Myslíte, že čárka dostatečně sílí?

39
2.2.25 12:33

Myslíte, že čárka dostatečně sílí?

Ahoj, mám pocit, že mi čárka minule sílila mnohem rychleji :( Prosím co si myslíte vy? První obrázek 12dpo a druhy 14 dpo. Děkuji za názory :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5718
2.2.25 12:36

Za dva dny zesílila dost, ale na 14 DPO je to velmi slabé. Nicméně ovulace mohla být později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.2.25 12:43

Ovulaci vím přesně měla jsem i teplotu, hlen plus digitální ovu test pozitivní :( právě přijde mi, že u předchozích těhu jsem měla touhle dobou už stejně silné obě čárky každopádně 12 dpo mi to zachytil i digitalní test clear blue papirkove jsou od livsane myslíte, že mám zkusit jinou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.25 13:09

Podle mne nema cenu se opakovane testovat. Sila carky nic o prosperite tehotenstvi nerekne. Proste test je pozitivni, MS neprijde, tak to beru ze jsem tehotna. Na co to zkoumat dal?
V prvnich dvou tehotenstvi me ani nenapadlo testovat znova po prvnim pozitivnim testu. Ale jelikoz druhe nedopadlo, ve tretim jsem to zkusila… Carka silila, a stejne to bylo mimodelozni…
Takze ber to, ze mas pozitivni test, jsi tehotna, a nestresuj se opakovanym testovanim ;)

• Citovat
  • Upravit
11845
2.2.25 14:32

Vzhledem o tomu že na prvním testu je skoro nic tak za mě je ta druhá silná dost…jestli to chceš vědět přesněji tak si dojdi 2× na krev…ale ani to ti nedá jistotu že to bude vporadku…já bych s takovou čárkou uzndalmnetestovala a prostě si počkala na návštěvu u gynekologa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.2.25 14:41

Náhodou máš hezkou čárku. Já měla na testu tohle a nyní jsem 20tt. Záleží i na testu, myslím že max nebo mamatest by ti ukázal víc ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adinka198
4.2.25 08:14

Ahoj, řešila jsem to samé.. snažila jsem se samu sebe přesvědčit, že síla tetovací čárky není směrodatná, že stačí, když se prostě objeví, ale stejně.. nervy :zed: Včera cca 18 dpo, což u mě běžně byly už dálnice, ale na všech testech sice krásně viditelná čárka, ale evidentně slabší. No, zkusila jsem jako „poslední záchranu“ mamatest a tadaa - přikládám výsledek! Nahoře jsou pepino - jeden z neděle a jeden z dneška. Neuvěřitelný rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
adinka198
4.2.25 08:15

Fotka zde 👀 takže pro klid duše.. asi vždycky rovnou mamatest 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
39
4.2.25 21:06

Ja dnes zkusila další livsane a furt nic moc, tak jsem taky zkusila mama test

• načítám...
  • Citovat