Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Bábi Zlopočasná Je to možná hovadina, ale mě když postupně chytal slepák, tak mi to taky rozháněli a říkali „dokud uděláte bez problému dřep, není to akutní“. No a když jsem se jim furt vracela a mrčela, že to bolí zase, tak pak mě poslali na nějakou tu koloskopii?? (nevím přesně název vyšetření) - hadici do konečníku a tlustýho střeva, zkusili tam dát konstrastní látku, zjistili, že slepák se nenaplňuje (jak by se mohl plnit kontrastní látkou, když už byl plný jakéhosi bordelu že??) a za dva dny jsem ležela na stole a prý „proč jste jako nepřišla dřív???“ ![]()
Ahoj vykašli se na rozhánění a běž do nemocnice na krev a na vyšetření. Není to sranda, sestře doktorka řekla, že má zaražený prdy a kdyby mamka nebyla zdravotní sestra a nevzala jí u sebe krev tak už tady není.
Babi, to co popisujes, ja mam uz nekolik tydnu.. Ale crp mam nizky.. U me to budou streva a obavam se, ze colonoskopie me nemine ;(
Taky bych nerozhanela. Kdyz pujdes na operaci, budes mit klid navzdy. Jinak se to muze vracet, pobolivat, prasknout atd.
Ked ono mi zas az tak zle nie je… ale som z toho… otravena… od pondelka.
Ako, doktorka mi chcela robit utz hned, ale na recepcii ma objednali az na ten utorok, ze skor nie je termin. Preto mam aj ziadanku na chirurgiu do nemocnice, ze tam mi maju urobit utz na pockanie.
Mne sa popravde ani dnes k doktorke nechcelo
Ten slepak iba napadol sestricku ked som sa objednavala na gyndu ![]()
@Kamka33 píše:
Babi, to co popisujes, ja mam uz nekolik tydnu.. Ale crp mam nizky.. U me to budou streva a obavam se, ze colonoskopie me nemine ;(
Ja to okecavam zapchou uz viac tyzdnov
Ale rozhodila ma ta horuca vana, fakt som myslela, ze sa na nohach neudrzim
Tak to muze byt nizky tlak a ja ve vane nemuzu byt vubec. Dela se mi hned na omdleni