Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že jestli to vyšlo ti tak za 14 dní ukáže těhotenský test. Každopádně Ti rozumím a přeji aby vám to vyšlo a brzy se ukázali // ![]()
No pokud to mas takto v hlave nastavene, tak to nevyjde…
nebo si vyloz tarotove karty napr.
![]()
Při cyklu dlouhém 29 dní bývá ovulace mezi 13. a 19. dnem (u každé ženy je to jinak, dokonce může nastat nějaká nepravidelnost, takže nebrat doslovně). To by u tebe vycházelo opravdu na tento týden. Spermie ve vhodných podmínkách vydrží i pár dní, ale průměrně jsou schopné oplození asi do 48 hodin (opět s výjimkami), vajíčko je po ovulaci schopné oplození tak 12-24 hodin.
Ten výtok může být i před ovulací i po ovulaci. Při ovulaci u někoho bývá spíše průhlednější hlen, ale opět - ne každý ho zaznamená.
Má rada zní - vykašli se zezačátku na sledování a počítání a milujte se podle chuti. Když budete pokračovat obden či za tři dny, tak byste se trefit měli. To ovšem ještě neznamená zaručený úspěch, oplození je jen jeden ze spousty kroků. Ale brzy se dočkáte, nestrachuj se zbytečně předem.
Kup si v lékárně ovulační test a budeš vědět přesně které dny budou ty pravé
Stojí pár korun..
To ti asi nikdo přesně neodpoví, možná jste se trefili, možná ne.Tak sexujte ještě v tyto dny. Já mám třeba ovulaci až tak 16.až 17. den a to jsem dle bolestí myslela, že dřív. Jelikož jsem měla pravidelnou menstruaci se předpokládat, že mám i pravidelnou ovulaci, mě to přesně řekl gynekolog, známe se osobně tak mě to zjišťoval přes ultrazuk, každopádně je asi víc způsobů jak zjistit kdy máš ovulaci, např. testy a taky ten ultrazvuk. Přeju ať už to nemusíš zjišťovat protože uvidíš za 14dní // ![]()
Holky dekuju! Vim, ze to moc řeším, ale strasne bych si ty // prala!
jsem z toho uplne vysinuta! I kdyz na to pri sexu vůbec nemyslím, jen ted lezim uz nejaky den doma a tak nad tim premyslim…
@Anonymní píše:
Holky dekuju! Vim, ze to moc řeším, ale strasne bych si ty // prala!![]()
jsem z toho uplne vysinuta! I kdyz na to pri sexu vůbec nemyslím, jen ted lezim uz nejaky den doma a tak nad tim premyslim…
Přeješ si ty čárky, nebo aby k vám přišlo dítě? Nech tomu čas, užívej si to. Kdybyste čekali léta, tak se nedivím, ale na začátku si to nekaž! ![]()
@gaaabule píše:
Kup si v lékárně ovulační test a budeš vědět přesně které dny budou ty pravéStojí pár korun..
No, vzhledem k tomu, že si musí ten ovulační test dělat každý den cca od 10. dne, tak se tahle metoda ve finále dost prodraží
Ovulační testy se vyplatí koupit na eBay…
No jo, jak je to v hlavě je to pjůser, znám to
taky jsem občas i šílela, snažili jsme se 10 měsíců, cykly šílený, pomohl mi jeřáb a hlavně to vypustit z hlavy, jenže to se dělá blbě, k tomu si musíš dojít ty sama a co se šance týče, ta tam určitě je
a ten výtok byl bílý nebo průhledný? průhledný by značil plodné dny, bílý bývá většinou po ovulaci.
@Pomka Hlavně bych zbytečně neutrácela za testy první měsíc.
Copak to už nikdo nedělá děti s radostí, ale všichni se jen stresují, aby se hlavně trefili? ![]()
@Litta tak určitě… já jen, že to rozhodně nestojí „pár korun“. Když už, tak nejlepší je měřit bazální teplotu, která je nejspolehlivější.
@Anonymní píše:
@Litta ale ja cekam uz pAr let
Takže ta léčba souvisela s tím, že se to nedařilo? Pak chápu, pokud je to už složité…
V tom případě pokud se netrefíte tento týden, bych buď začala sledovat bazální teplotu, což ti zabere každé ráno 2 minuty a je to zadarmo (pokud máš doma teploměr
), nebo asi ty testy, jenže ty ukazují, že se tělo chystá k ovulaci, ale nepotrvzují ji. Máš potvrzený růst folikulů, jestli vůbec ovuluješ? Co se s Dr. domluvit na hlídání pomocí UTZ? ![]()
Dámy, prosim neukamenujteme. Snažte se, alespon z časti me pochopit…
dlouho jsem se léčila, tento mesic jsme poprve spolu začali s manželem spát bez kondomu a ja bych strasne moc chtela otehotnet. Uz se mi to parkrat nepovedlo. A nemuzu se dočkat jestli tento mesic nedostanu MS. Po te léčbě mi doktor rikal, ze otehotneni by mohlo bxt velice rychle kvuli hormonum. Jde mi o to jestli myslíte, ze bychom se mohli strefit. Ovulaci kdy mam, bohužel neznám
MS mam dlouhou 29 dni. Vždy okolo 5-6 dni trva. Mela jsem ji od 31.12. do 3.1. S manželem jsem spala 5.1.,8.1.,11.1., a 13.1. Ukazuje se mi v mobilní aplikace, ze evidentně bych mohla mit ovulaci respektive plodné dny 13.1.-18.1. dnes jsem mela,,ne výtok, ale po útření na záchodě takovy bily, no nevim jak to popsat " 

Myslíte, ze jsme se treba mohli trefit? Pripadne jak dloho jsou schopné spermie v žene přežít? Dekuju