Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHOJKY VSEM,NAJDE SE TU TAKY NEKDO KDO MA DLOUHE MESICKY I VICE JAK 14 DNI??? ![]()
Nechci tě strašit,ale měsíčky,které trvají víc jak 14 dní nejsou normální ![]()
Taky si myslím, i to, že se tu možná nikdo takový nenajde, takže by sis asi měla skočit k dr. Pokud nebereš žádnou antiko, tak aby ti ji zřejmě předepsal a pokud ji bereš, tak změnit a pokud ji brát nemůžeš, tak to vyřešit nějak jinak. (mam ji 4 dny a jsem z toho na prášky, natož to mít o 10 víc.)
Pettulle píše:
Taky si myslím, i to, že se tu možná nikdo takový nenajde, takže by sis asi měla skočit k dr. Pokud nebereš žádnou antiko, tak aby ti ji zřejmě předepsal a pokud ji bereš, tak změnit a pokud ji brát nemůžeš, tak to vyřešit nějak jinak. (mam ji 4 dny a jsem z toho na prášky, natož to mít o 10 víc.)
Souhlasím. S antikoncepcí jsem měla 4 dny a ke konci jsem už byla vzteklá. Bez antikoncepce jsem byla bez MS a to byla spkojenost.
popros dokyho nech Ti urobi hormonalny profil. tam by mohol objavit pricinu.
a v akej intenzite su?
tak dekuji za odpovedi ale u doktora jsem byla a nevi sam,v krvy taky nic neni,tak proto se ptam jestli stim ma nekdo taky skusenost,co bych dala za to abych je mela tyden..
a ten hormonalny profil Ti robil?
robi sa dva krat za cyklus.
ake dlhe mas cykly?
stim souhlasim ze to neni normalni,ja uz nevim co mam delat!! ![]()
ne,nabrala akorat krev tam nic nebylo,pak mi dala nejake prasky ale po nic sem mela problemy se zubama..
Smolařko - a takhle dlouhou ji máš „odjakživa“, nebo po nějaké události? (vysazení HA, porod…)
no, ja by som to urcite riesila, a kludne by som aj vymenila doktora, lebo kamoska to presne takto mala a zistili jej vysoky FSH, co v praxi znamena, ze vo veku 28 rokov je v prechode. a neda sa s tym prakticky nic robit
jedina moznost pre nu ako mat deti, su darcovske vajicka.
nemusi to byt Tvoj pripad, ale nebrala by som to na lahku vahu.
Já měla dlouhou ms, cca 10dnů po porodu. vopruz teda šílenej, a to počítám jen ty dny, kdy jsem krvácela jasně červenou krví
Po několika cyklech už tam byl náznak, že by se to mohlo zkrátit.
Nicméně jsem otěhotněla, tak další trend nevím ![]()
Ale na otěhotnění to naštětstí nemělo absolutně žádný vliv.
MS se mi zkrátila pouze jeden cyklus a to tehdy, když jsem brala prášky na oddálení ms - tuším, že to byl orgametryl.
nee to zaclo kdyz jsem vysadila injekce(antikoncepci),nejdriv sem musela na vyvolavani 2× a pak ze zacatku sem je melatyden jako vzdy a pak se to postupne zhorsovalo ted je mivam bud 14dni nebo taky 3 tydny..
ja nemam brat prasky pul roku aspon,takhle mi to rekla gynda
Hmm, to vypadá, že jsi další oběť depo provery
to byla ta antiko, kterou ti dr píchal, ne? Zkusila bych bylinky, doporučuju se kontryhel a na srovnání cyklu je dobrý sarapis. Je to přírodní, žádné hormony. Tělo by se potom mohlo srovnat ![]()