Injekce clexane

12947
24.10.10 15:47

injekce clexane

holky chci se zeptat kde mám uchovávat injek­ce..píšou tam do 25 stupnu..mám je mít v lednici nebo..normál nekde ve skříni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
584
24.10.10 15:47

Mám je v pokojové teplotě v kumbále:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.10.10 15:49

ahoj, měla jsem ho normálně doma v pokojové teplotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.10.10 15:50

při pokojové teplotě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.10 15:51

tak já je s té lednice vytáhnu :-P …akam to pícháte kde je to lepší kolem pupku nebo do boku břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.10.10 15:53

Normálně v pokojové teplotě. V lékárně a ni v nemocnici je v lednici nemají. :-) A ani by tam být neměly, protože při aplikaci by tak nějak více bolely, když by byly studené. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.10.10 15:57

Píchat v okolí pupku. Tak 3 cm od pupku, vždy si chytit kožní řasu, aplikovat, povolit řasu a pak přiložit čtvereček s desinfekci, otřít a hlavně nemasírovat. Možná to ale víš, jen že ses ptala. A budou se dělat okolo modřinky, ale to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.10 16:01

začnu to píchat až tak za týden..ted píchám na stimulaci je štena ivf..tot píchám 5 cm od pupku..perem dobrý..pak mám ješte jehlu..tu píchám ráno a tami delá modřinu…do et..budu brátještestále anopyrín..pak budu píchatten clexan..mám doma zatím 20 jehel.......z lednice sem to vytáhla a soupla do skříne…tu jehlu mám taky v lednici..co ted píchám..aje pravda žeto bolí adelá modřiny..aco sem si to poprvé píchla vcaru..nicmi to neudelalo..ani nebolelo..tak to bude asi tou lednicí :think: ..oni to tam maj normál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.10 16:01

a já nejdřív desinfikuju..pak píchám..pak už neotírám…to je špatne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.10.10 16:10

Jasně nejdřív odezinfikuješ. :-) Ale pak je to dobrý taky. Já jsem zdravotní sestra a neumím to vyndat bez toho, že bych tam ten ctvereček nepřiložila. :-) Proste ho přiložím a současně jehličku vytahnu (jako celou tu stříkačku). A chviličku to tam přidržím. Neříkám to jen jako zkušenost s jinými, ale se sebou. Je to faktb pocit píchnout do sebe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.10 16:15

tak u stimulace byla nejhorší ta první injekce..ku podivu mi to i jde..a neklepu se :lol: ..tak myslím že ten celxan taky dám..i když sem přečetla spoustu diskuzí..a holky píší že je to bolestivé..tak toho sebojím…no ale co mi zbývá :nevim: ..ale kde to uchovat sem se nikde nedočetla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.10.10 16:18

No jo, při aplikaci to tochu štípe, ale za chviličku to odezní, jen se dělají ty modřinky a modřiny… ale tak to je. Tak Ti přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.10 16:19

tak vám dekuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.10.10 16:28
petra.lovosice píše:
tak u stimulace byla nejhorší ta první injekce..ku podivu mi to i jde..a neklepu se :lol: ..tak myslím že ten celxan taky dám..i když sem přečetla spoustu diskuzí..a holky píší že je to bolestivé..tak toho sebojím…no ale co mi zbývá :nevim: ..ale kde to uchovat sem se nikde nedočetla :lol:

ahojky,taky píchám,vše už bylo řečeno :lol: ale za mě-nebolí to! :lol: u mě je horší,že nesnáším jakékoliv jehly,okamžitě omdlévám,nesmím jí prostě vidět :oops: takže píchá příťa,já mám vždy půl hoďky dopředu nerva :oops: ale fakt to vůůůůbec nebolí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.10 16:35

rohlí já se to muselanaučitprotože jestly se tehu povede a udrží tak aby mi to píchal 9 mesícu manža..na to spolehat nemužu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí