Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, genitální bradavice jsem měla a šla jsem s tím za gynekoložkou ne ke kožní. Buď se dají vypálit, ale to jsem si nějak nedfovedla představit nebo existuje mast (bohužel název už nevím), kterou se to potírá, ale stojí skoro 2 tis. Ale po ní to vše zmizelo.
Mě potkaly v těhotenství - hygiena 100%, partner léta jediný (a věřím, že i pro něj jsem byla za tu dobu jediná). Dostala jsem po šestinedělí od gyndaře Verrumal tinkturu.
Osobní zkušenost nemá, ale šla bych na gyndu, ne na kožní. Přeléčova se asi bude i partner, tuším. Jinak všelijaké „breberky“ můžeš chytit i na veřejném wc, i z toaletního papíru případně i na koupališti… (to řekl zámé gyndař, když řešila kde vzala nějakého poševního „koka“ )
ahojky, mám ten samý problém. Nejprve jsem si myslela, že je to piha, ale doktor mi řekl, že to jsou bradavičky. Objevili se mi ve 14tt. Nejprve mi řekl, že je „zamrazí“ nějakým roztokem, ale při dálší kontole mi řekl, že to necháme až po porodu. Jenže se mi začli rozmnožovat, mam jich už sedm a jsem z toho dost špatná. Najvíc se bojím, aby to mimi nechytlo při porodu, protože o císaři nic neříkal.
Jo, jo, bradavice jsou vysoce nakažlivé a hlavně strašně rychle se množí, taky jsem je před pár lety měla.Byla jsem s nimi u gyndaře, ne na kožním, řekl, že nejdřív zkusíme roztok na bradavice a kdyby to nezabralo, tak mi to odstraní v narkoze.Přípravek se jmenoval Duofilm, narozdíl od Verrumalu neni na lékařský předpis, po nanesení to sice pálilo, ale za chvíli to přestalo, myslím si, že však na tak citlivém místě tě bude pálit cokoliv.Bradavice zmizely za chvilku, byla to docela agresivní léčba, ale byla jsem za ní ráda.Taky jsem nevěděla, kde jsem to mohla chytnout, doktor řikal, že buď z veřejnýho WC, nebo z koupaliště nebo od partnera. ![]()
Issabell a byla jsi těhotná, když jsi používala ten Duofilm??
ahoj, s timhle jsem byla pred par roky dvakrat na zakroku, na vypaleni. Bylo mi receno, ze se jedna o kondylomata. Skus si o tom neco najit na netu, mozna se jedna o tohle. Akorat bych spis sla na gyndu nez na kozni.
Já je měla v těhotenství. Styděla jsem se za ně, nepsala jsem o nich ani v žádných diskuzích, než jsem zjistila, že je to naprosto normální, že zvlášť těhotný je mívají často. Mě je nejprve gynekolog odstranil v ordinaci, prostě je ušmikl, jenže se mi udělaly znovu, to už mě poslal do nemocnice, měli mi je odstraňovat ještě před porodem, jenže jsem nakonec v den zákroku porodila, takže jsem šla na odstranění až po porodu, dali mi krátkou narkózu, odtranili je a ještě ten den mě pustili (ale to jsem si vydupala kvůli malému).
Raduš a rodila jsi normálně nebo císařem? Malý nic nechytil?
Ahoj já s nimi byla tehdy na gyndě, napatlal na to během týdne třikrát nějakou vodičku, pálilo to jak prase, pač je to dosti agresivní roztok, ale od té doby klid. určo maž na gyndu, rychle se množej mrchy!!!
Jo a hlavně do nich nešťourej. Já nevěděla co to je a myslela jsem že jsou to beďary
takže jsem si ten jeden rozňoupala a tím se ta bradavička „vysemenila“ a měla jsem to během pár dnů snad všude. Jakmile se to dostane do pochvy, je to nebezpečný, a dělaj to operativně, proto na tebe apeluju, neprodleně si s tím dojdi!!!
Já jsem tedy těhotná nebyla, tak jestli jsi, tak to nevím, jestli se to může používat.Ale jak radí holky, rozhodně nečekej do pondělí, jdi za jinou kožní, jinak v pondělí jich bude ještě víc.Ale jestli jsi těhu rozhodně si nemyslím, že by nějaká vodička zvenku nebo tinktura mimču ublížila.
ahoj,já je měla taky.Byla jsem u gynekologa a dají v nemocnici seškrábnout,ale já dostala roztok Verrumal a za týden byl klid.
Ahoj,jsem ve 34tt a vcera pri sprchovani jsem si na intimnich mistech nahmatala malou kulicku.Mela fialovou barvu.Vzpominam si,ze den pred tim me do tech mist neco stiplo.Mohou to byt take ty bradavice?
ahoj,
je mi to trapné, proto se omlouvám za anonym…
Udělalo se mi pár bradavic mezi zadkem a pochvou a jedna dokonce u klitorisu! Vůbec nevím jak je to možné
Hygiena je naprosto v pořádku a partnera mám 4 roky jednoho
tak proč najednou tohle? Máte někdo zkušenost? A jak se to vůbec léčí? Moje kožní je tento týden mimo, takže půjdu hned v pondělí, ale hrozně se užírám a mám strach co se s tím bude dělat 
Budu ráda za jakoukoliv zkušenost s tímhle - i anonymní
děkuju