Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pockej po menzes. Behem ni se nezavadi. Tak mi to vzdy rikala doktorka.
Pockej po ms…muzes se aspon mazat vzdy po sprse
napr. canesten, gynopevaryl a me treba. pomaha fungicidin hodne se to zlepsi a jak ti skonci ms zavadej ty globulky ty jsou taky moc fajn ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,trochu intimni dotaz.. zapoměla jsem se na to zeptat v lékárně
tak se ptám zde zda nebudete vědět (určitě zas ano)
Před 3mi dny mi začala mykoza, v lékárě mi dali globule na 6 dní.
Jenže jsem to dnes dostala a nevím jestli je mohu dál užívat??
(jsou to Globulus Cum Natrio Tetraborico..) V příbalovém letáčku
jsem se nic nedočetla..Víte??
Díky za rady!
při MS si tam nic nestrkej, počkej po
ono se někdy stane, že to s menstruací odejde
zrovna jsem dobrala ATB a taky jsem chytla z toho mykozu a mám MS
počítám, že to zmizí s menstruací
když ne začnu to řešit…
Mě doktorka řekla, že při MS to nemá cenu brát, že se ta léčivá látka vyplaví
a doporučila mi začít to brát až po menses. Jinak samotná MS ti potíže asi neodstraní, záleží, v jakém to máš rozsahu, mě ale řekla dr. že se potíže po ms vrací ![]()
Ahojky holky
Potřebovala bych poradit, začala mi MS, ale mám ji nějakou divnou a nevím kdy skonči
Navíc jsem do ní dostala mykózu a jediné, co teď dělám je že mažu clotrimazolem. Mám doma i čípky Globulus Cum Natrio Tetraborico a chtěla bych je užívat, protože je to fakt nepříjemný a konec Ms v nedohlednu
Je možné čípky užívat spolu s tamponem?
@Anonymní píše:
Ahojky holky
Potřebovala bych poradit, začala mi MS, ale mám ji nějakou divnou a nevím kdy skončiNavíc jsem do ní dostala mykózu a jediné, co teď dělám je že mažu clotrimazolem. Mám doma i čípky Globulus Cum Natrio Tetraborico a chtěla bych je užívat, protože je to fakt nepříjemný a konec Ms v nedohlednu
Je možné čípky užívat spolu s tamponem?
Ahpj, pokud je ms podezrele dlouha, zavolala bych dr. U me 10dni ms znamenala mikropotrat ![]()
@Lakejja Já to mám teď složitější, čeká mě KET a u doktora jsem byla cca před 14 dny a vše bylo ok. Dnea jaem zatím 8.dc ![]()
Je to zbytečné, bude se to vyplavovat a nebude to mít takový účinek
@Anonymní píše:
@Lakejja Já to mám teď složitější, čeká mě KET a u doktora jsem byla cca před 14 dny a vše bylo ok. Dnea jaem zatím 8.dc
Aha, jasne, tak po ket ms neznam :/ mi po ivf meli syna hned, takze toti jsem nezazila :/
Znám, jak je to během ms nepříjemné
Raději nic nezaváděj, poptej se v lékárně na tampony Ellen nebo bych maximálně dělala výplach Rosalginem.
@Lakejja Jsem před KET a snad po tom taky nebudu ms znát ![]()
@SussieS Takže nějaký účinek to mít bude…
@Petule030 Uvidím, počkám ještě dva dny.
Děkuji za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
@Lakejja Jsem před KET a snad po tom taky nebudu ms znát
@SussieS Takže nějaký účinek to mít bude…
@Petule030 Uvidím, počkám ještě dva dny.Děkuji za odpovědi
Ahaaa, jsem to blbe pochopila. V tom pripadr ale potrat neni vyloucen, ne? :/ krev ti brali? Me se to na tt neukazalo, ze jsem potratila poznal dr z krve, utz uz byl cisty, takze to bylo i bez revize. Krvaceni nakonec ustalo samo, ale neni to pak na okamzitou stimulaci :/
Ahoj holky,
dostala jsem mykózu
a dva dny 3 dny brala Globulus Cum Natrio Tetraborico + clotrimazol. Bohužel mi do toho přišla MS
Globule by se měli v kuse užó at 6-10 dní v kuse. Má smysl je užívat? MS mám zatím slabou a používám jen tampon…tal vlastně ta globule zůstane a nevyplaví se ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,dostala jsem mykózua dva dny 3 dny brala Globulus Cum Natrio Tetraborico + clotrimazol. Bohužel mi do toho přišla MS
Globule by se měli v kuse užó at 6-10 dní v kuse. Má smysl je užívat? MS mám zatím slabou a používám jen tampon…tal vlastně ta globule zůstane a nevyplaví se
Nedávala bych nic při menzes … Po menstruaci bys měla mít pokoj, procistis se…já například trpím na takový diskomfort skoro vždy při ovulaci a někdy se stalo že i přes menstruaci a vždy to skončilo menstruaci aniž bych si tam cokoliv cpala..klidně ta mykóza mohla být kvůli očekávané MS.
Ahoj holky,
trochu intimni dotaz.. zapoměla jsem se na to zeptat v lékárně
)
tak se ptám zde zda nebudete vědět (určitě zas ano
Před 3mi dny mi začala mykoza, v lékárě mi dali globule na 6 dní.
Jenže jsem to dnes dostala a nevím jestli je mohu dál užívat??
(jsou to Globulus Cum Natrio Tetraborico..) V příbalovém letáčku
jsem se nic nedočetla..
Víte??
Díky za rady!