Mohla ovulace proběhnout ve spánku?

73
31.1.25 19:36

Mohla ovulace proběhnout ve spánku?

Ahoj snažilky, po prodělaném potratu se již asi 4. měsíc snažíme o miminko. Chtěla jsem se zeptat, zda je naděje, že ovulace začala dnes během spánku nebo je to spíše anovulační cyklus? :(
Horní test včera kolem 8. (za mě asi negativní) a druhý dnes v poledne. Měřím vždy kolem předpokládané ovulace 2× denně v poledne a večer.
Moc děkuji!

Příspěvek upraven 31.01.25 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101744
31.1.25 19:43

No, tak tyhle 2 testy ti teknou to samé jako žádný. Takže nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.1.25 19:45

@j.a.n.i1 Asi nerozumím, jak to myslíš 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
31.1.25 19:51

No, že jen tyhle dva testy ti neřeknou vůbec nic. Mohla byt pred kdo vi kolika dny, mohla byt dnes v noci, muze byt za x dnu nebo taky vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.1.25 19:53

@j.a.n.i1 Měřím vždy 3 dny před očekávanou a 3 dny po, 2× denně. Tyhle dva testy jsem vyfotila protože ten horní byl den před očekávanou ovu nejsilnější (dny předtím postupně sílil) a dnes ráno místo očekávaného pozitivního to uplne spadlo :D. Tak jsem z toho zmatena.

Jsem tu nová, tak se omlouvám, jestli jsem měla přidat i předchozí testy, ale přišlo mi to zbytečné kdyz postupně sílily do včerejšího večera (horní foto). Dala jsem pro to jen ten nejvýraznější ze včerejšího večera 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
31.1.25 19:59

Ani popsana řada ti nic neřekne, když zadny není pozitivní a ten poslední je evidentně vadný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
31.1.25 20:02

Tak jako tvůj horní vypadají moje pozitivní ovulační testy. Já testuju 3× denně, jakmile se objeví hlen, občas i 4×. A stejně nejsem schopná zachytit úplný vrchol. Ovulaci mám pak potvrzenou bazální teplotou.
Mám to tak ale až posledních několik cyklů, před tím byly vždy výrazně pozitivní, nevím čím to je.
Takže jo, mohlo se stát, že ti ten vrchol vyšel na noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
1.2.25 20:57
@Pasanda píše: Více

Ten nahoře by mohl být pozitivní. Ovulace už mohla být nebo teprve bude. To, že je test už negativní neznamená, že už byla. Ale mohla byt už nebo bude v následujících třeba 12-36h. To ti nikdo neřekne, pokud to třeba nepoznáš na bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí