Chemická kastrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
7.3.14 12:22

Vcera se o tom zrovny hovorilo v hydeparku na CT24 - stahnete si to

pedofil neni automaticky stvura a vetsiny sexualne motivovanych zlocinu na detech se dopousteji ne-pedofilove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.11.17 00:21
@LadyLama píše:
Jakým deviantům se dělá takhle chemiská kastrace? Já jen, že jsem se dozvěděla nemilou informaci o známém a tak nějak se chci uklidinit že se to nedělá jen pedofilům a takovým „zrůdám“.. Nemám tušení z jakého důvodu to musí podstupovat on, nikdy nic zlého neudělal nebo o tom nevím.. I tohle je pro mě novinka a je mi z toho divně, obvzlášt když vím že se s ním výdáme. Jinak je to v pohodě kluk, je teda jiný, ale moc hodný a neškodný. Takový tip co by neublížil ani mouše. Máte někoho takového známého nebo v rodině? Nechci ho hned odsoudit.. Ale myslela sem si že tohle se dělá lidem co museli něco provést.. Jeho se samozřejmě ptát nebudu, neví že to vím..

Ne, nedělá se to jen někomu, kdo něco provedl a už vůbec ne jen proto, že je nebo není někdo pedofil. Předem, než budete někoho soudit, si ujasněte pojmy a ne dojmy. 1.) Deviant je volně přeloženo někdo, kdo dělá něco odlišného, např. v sexu se mu/jí líbí ta či ona praktika, nebo je zaměřený na nějaký fetiš, velká prsa, pissing, fisting apod. a celkově tuto svou odchylku preferuje při sexuální aktivitě. Vzhledem k tomu, že odlišností (deviací) jsou mezi lidmi možná stovky, tak pomalu každý má nějakou tu malou či velkou deviaci a neznamená to automaticky, že není normální. 2.) Vy jste měla pravděpodobně na mysli pojem delikvent, což je někdo, kdo něco provedl. Je potřeba rozlišovat mezi slovy deviant a delikvent. Pokud je někdo ovšem deviantní delikvent, pak to je už horší. Záleží na typu a frekvenci delikvence.

Jinak ano, kastrace jsou u nás zcela dobrovolné. Ta chemická kastrace se dělá pomocí prášků, jako je např. Androcur, ale ten kdo to užívá, neznamená, že je automaticky deviant či delikvent. Tyto prášky se předepisují mimo jiné mužům s rakovinou prostaty, přílišném ochlupatění, nebo plešatění, nadměrné tvorbě kožního mazu anebo taky ŽENÁM při hormonálních potížích, např. při rakovině prsu, nebo při problému s otěhotněním za účelem snížení hladiny testosteronu a umožnění početí.
Jinými slovy, může třeba 95% uživatelů/uživatelek užívat tyto prášky na zcela jiný problém, než je chemická kastrace kvůli případné deviantní delikvenci. A odsuzovat takového člověka, který toto užívá, automaticky jako úchyla, to je nejen nesmysl, ale v případě veřejného šíření případné pomluvy i trestný čin. Proto feministky, dejte si pozor na to, co říkáte. Raději si nejdříve zjistit fakta, než se něco vyžblebtne a ublíží.
A pokud na to dotyčný přece jenom chodí z důvodů prevence sexuální deviace či delikvence, pak si zaslouží jen uznání za to, že to má pod kontrolou a tím pádem není nebezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.7.22 13:23

Chemická kastrace

Jsem chemicky kastrovaný. Prostě se to občas udělat tak musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.22 10:42

No, je dost možné že to udělal kvůli změně pohlaví. Pokud chce mít v občance Žena, musí být ze zákona vykastrován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.6.25 11:16
@Aletheia píše: Více

Takhle, soud může na základě posudku nařídit deviantním mužům, co spáchali sexuálně motivovaný násilný trestný čin, chemickou kastraci a také se to děje. Ale jen u těch, co už seděli a jejich ovládací schopnosti, resp. ovládaní nutkání je mizivé.
Co nemůže soud nařídit, je chirurgická kastrace, o tu může delikvent požádat, ale pak jde před komisi a tam se jedná, zda-li mu to ona povolí, nebo ne. V praxi to komise většinou zamítne.
Pokud je pacient v sexuologické léčbě, pak může dobrovolně a na doporučení lékaře užívat léky na chemickou kastraci (Androcur, Cysaxal, Provera), případně si nechávat píchat injekce. Dnes jsou injekce, které se již nemusí píchat každých 14 dní, ale stačí 1× za 3 měsíce, ale jsou drahé a schvaluje to revizní lékař. Problém bývá v tom, že je injekce déle v místě vpichu bolestivá. A ano, každý sexuolog má spousty pacientů, kteří chemickou kastraci dobrovolně či ne, podstupují. V lékárnách již není nic neobvyklého, když mužům vydávají tyto léky.

Pokud budete mít k tomuto tématu dotazy, nemám problém je zodpovědět. Sám jsem chemickou kastraci absolovoval a mám tak poměrně detailní znalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí