Myom na deloze

106
13.8.16 16:55

Myom na deloze

Ahoj všem mamka jde na operaci myomu. Byl tu někdo kdo byl na operaci? Jak probíhá? Jsou nějaké rizika ze by mohlo dojít k problémům nebo úmrtí? mám strach a jsem z toho dost nesva Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26928
13.8.16 20:06

Vyhledej starsi diskuse. Neni to zadna tragedie. Pokud jde na LAVH, tak to probehne v klidu. Takovych operaci jsou rocne stovky.
Komplikace samozrejme nastat muzou, je to operace v celkove narkoze. Ale je zbytecne se nejak stresovat doptedu.
Jsem po LAVH vice jak 2 roky a jsem maximalne v pohode :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.8.16 13:11

Neboj, není se čeho bát. Já byla na operaci řezem a do týdne jsem byla doma. Po chodbě jsem chodila už druhý den po operaci. Jen se mamce bude pár dnů po operaci hůř vstávat z postele, ale to není bolest, jen divný pocit a strach, aby si něco v břiše neudělala. Pak hlavně doma nebude pár týdnů smět nic zvedat, nosit těžké věci nebo raději ani uklízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.19 17:00

Hezky den vsem, cetly jste knizku -Kdyz tanci vazky-od L. Mikiska?
Je to pry pribeh podle skutecne udalosti. O zene, ktere hrozi odejmuti delohy. Vylecila se meditaci, tak ze na operaci nemusela.
Mam ted problem s krvacenim mimo cyklus a moc se bojim, co se mi v tele deje.
Jen bych chtela znat Vas nazor, nebo jestli mate zkusenosti s meditaci a meditacnimi technikami. Jestli jste se s necim takovym setkaly.Diky moc za Vase nazory.

• Citovat
  • Upravit
27767
23.8.19 18:08
@Anonymní píše:
Hezky den vsem, cetly jste knizku -Kdyz tanci vazky-od L. Mikiska?
Je to pry pribeh podle skutecne udalosti. O zene, ktere hrozi odejmuti delohy. Vylecila se meditaci, tak ze na operaci nemusela.
Mam ted problem s krvacenim mimo cyklus a moc se bojim, co se mi v tele deje.
Jen bych chtela znat Vas nazor, nebo jestli mate zkusenosti s meditaci a meditacnimi technikami. Jestli jste se s necim takovym setkaly.Diky moc za Vase nazory.

a co takhle si dojít na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.19 18:20

@ka2ka
Na gynde jsem byla…dostala jsem injekci agolutinu a 2 leky na zastaveni krvaceni a uzivam sarapis..injekci mi dali v utery a zarim je to stale stejne a trva to uz 12 dni. :(

• Citovat
  • Upravit
2405
23.8.19 18:25

Ahoj, byla jsem před rokem. Myom brali spodem, takže žádné řezání. Druhý den jsem šla domů. Po probuzení z narkozy jsem krvácela, od druhého dne už jen špinila. Pak jsem měla klidový režim, nesměla jsem nic těžkého zvedat a dodržet klasické šestinedělí. Vše proběhlo v klidu, bez bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
23.8.19 18:32
@Anonymní píše:
@ka2ka
Na gynde jsem byla…dostala jsem injekci agolutinu a 2 leky na zastaveni krvaceni a uzivam sarapis..injekci mi dali v utery a zarim je to stale stejne a trva to uz 12 dni. :(

mě to trvalo skoro měsíc měla jsem zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.19 18:36

@RenkaH
Ahoj…mam myom maly na deloze a na vajecniku cystu 3cm. A tohle se mi stalo poprve..krvaceni a spineni a jsem z toho moc vyplasena a hodne se mi zhorsila deprese.:-(Nevim vubec proc krvacim mimo cyklus.Mam 47 roku a menses doted uplne pravidelna po 26 dnech.Mela jsem zaroven virozu a brala 2× ATB. V utery jdu na kontrolu. Antikoncepci neberu.Mela jsi vysokou del. sliznici?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.19 18:42

@ka2ka
Taky jsi krvacela mimo cyklus? Ja mela taky zanet pochvy a k tomu streptokoka v krku. A nevis po te injekci jak to asi dlouho trva, nez zabere? Mela jsem brzy po sobe 2 ATB. Mohlo by to krvaceni byt z toho?Dr.mi rekla, ze to souvisi spis s vekem. Jenze me to krvaceni nezacalo samo, ale az po vysetreni na gynde ultrazvukem.

• Citovat
  • Upravit
27767
23.8.19 18:47
@Anonymní píše:
@ka2ka
Taky jsi krvacela mimo cyklus? Ja mela taky zanet pochvy a k tomu streptokoka v krku. A nevis po te injekci jak to asi dlouho trva, nez zabere? Mela jsem brzy po sobe 2 ATB. Mohlo by to krvaceni byt z toho?Dr.mi rekla, ze to souvisi spis s vekem. Jenze me to krvaceni nezacalo samo, ale az po vysetreni na gynde ultrazvukem.

mimo cyklus a krvácela jsem hodně injekce moc nepomohla, dostal jsem atb, a pro další injekci jsem už nešla trvalo to tak tři neděle než jsem přestala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.19 18:52

@ka2ka
A taky Ti dali agolutin? A krvaceni Ti prestalo samo? Ja spinim a krvacim od 10.8.Zanet jsem mela asi silny, protoze me bolel i podbrisek dost.Mohl ten zanet zpusobit krvaceni? A kolik Ti je roku?

• Citovat
  • Upravit
27767
23.8.19 19:04
@Anonymní píše:
@ka2ka
A taky Ti dali agolutin? A krvaceni Ti prestalo samo? Ja spinim a krvacim od 10.8.Zanet jsem mela asi silny, protoze me bolel i podbrisek dost.Mohl ten zanet zpusobit krvaceni? A kolik Ti je roku?

krvácela jsem kvůli tomu zánětu aolutin nezabral začalo to přestávat po atb, no je mi hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.19 19:10

@ka2ka
No ja uz ty ATB dobrala minulou nedeli. A nerikali Ti, ze bys musela jit na cisteni delohy?

• Citovat
  • Upravit
27767
23.8.19 19:12
@Anonymní píše:
@ka2ka
No ja uz ty ATB dobrala minulou nedeli. A nerikali Ti, ze bys musela jit na cisteni delohy?

ne vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí