum Natrio Tetraborico a chtěla bych je užívat, protože je to fakt nepříjemný a konec Ms v nedohlednu :zed: Je možné čípky užívat spolu s tamponem?

Ahpj, pokud je ms podezrele dlouha, zavolala bych dr. U me 10dni ms znamenala mikropotrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.16 21:15

@Lakejja Já to mám teď složitější, čeká mě KET a u doktora jsem byla cca před 14 dny a vše bylo ok. Dnea jaem zatím 8.dc :?

• Citovat
  • Upravit
4465
24.10.16 21:16

Je to zbytečné, bude se to vyplavovat a nebude to mít takový účinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
24.10.16 21:18
@Anonymní píše:
@Lakejja Já to mám teď složitější, čeká mě KET a u doktora jsem byla cca před 14 dny a vše bylo ok. Dnea jaem zatím 8.dc :?

Aha, jasne, tak po ket ms neznam :/ mi po ivf meli syna hned, takze toti jsem nezazila :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.10.16 21:30

Znám, jak je to během ms nepříjemné :zed: Raději nic nezaváděj, poptej se v lékárně na tampony Ellen nebo bych maximálně dělala výplach Rosalginem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.16 22:12

@Lakejja Jsem před KET a snad po tom taky nebudu ms znát :)
@SussieS Takže nějaký účinek to mít bude…
@Petule030 Uvidím, počkám ještě dva dny.

Děkuji za odpovědi :palec:

• Citovat
  • Upravit
401
24.10.16 22:20
@Anonymní píše:
@Lakejja Jsem před KET a snad po tom taky nebudu ms znát :)
@SussieS Takže nějaký účinek to mít bude…
@Petule030 Uvidím, počkám ještě dva dny.Děkuji za odpovědi :palec:

Ahaaa, jsem to blbe pochopila. V tom pripadr ale potrat neni vyloucen, ne? :/ krev ti brali? Me se to na tt neukazalo, ze jsem potratila poznal dr z krve, utz uz byl cisty, takze to bylo i bez revize. Krvaceni nakonec ustalo samo, ale neni to pak na okamzitou stimulaci :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.18 20:29

Ahoj holky,

dostala jsem mykózu :oops: a dva dny 3 dny brala Globulus Cum Natrio Tetraborico + clotrimazol. Bohužel mi do toho přišla MS :zed: Globule by se měli v kuse užó at 6-10 dní v kuse. Má smysl je užívat? MS mám zatím slabou a používám jen tampon…tal vlastně ta globule zůstane a nevyplaví se :think:

• Citovat
  • Upravit
352
27.8.18 21:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky,dostala jsem mykózu :oops: a dva dny 3 dny brala Globulus Cum Natrio Tetraborico + clotrimazol. Bohužel mi do toho přišla MS :zed: Globule by se měli v kuse užó at 6-10 dní v kuse. Má smysl je užívat? MS mám zatím slabou a používám jen tampon…tal vlastně ta globule zůstane a nevyplaví se :think:

Nedávala bych nic při menzes … Po menstruaci bys měla mít pokoj, procistis se…já například trpím na takový diskomfort skoro vždy při ovulaci a někdy se stalo že i přes menstruaci a vždy to skončilo menstruaci aniž bych si tam cokoliv cpala..klidně ta mykóza mohla být kvůli očekávané MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí