Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak to asi nebudes mit tak naruzyveho chlapa jako ja… ![]()
Spíš tolerantního - co taky dělat, na červenou se nejezdí
Jinak myslím, že nenáruživý chlap neexistuje ![]()
@smolarka Můžu se optat, jak to dopadlo? Pomohlo něco přírodního? Mívám menstruaci tak 12 dnů
.
Popř má někdo nějaký tip?
Děkuji ![]()
Ahoj, zkus cinskou medicinu, treba www.sanbao.cz nebo tcmbohemia.cz,proc do sebe ladovat chemii
@yourlady Doporučíš něco konkrétního? Já se v čínské medicíně vůbec neorientuji. A u hormonální léčby bych skončila fakt nerada
. ![]()
@jajul píše:
@yourlady Doporučíš něco konkrétního? Já se v čínské medicíně vůbec neorientuji. A u hormonální léčby bych skončila fakt nerada.
Na sanbao.cz je i konzultace zdarma, napis jim, nebo zavolej, jsou ale jen urcite dny, mrkni na web. Do tcmbohemia.cz je potreba osobne, chodila jsem k majiteli, ale ten uz prdstal ordinovat. vsichni jsou tam dobri, porad se na recepci, rekni tam zenskym telefonicky na recepci na rovinu o co jde a ke komu by te ony osobne nasmerovaly. hodne stesti ![]()
@yourlady píše:
Na sanbao.cz je i konzultace zdarma, napis jim, nebo zavolej, jsou ale jen urcite dny, mrkni na web. Do tcmbohemia.cz je potreba osobne, chodila jsem k majiteli, ale ten uz prdstal ordinovat. vsichni jsou tam dobri, porad se na recepci, rekni tam zenskym telefonicky na recepci na rovinu o co jde a ke komu by te ony osobne nasmerovaly. hodne stesti
P. s.pracuji tam lekari s diplomem, zadni cinani, neboj. hostuje tam obcas jen jeden profesor z ciny