Myom a cysty

3211
3.11.10 13:47

Myom a cysty

Ahojky holky :kytka:

Mám na Vás otázku, teda spíš několik otázek v září jsme měla prasklou cystu která praskla a odešla měla jsem přes měsíc v kuse měsíčky.A díky té cystě mi našli miomek,který má 7mm.A dneska jsem byla na kontrole a našli mi že myom už má 1.4cm a k tomu cystu 6cm a kousek já to teď přesně nevím.A doktor teď čeká jestli ta cysta odejde sama jinak mám spoždění teprve cca3 dny a těhotná nejsem. Nemá někdo podobné zkušenosti? Chceme s manželem miminko a každou chvíli mě ty cysty trápěj :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7631
3.11.10 14:10

Před těhotenstvím jsem měla jednu cystu, měřila kolem 4cm, pak se zmenšila na 3cm. Otěhotněla jsem i s ní, ale zadařilo se až po 13. měsících. Těhotenství bylo skoro bezproblémové (za krácení čípku cysta nemohla)…Po šestinedělí mi na gynekologické prohlídce našel nález 8 cm. Cysta většinou prý vymizí sama do třech měsíců, ale ta má přetrvává už třetí rok. 26.11. jdu na laparoskopii…Bojím, bojím. Nevím, co s tím myomkem - některé při těhotenství mohou vadit, jiné ne, ale jestli se zvětšuje, tak ho možná budou chtít vytáhnout :nevim: :nevim: ..a lékařka k tomu nic víc neřekla? Držím pěstičky, ať Ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
3.11.10 14:14

No mě řekl že s tou cystou otěhotnět nedoporučuje at se ted chráníme a řekl mi že teda více se uvidí až po menstruaci a když jí nedostanu tam mě dá vyvolávačku,ale tu dávat ještě nechtěl protoe v září jsem dostávala dvě injedkce na zastavení plus antibiotika. A máš ňáké problémy?Mě práve občas píchá v podřišku a nebo když se s manžou milujeme tak občas mě to tam tlačí a dr říkal že je to právě z toho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.11.10 14:23

Já ji skoro vůbec necítím, jen občas…Ale bývá mi hodně divně. Jako bych měla předmenstruační syndrom celý měsíc :cert: :cert: . Polévá mě horko, občas je mi mírně zle, mám nafouklé břicho…Menstruaci mám pravidelnou, ale zesílenou :roll: :roll: Doporučují cystu vytáhnout, pokud je větší než 5 cm…Ještě máš šanci, že Ti sama při MS zmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí