Da sa "rozohnat" slepak?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.3.14 14:59

Da sa "rozohnat" slepak?

Ked je mi v podstate este dobre, len mam pocit ze mam v bruchu nieco naviac, co tam nepatri?
Mam ziadanku na chirurgiu „keby nieco“, ale rada by som sa tomu vyhla. Naozaj sa mi teraz nehodi, aby ma rezali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
7.3.14 15:03

Dělávalo se to ledem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 15:04

@Bábi Zlopočasná někomu úspěšně rozeženou, někdo se kudle nevyhne - já bych dala pryč, rozhánění je zbytečné trápení navíc. Jinak chladit a klid na lůžku. :nevim: a majzla na akut, tam se hraje na minuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.3.14 15:04

Dieta, chladit… ale jak moc to funguje, netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.3.14 15:05

Jo ledovani a nejaka dieta mam pocit.
jinak ja mela pocit, ze dneska uz se prave co nejmin vyndava, ze radeji rozhaneji. tak koukam, ze te tam zenou „kdyby neco“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
7.3.14 15:05

Přesně jak psala @Sibyla, dělalo se to ledem, i když mi to teda nepomohlo a nakonec jsem musela na laparoskopii, ale už je to 10 let..Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
7.3.14 15:06

Ahoj, jake mas priznaky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.14 15:11

Kami no zatial len ked som sa rozohriala vo vani tak ma zvnutra tlacilo, jak na curanie, na kadenie, malinko na bliti, nevladala som stat na nohach a klepali sa mi ruky, vsetko mi padalo. Ked som „vychladla“ tak v podstate dobre, ani za doktorkou sa mi uz dnes nechcelo, ze zbytocne. Ale je mi neprijemne lezat na bruchu. A ked som sla z Mifkovej dolu kopcom, tak ma pichlo hadam pri kazdom tretom kroku. Na rovinke uz zase dobre.

No, este by to teoreticky mohlo byt nieco na pravom vajecniku… ale je mala pravdepodobnost, ze by sa to teplom zhorsovalo, to vraj ukazuje na zapal. Na UTZ som objednana az na utorok, preto ta ziadanka na chirurgiu, keby sa mi pritazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
7.3.14 15:18

Ja jsem po operaci 4tydny a mne tam delal problem krom slepaku jeste Meckeluv divertikl. dela to pry problemy jako slepak. A ve spitale jsem nezazila, ze by to nekomu rozhaneli. Vsichni sli pod kudlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 15:24

@ivkaaa ono se to u dospělých nedělá, protože na tuhle banální dětskou „nemoc“ hodně dospělých zemře. Důvod jediný - pořád mají pocit, že to tak nebolí, že to ještě není tak hrozné, až se jim uleví a je prů***. Nám na to zemřel soused :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
7.3.14 15:30

@martina.se ja si prave taky rikam, ze nema cenu tyto bolesti podcenovat :( me si teda prehazovali z jednoho spitalu do druhyho (jestli to nejsou gynek. problemy) a po 7 hod me prijali a pak slo vsechno desne rychle. Jen teda nezustalo u toho slepaku :( ted cekam jestli mne schvali lazne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 15:31

@ivkaaa já fičela jak namydlený blesk a i tak jsem to měla za 5 minut 12 :zed: Bylo mi tuším 12 /13/, nikdo mi nevěřil. Na ruplo mi to na sále. Ale tehdy lázně nedávali :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
7.3.14 15:35

Mně ho jako šestileté rozehnali ledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
7.3.14 15:36

To se neda rozehnat. Bud existuje konzervativni lecba nebo chirurgicka, ale to rozhoduje chirurg.

Mimochodem, Ty jsi dneska nebyla hned na ultrazvuku? 8o jak ti teda mohli stanovit diagnozu? CRP (zanetlivy marker) bylo kolik? To bych si snas zasla k jinemu lekari o vikendu nebo hned a necekala az na utery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
7.3.14 15:44

Příteli to rozháněli, a za pár let se sálu stejně nevyhnul, a to jsem ho tam vezla na poslední chvíli!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex