Seroxat a chybějící menstruace

581
12.8.16 17:24

Seroxat a chýbajúca menštruácia

Dobrý deň, mám 29 rokov, a liečim sa na depresiu. Druhý mesiac užívam Seroxat, Menštruačný cyklus mám pravidelný ako,,hodinky" a krvácala som tak v norme primerane 5 dní, avšak od začatia užívania Seroxatu, mám namiesto menštruácie len slabé špinenie, ktoré trvá pár dní. Je možné, že Seroxat takto pôsobí a je tu nejaké nebezpečenstvo, že už nikdy nebudem mať normálnu menštruáciu? Sexuálneho partnera nemám, antikoncepciu neužívam, štítna žľaza je v poriadku. Ďakujem za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15870
12.8.16 17:35

Na tyto otázky ti nejlépe odpoví doktor… :roll: Obrať se na něj, určitě bude vědět víc, než kdokoli tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
13.8.16 12:00

No práveže moja lekárka má dovolenku, tak budem musieť počkať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
13.8.16 17:06

@miapia Já také brala Seroxat, ale na MS to u mě vliv nemělo. Ale psychiatrické léky mohou cyklus různě ovlivňovat, více ti poví lékař. Já třeba po mnoha antipsychotikách zas měla mléko, musela jsem je vždy vysadit. Ale myslím, že to u tebe vydrží do doby, než se Dr. vrátí z dovolené. Já s tím mlékem poprvé také na Dr. čekala. Minulý rok jsem naopak krvácela pořád, tak jsem naklusala na gyndu, jestli nebudu muset na kyretáž, ale nic nenašel, asi to bylo stresem a možná i léky. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
13.8.16 17:40

Ďakujem pekne za odpovede baby. No zľakla som sa, lebo nikdy som s cyklom problem nemala. No uvidím, čo mi povie lekárka, až sa vráti z dovolenky, možno mi predpíše niečo iné, ale sama som prekvapená. Raz dávno som brala Cipralex a na MS to nemalo žiaden vplyv, tak neviem no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
14.8.16 14:16

No, už som to dostala, sa teším jak malé mimčo, trocha mi to predsa rozhodilo ms, ale hlavne, že to mám :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí