Vtažená kůže na prsu

4610
9.8.16 08:16

Vtažená kůže na prsu

Zdravím, asi potřebuji spíše jen uklidnit, minulý týden jsem byla na prevenčce na gynekologii, dr.jsem se zmínila o tom že mě pobolívá prso, dr. mi ho vyšetřil a všiml si vtažené kuže z boku prsu a nahmatal i menší bulku. Zítra mě čeká ultrazvuk. Na netu jsem v této souvislosti našla jen to nejhorší a tak se ptám měl někdo podobnou situaci a nic to nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
270
9.8.16 08:18

Ráda bych tě uklidnila, ale kamarádka našla to samé. Nedopadlo to dobře. Každopádně je dobře, že s tím jdeš rychle na vyšetření a přeji, ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
9.8.16 08:21

@Joannka1 děkuji,zítra odpoledne mě čeká navíc biopsie z bulky na štítné žláze, takže moje nervy asi prasknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
9.8.16 08:46

Moje máma to taky měla - propadlinu pod bradavkou a k tomu jí něco z bradavky vytékalo. Udělali jí biopsii a naštěstí to nebylo zhoubné. Po zákroku jí ale zůstala trochu zdeformovaná bradavka. Z bradavky jí také něco vytékalo (před tím zákrokem). Pak chodila pravidelně na mamo kontroly. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.8.16 08:54

@jana79 moje mamina to měla 2× jednou tuková bulka, podruhé nezhoubný nádor.. pokud je to odhaleno včas, je to v pohodě :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
9.8.16 09:00

@martina.se děkuji za uklidnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.8.16 09:46

Také jsme měli v rodině jednou takový nález a nezhoubný :hug: podruhé „jen“ bulka bez vtažené kůže a opět nezhoubný. Snad nebude nic potřetí :cert: :hug: :hug: drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.8.16 11:00

Moje mamka mela to stejne - z boku na prsu…Sla na maly zakrok, pri kterem odstranili bulku - nezhoubnou :) Drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 14:55

Ahoj holky, potřebuji asi uklidnit.
Všimla jsem si, na prsu pod bradavkou se mi udělala prohlubeň, která je o hodně znatelnější při zvednutí ruky. Dnes jsem volala na sono, abych se co nejdříve objednala, protože u nás jsou objednávací lhůty dlouhé. Co mě vyděsilo, že po vysvětlení problému mě objednali už na čtvrtek jako akutní. Před 9 měsíci jsem tam byla kvůli bulce v druhém prsu, naštěstí to bylo v pořádku a teď ten šílený strach prožívám znovu. Máte někdo osobní zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
1850
15.1.18 15:04

Buď ráda že nemusíš čekat dlouho, nejspíš už ve ctvrtek budeš klidně spát ;) chápu tvé obavy, dělají se mi hodně uzliny v podpazi a kolem prsou ale u nás berou na počkání..jednou jsem byla na neurologii s bodavou bolestí hlavy a lékařka mě objednala ten den jako akutní…normálně se čeká na ct měsíc..takže taky nervy…ber to tak že nechtějí nic podcenit, nevezmou si to na triko…věřím že bude vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 15:13

Děkuji, je fakt, že delším čekáním na vyšetření by to bylo ještě horší, ale mám fakt strach, že to nebude dobré. Navíc trpím panickou poruchou a o to víc to asi prožívám.

• Citovat
  • Upravit
2642
15.1.18 15:13

https://www.worldwidebreastcancer.org/

jako dvojka nahoře z plata vajec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 16:11

Ne tak úplně. Mám to těsně pod bradavkou a je to kulatý dolík

• Citovat
  • Upravit
4610
15.1.18 16:34

Me se tohle dela z boku prsa doted, byla jsem na sonu a tam mi bylo receno ze je to tim ze se mi prsa vyplnuji tukem ale ubyva mlecne zlazy ze to pak vypada jako prohluben. drzim palce at je to u tebe stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 16:46

Děkuji. No mě se prsa zmenšují, za poslední rok jsem zhubla 20kg. Takže na pohled jsou vrásčitá, protože ta kůže není napnutá, ale tohle už je moc velký aby to bylo od toho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa