Kdy orgasmus po laparoskopii

Anonymní
10.10.10 10:36

Kdy orgasmus po laparoskopii

Zdravím vás.
Na netu jsem nenašla odpověď na otázku: Za jak dlouho po laparoskopii můžu mít orgasmus? . Všude se psalo o pohlavním styku, ale ten k orgasmu nepotřebuju a chuť se mnou docela cloumá. Na mého muže se už nemůžu ani podívat :mrgreen: :oops: .

Laparoskopie proběhla před šesti dny bez komplikací, brali mi cystu z vaječníku. Nemám bolesti ani špinění.

Musím to vydržet ještě další týden? Obávám se, že i když budu držet celibát, tak mě stějně orgasmus dostihne ve spánku, při nějakém velice příjemném snu.

Díky za odpovědi.
XX

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
397
10.10.10 12:22

vazne dobrej dotaz :lol: Teda ja myslim ze orgasmus by asi nevadil ,mozna jen zpusob jakym ho chces dosahnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym XX
10.10.10 13:35

Asi tak dobrej není, když si na odpověď našla odvahu jen ty :wink: . Chtěla jsem se zkrátka zeptat zkušenějších nebo těch, které to s dr. řešily. Mě vůbec nenapadlo, že budu mít po operaci takové potřeby :nevim: . Chápu ten ostych, je to hodně intimní dotaz, proto ho taky píšu anonymně..
Způsob - dráždění klitorisu ručně :oops: .

• Citovat
  • Upravit
3040
10.10.10 13:49

Nesmíš mít pohlavní styk. Anální bych také vynechala. Jinak si myslím, že není problém. Ale přeci jen nedělat u toho kotrmelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
10.10.10 14:07

Tak zkusenosti s tim nemam ,ale verim ,ze po operaci muzes byt jakse rika nadrzenejsi..Drazdeni klitorisu s orgasmem urcite nevadi si myslim ja teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym XX
10.10.10 16:57

Díky za odpovědi. O styk v jakékoli formě mi nejde, jen musím zkrátka upustit páru. :think: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.24 22:15

Jéžiš, já se zasmála… Řeším úplně to samé! Překvapila mě ta velká chuť na uspokojení, ne formou styku, ale drážděním… Ani jsem nedoufala, že nějaký názor někde na netu budu číst :potlesk: :lol: Díky!

• Citovat
  • Upravit
657
6.1.24 17:47
@Anonymní píše:
Zdravím vás.
Na netu jsem nenašla odpověď na otázku: Za jak dlouho po laparoskopii můžu mít orgasmus? . Všude se psalo o pohlavním styku, ale ten k orgasmu nepotřebuju a chuť se mnou docela cloumá. Na mého muže se už nemůžu ani podívat :mrgreen: :oops: .

Laparoskopie proběhla před šesti dny bez komplikací, brali mi cystu z vaječníku. Nemám bolesti ani špinění.

Musím to vydržet ještě další týden? Obávám se, že i když budu držet celibát, tak mě stějně orgasmus dostihne ve spánku, při nějakém velice příjemném snu.

Díky za odpovědi.
XX

pokud to bude v poklidu tak možná jo ale i tak bych to radši vydržela já jsem měla teda hysterektomii sex až za 2.5 měsíce chut na sebe byla taky cca týden od operace ale radši ne aby mi to nesputilo něco uvnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí