Chemická kastrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
195
6.3.14 22:06

chemická kastrace

Jakým deviantům se dělá takhle chemiská kastrace? Já jen, že jsem se dozvěděla nemilou informaci o známém a tak nějak se chci uklidinit že se to nedělá jen pedofilům a takovým „zrůdám“.. Nemám tušení z jakého důvodu to musí podstupovat on, nikdy nic zlého neudělal nebo o tom nevím.. I tohle je pro mě novinka a je mi z toho divně, obvzlášt když vím že se s ním výdáme. Jinak je to v pohodě kluk, je teda jiný, ale moc hodný a neškodný. Takový tip co by neublížil ani mouše. Máte někoho takového známého nebo v rodině? Nechci ho hned odsoudit.. Ale myslela sem si že tohle se dělá lidem co museli něco provést.. Jeho se samozřejmě ptát nebudu, neví že to vím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
6.3.14 22:08

@LadyLama
Nema nador prostaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
6.3.14 22:09

Je to čistě dobrovolná věc - takže i když je to vrah malých dětí ta kastraci mu nemůžou nařídit. Takže to neznamená že něco provedl.
Takže si myslím že tvůj známý prostě ví že v něm něco je - pedofilové to většinou tuší hooodně dopředu. Tak to udělal jako prevenci. Asi nejlepší co se dá v takové situaci - pokud pacient spolupracuje a chápe že je to problém - udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
6.3.14 22:14

@Baba i v takovém případě se tohle dělá? o nádoru se teda nikdo nikdy nezmíňil.. Podle informací vím že na to chodí už asi 3-4 roky. Mladý kluk, tušim kolem 25.. bere i antidepresiva právě, jenže to bere kde kdo, i moje maminka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.3.14 22:17

@LadyLama Myslíš jako že by součást trestu byla kastrace? To ne.
Kastrace je dobrovolná věc - předpokládám, že ji dělají na požádání (nevím, jaké s tím dělají cavyky, se sterilizací u žen na žádost byly pokud vím problémy). Takže dotyčný může být normální, jen nechce sexovat. Nebo je třeba homosexuál - katolík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.3.14 22:19
@Knihomyš píše:
@LadyLama Myslíš jako že by součást trestu byla kastrace? To ne.
Kastrace je dobrovolná věc - předpokládám, že ji dělají na požádání (nevím, jaké s tím dělají cavyky, se sterilizací u žen na žádost byly pokud vím problémy). Takže dotyčný může být normální, jen nechce sexovat. Nebo je třeba homosexuál - katolík.

já bych to těm co něco provedli nařídila a hotovo.. dobrovolně na to jde snad málokdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.3.14 22:23

@mexxx Jako intuitivní postoj to chápu, ale to bychom byli někde na úrovni práva šaría.

Do důsledku vzato na to jdou dobrovolně všichni - akorát některým to asi bývá důrazně doporučováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
6.3.14 22:24

@LadyLama opravdu nemusel nic provést. Může mít i hormonální problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
6.3.14 22:26
@mexxx píše:
já bych to těm co něco provedli nařídila a hotovo.. dobrovolně na to jde snad málokdo

a to by jsi se právě divila. Chodí na to docela dost mužů, a jistá část je i těch co normálně fungují, jenom si to takhle vyřeší aby nic „neprovedli“

nařídit to nejde. stejně jako kdyby tobě po tom co by jsi nespolupracovala u porodu a dítě mělo hypoxii vzali dělohu s tím že už nemůžeš ohrožovat další děti. Naprosto odlišné ale princip stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.3.14 22:28
@Aletheia píše:
a to by jsi se právě divila. Chodí na to docela dost mužů, a jistá část je i těch co normálně fungují, jenom si to takhle vyřeší aby nic „neprovedli“

ok, tak to jsem asi špatně informovaná.. myslela jsem, že dobrovolně na to nechodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
6.3.14 22:30

@mexxx chodí no ;) jen se o tom tak nemluví jako když se stane průser a někdo kdo není léčený něco provede… bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
6.3.14 22:47

Kldine bych tu mela neco na urovni prava sarija http://m.novinky.cz/articleDetails?… Nemyslim si, ze by vic prav meli mit prokazatelni nasilnici nez nevinni.

LadyLama, ja bych se ho asi na to rovnou zeptala. Lepsi nez mu prisuzovat neco, co treba neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.3.14 23:20

@Sonali Myslíš, že by tě před tímhle právo šaríja uchránilo? Neřekla bych, že by měli nevinní méně práv, ale je možné, že jich jsou méně schopní nebo ochotní se dovolat. Ale to je na poměrně složitou debatu.

Aspoň trochu k tématu, např. za dost (snad dokonce většinu) znásilnění dětí můžou sexuálně zcela normálně orientovaní, ale psychopatičtí jedinci, kteří si tím řeší něco jiného (potřebu moci apod.) Osobně bych jim měla chuť uříznout něco úplně jiného než (jenom) varlata, ale přesto si myslím, že to nejde uzákonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
6.3.14 23:35

@Knihomyš no, ubranilo…myslela jsem to tak, ze v ne tak „demokraticke“ spolecnosti, jako je ta nase, by proste po prvnim takovem cinu nasilnikovi v pokracovani zabranili, ne jak u nas, kde je na nem, zda se necha kastrovat (pricemz i pote by moh, vest relativne normalni zivot, jen by nemel moznost ublizovat tim zpusobem, jakym to delal). Ja os. v tom proste vidim velky problem, ze napr. v tom konkretnim pripade, kterx jsem linkovala, on ma na vyber, znasilnuje/vrazdi i kdyz uz se „leci“, ale ty deti zadnou moznost vyberu nemeli. A ted nemaji dalsi:-p Ale snad jsem te jen spatne pochopila, kdyz pises, ze jsou jen mene schopni se svych prav domoci:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.3.14 23:56

@Sonali

1. Kastrace omezí sexuální pud. Někoho ztýrat a zabít může i kastrát. Mohla bys znovuzavést trest smrti, to jo. Je zajímavé, že trest smrti nezpůsobuje pokles „hrdelních“ zločinů. A těžko se pak napravují justiční omyly.
  2. Mít právo a mít možnost jsou dvě zcela různé věci. Právo vraždit nikdo nemá. A je snad dítě schopné se samo domoct svých práv, ať už se mu děje cokoliv? Málokdy.
  3. V nedemokratické společnosti by patrně byla vrstva, která si může dělat co chce zcela beztrestně a zbytek, tvrdě a exemplárně trestaný i za menší prohřešky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí