Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, také radši píši jako anonymní. Mně se to také stalo, také jsem partnera nepodvedla a vím, že on mě také nepodvádí. Já „jen“ měla takové asi malinké bradavičky kolem zevních rodidel, jenomže než jsem se dostala na gyndu, tak mi to samo zmizelo. Také jsem měla strach, ale na gyn mi dr. řekla že nic nevidí a že já měla štěstí, že mi to samo zmizelo, že to většinou bez léčby samo nemizí. Ale proč se mi to udělalo fakt netuším. Přitom když jsem se ptala manžela jestli v té oblasti mu nepřipadá, že tam něco mám, tak mu přišlo, že tam něco je, ale u Dr. už nic. Tak držím palečky.
Teď jak Jizvíková psala, jestli jsi nebyla v bazénu, tak jsem si uvědomila, že mně se to stalo až když jsem s prckem začala chodit na plavání, a to přitom do dětského speciálního bazénku. Jestli jsem to chytla na záchodě? Nevím. Ale jak jsem psala, zmizelo to a na gyn. už mi nic Dr. nenašla.
Anonymní píše:
ahoj mamči,omlouvám se za anonym, ale není to pro mě moc příjemné téma…
Na zevních rodidlech a kolem zadku se mi udělaly jakési bradavičky, nebo pupínky či jak to nazvat.. Z gyndy mě poslali na kožní a ta mi dneska brala krev, kvůli pohlavním chorobám,aby přišli na to co to vlastně je!! Pokud to prý nebude infekční, tak mi to jen chirurgicky odstraní…
Můj dotaz je ten, jestli jste někdo byli v takové situaci a máte s tím zkušenosti - podotýkám, že opravdu nevím, kde bych k tomu přišla!! Partnera jsem v životě nepodvedla a on mě myslím také ne - navíc jemu nic není… Mám strach co to může být…:(![]()
a hlavně kde jsem k tomu sakra přišla!
Výsledky budou za týden..asi zešedivím do té doby…
ahoj,já je měla,taky jsem nepodváděla ani myslím přítel ne,na gynkologii mně rovnou řekla,že to není pohlavní,zkoumala o dlouho a na kožní jsem nešla…,jenže to neni nic hezkého,koupila jsem si Duofilm,pálíto jako čert,ale už je dva roky nemám.Chodila jsem hodně do sauny,už nechodim,může to být i z toho.Tak hodně zdaru
jizvíková píše:
je to vetsinou virove, neco jako plisen na nohach
Plíseň na hohou je tuším bakteriální onemocnění, ne virové
![]()
Jinak bradavičky způsobuje HPV virus - je jich strašně moc druhů. Mně se v těhotenství objevili a hrudníku a pak postupně vymizely.
ahoj skus se podivat v gynekologickych potizich na diskuzy KONDYLOMATY(BRADAVICKY)podle me to mas to same jako ja
,poctes si tam o tom…
Dobry den, chci se zeptat. Mel jsem nejspis genitalni bradavice na penisu a okolo a take okolo konecniku. Mel sem je par mesicu a kdyz uz jsem se odhodlaval jit k doktorovi, tak sami zmizeli. Jiz 1 rok se neobjevili. Je jeste nake riziko? Mam partnerku ktera chody pravidelne na prohlidky a testy ma v poradku. Dekuji
ahoj mamči,
omlouvám se za anonym, ale není to pro mě moc příjemné téma…
Na zevních rodidlech a kolem zadku se mi udělaly jakési bradavičky, nebo pupínky či jak to nazvat.. Z gyndy mě poslali na kožní a ta mi dneska brala krev, kvůli pohlavním chorobám,aby přišli na to co to vlastně je!! Pokud to prý nebude infekční, tak mi to jen chirurgicky odstraní…
Můj dotaz je ten, jestli jste někdo byli v takové situaci a máte s tím zkušenosti - podotýkám, že opravdu nevím, kde bych k tomu přišla!! Partnera jsem v životě nepodvedla a on mě myslím také ne - navíc jemu nic není… Mám strach co to může být…:(
a hlavně kde jsem k tomu sakra přišla!
Výsledky budou za týden..asi zešedivím do té doby…