Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,nemáte některá zkušenosti se Sarapisem mensis.Vysadila jsem antikoncepci,protože mě z ní bolela hlava ( zkoušela jsem jich víc )no a protože když ji neberu tak mám PMS a hodně moc bolestivou ms a občas mám migrénu,tak jsem si koupila ten sarapis.Začala jsem ho brát 2×1cps jak píšou.No a teď už jsem to nedostala osmý den.Sice mě trošku pobolívá břicho ( vaječníky ) ale furt nic.Radši jsem si udělala těhu test ale taky nic.Nikdy jsem ms neměla nepravidelnou ani po vysazení antik.Tak nevím co to je.Jinak se cítím skvěle.Vždycky mi byla zima teď je mi furt vedro a nejsem vůbec unavená což jsem taky dost bývala.No tak nevím jestli mám to dávkování stáhnout na 1×1.Jo a beru ještě každý den jeden šumivý hořčík.
Ahojky, mám stejný problém,i když antikoncepci jsem nikdy nebrala, je to svinstvo.Udělala jsem si těhu test a dobrý, bolí mě vaječníky, jako když to mám dostat a zatím nic. Myslím ale, že musíme vydržet, od lidí mám info, že je to supr přípravek.
Mně je ale 45 let a kdo ví, jestli mi nezačíná přechod ![]()
A jak ty??
Ivča ![]()
Já jsem na netu našla v poradně MUDr. Šulce zase opačný názor- ten zase užívání fytohormonů moc nedoporučuje
http://ona.idnes.cz/…/poradna.asp?…