HSG vyšetření – zkušenosti

20
27.10.10 19:56

HSG

:-) Ahoj holky,dnes jsem se k Vám zaregistrovala jelikož sem tam koukám na vaše diskuze a tak není špatný někdy si předat nějaké zkušenosti…Protože se s manželem pokoušíme 2roky o mimi a lítáme po různých vyšetření,dneska jsme navštívili centrum asistované reprodukce v motole,můžu říci že tam jsou hrozně příjemný,akorát že mám hlavu plnou nových informací a tak se tím tak nějak probírám…chci se Vás zeptat zda máte někdo zkušenosti s vyšetřením HSG a kolikátý den po menstruaci se vlastně tohle vyšetření provadí…Předem děkuji za odpověd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14048
27.10.10 20:51

dela se to nejak hned po MS, neni to zrovna prijemne, spis bolestive, nekde davaji aspon naladovku, nekde bohuzel ne. Hlavne se pred tim nehol na intimnich partiich, desinfekce pak pali :lol:
lezis na stole, narvou do tebe hadicku, vstriknou tekutinu a na rtg se ukaze, zda je to pruchodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.10.10 21:32

Ahoj, taky jsem absolvovala HSG rentgen v Motole. Je to prý ale zastaralá metoda a nyní se používá laparoskopická operace. Na HSG jsem měla nález ok - oba vejcovody průchodné a přesto jsem půl roku na to měla mimoděložní těhotenství. Při operaci zjistili, že jsem měla hrozné srůsty u vejcovodů a to právě na HSG rentgenu nezjistí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.10.10 16:04

Děkuji moc za odpověd,sestřička říkala že to je nepříjemné at si vezmu algifenové kapky…tak uvidíme,hlavně aby to bylo v pohodě…můžu se ještě zeptat můžu normálně do práce a nebo mám být potom alespon dva dny doma… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
8.12.10 14:09
jizvíková píše:
dela se to nejak hned po MS, neni to zrovna prijemne, spis bolestive, nekde davaji aspon naladovku, nekde bohuzel ne. Hlavne se pred tim nehol na intimnich partiich, desinfekce pak pali :lol:
lezis na stole, narvou do tebe hadicku, vstriknou tekutinu a na rtg se ukaze, zda je to pruchodne

ahoj a já mám k tomu dotaz,jak po tomto vyšetření pobíhala následující menstruace, jako obvykle? já ji čekám zítra,nemám špinění,amni prsa citlivá,jindy to mám tak 7-10 dnů před.test je hooodně slabě pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.20 19:31

Ahoj absolvoval toto vysetreni v průbehu roku děla se jeste vubec?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa