Mykóza u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
11.5.11 16:42

Mykoza u batolete

Dobrý den, nevím zda mi některá zde poradíte ale mám následující problém: mé dvouleté dcerce se objevila bohužel vyrážka na zadečku a verdikt kožní lékařky je povrchová plíseň (u mě pochopitelně taky(. Dostali sme na to mastičku, mažeme se poctivě obě, dodržujeme doporučení lékařky i lékárnice bohužel u dcerky je to pořád stejné. U mě je malé zlepšení. Pokud to bude přetrvávat tak musíme novu na kontrolu, to bych asi už nedala, v čekárně sme strávili dvě a půl hodiny!!! Díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.5.11 17:02

radu nemám, máme to už rok a čtvrt, samo je k tomu i moučnivka…

• Citovat
  • Upravit
4989
11.5.11 18:40

ja bych poradila uplne omezit sladke, to pry mykozy (kvasinky) rady. Samozrejmnosti je dusledna hygiena, aby se dal nesirila.
Co vyzkouset gencianu , maly mel mega opruzeninu na zadecku, zpusobenou kvasinkami a genciana pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
11.5.11 21:48

Dceři hodně zabrala mastička IMAZOL bez předpisu
jako miminko strašně trpěla. Zadek mněla k breku a do týdne pokoj.Šílenou plíseň jsem si přinesla z porodnice :cert: rady typu přebalovat jen před kojením jinak se dítě poblinká a výsledek hrůza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.5.11 07:13

Díky moc za radu, imazol znám taky hodněkrát nám pomohl, ale teď bohužel ne. Máme na to namíchanou mastičku z lékárny, jsou tam snad i kortikoidy což nejsem moc ráda ale snad pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jarineczech
26.5.11 21:02

mykoza

Zdravím.
Chci se zeptat jaký přísun má dětátko syrové a čerstvé zeleniny?Tento problém je z překyselení(zánět).Pokud ho budete potlačovat léky(zakuklovat) propukne v kombinaci s jiným zánětem a …Chcete to řešit? Spozdravem J.

• Citovat
  • Upravit
182
27.5.11 20:29

Zdravím,
také máme už půl roku. Po prvních 3 měsících jsme zkusili 4 masti a neúčinné. Pak nás dětská posla na kožní, tam nám Dr. nechala připravit mast a od té doby celkem v poho. Mažu malou tak ob den.Má pod tím ještě exém, tak to zlobí, naštěstí však nesvědí. Ale pokaždé nás obě lékařky upozorňovali, že se to s novou mastí může zhoršit a až tak za 4 dny začne zabírat a hlavně, pokud to bude hodně špatné, je nutné mít vyšetřenou moč.
Držím palce, ať se rychle uzdravíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarineczech
27.5.11 21:19

Zdravím.
Věřím tomu,že takových dětí je víc než si dokážeme představit a o ženách ani nemluvím.
Jen chci říci,že problém není z venku(mastičky),ale zevnitř.Chcete to řešit jednoduše a navždy nebo chemií a krátkodobě styl pokus omyl?Rád pomohu s informacemi ,které se k neodborné veřejnosti nedostanou.S přátelským pozdravem J.

• Citovat
  • Upravit
1482
6.6.15 12:15

Ahoj, 5měsíční chlapeček má kvasinkovou infekci, fleky přes celé bříško. Dostali jsme zinkovou mast, zabrala vám? a za jak dlouho? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
25.2.16 20:26

Ahoj, synovi (15 mesicu) se na stehni objevil maly cerveny loupajici se flicek, dnes jsem nasla na noze u malicky to same, loupajici se kuze a zarudle okoli. Vim urcite ze je to mykoza, sama sem si s ni kdysi uzila az az. Ale muj dotaz zni: mohu mu to namazat canestenem a pockat zda to nezmizi nebo mam jit na kozni? V pribalovem letaku jsem nevycetla, ze by to deti nemohly pouzivat. Tak nevim :nevim: predem dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
25.2.16 20:39

Zkus imazol, v lékárně ho bez problému prodají a pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85235
25.2.16 21:28

@Madam-Owl nic takoveho, chce to drzet protikvasinkovou dietu, to je zaklad, pokud kojis, musis ji drzet i ty. Poslu Ti vice info v SZ. A ty cervena mista zatim namazej zinkovou masti, aby se to vysusilo a odrudlo. Mam s tim zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí