Injekce clexane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
24.10.10 16:36
petra.lovosice píše:
tak já je s té lednice vytáhnu :-P …akam to pícháte kde je to lepší kolem pupku nebo do boku břicha

Já píchám do boku břicha - míň mě to bolí a říkali mi, že nebudu mít tolik modřinek - ale stejně občas nějakou mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.10.10 17:07

já bych se to taky ráda naučila,ale bohužel :oops: fakt jsem střevo no :oops: mám z jehel opravdu hrůzu a jakmile se na ní jen juknu tak jdu k zemi :oops:příťu to i ba,že se na tom všem může trošku víc podílet :mrgreen: celý stimulky „píchal“i pregnyl,už je zkušenej :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.10 17:18

rohlí sem natom stejne jako ty..muj muž pracoval i b nemocnici takže píchattaky umí..byla tam místo vojny..kdysi…jenže..on je doma nepravidelne…tak..sem proste musela..a ta první jehlabyla desná..ale píchnutí nebolelo…proste to porvé je nejhorší apak si zvykneš..protožezjistíš žeto jde…koukám že máš KET tak atti to výjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.10.10 17:25

tak my máme dobrý,že jsme pokaždý večer spolu,takže to zatím nehrotím a kdyby náhodou tak bude muset nastoupit jeho mamina,páč já to fakt nedám :oops: je mi za to taky hanba :oops:
jj,jdu zítra,děkuju :hug: snad už to klapne,už mě začíná chytat nerv teď,ale jsem zaplaťbůh v práci takže nemám tolik času na to myslet,ale noc bude asi bezesná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.10.10 17:26

já jdu zítra na poslední uzv snad 9dc..pak opu..pak et..no užaby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.10.10 19:13

:o), taky jsem píchala všechno možné, u nás se IVF - ICSI povedlo a máme už krásného 3 měsíčního chlapečka. Tak hodně štěstí a odvahy přeju - stojí to za to. Těch modřin co já měla na břichu ...... :lol: , ale to je fakt teď s odstupem času malina. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
24.10.10 19:16

Měla jsem je nahoře ve dveřích ledničky a jedno balení, kterému skončí expirace příští rok, tam mám pořád (a to už mám teda doufám definitivně odroděno). Nevíte, co s ním? Vrátit do lékárny, kde to zlikviduji, mi to připadá škoda.

• Citovat
  • Upravit
12947
24.10.10 19:23

mysho..donesto na gyndu..nebo hematoloku..at to dá jinému pacošovi…protože se nevyplatí to ani nabízetnekomu..já doplácela jen 50 kč..nakrabce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
24.10.10 19:25
petra.lovosice píše:
mysho..donesto na gyndu..nebo hematoloku..at to dá jinému pacošovi…protože se nevyplatí to ani nabízetnekomu..já doplácela jen 50 kč..nakrabce

Děkuji. Dali mi to na hematologii a tam to tedy i vrátím, jen se k tomu s dvěma malými prťaty nejsem absolutně schopná dokopat :-?

• Citovat
  • Upravit
12947
24.10.10 19:30

jasne..tak třeba si vzpomeneš..ono totišani prodávat nekomu..no nevím..stejnefurtlítáš na hematolku na ko..tak je ti ijedno když ti dr..připíše další..a zrovna u heparínu..bychsi to netroufla…alepřiznám se žejiné léky..jako clostík..ultrouš sem užjednou od holek zbytky vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.10.10 20:26
petra.lovosice píše:
já jdu zítra na poslední uzv snad 9dc..pak opu..pak et..no užaby to bylo
:palec: tak to já ti taky budu moc držet pěstičky :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.10.10 20:28
MMartina1 píše: :o), taky jsem píchala všechno možné, u nás se IVF - ICSI povedlo a máme už krásného 3 měsíčního chlapečka. Tak hodně štěstí a odvahy přeju - stojí to za to. Těch modřin co já měla na břichu ...... :lol: , ale to je fakt teď s odstupem času malina. :kytka:
:potlesk: to se tak pěkně čte :lol: já už ci takýýýýýý :oops: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.4.14 15:25

Clexane a menstruace

Ahojte, chtela bych se zeptat, jaky vliv maji injekce CLEXANE na menstruaci, mám spoždění a dočetla jsem se, že pár divek si s tím taky neví rady. Kvuli operaci kolene jsem menstruaci musela odložit, a před pár dny jsem HA vysadila ale stále nepřichází..moc dekuji za odpověd:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
7.4.14 15:52

Clexane délku cyklu neovlivnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
19.5.14 18:17

Ahoj,
prosím můžete mi někdo poradit, jak zhruba hluboko se ta jehla dává?
Sestra mi to neukázala a dostala jsem pouze injekce bez letáčku. V životě jsem si nic podobného nepíchala. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí