Těhotenský test po šestinedělí

Anonymní
30.1.25 12:44

Těhotenský test po šestinedělí

Zdravím, chci se zeptat máte některá zkušenosti že 9 týdnů po porodu vyšel takto těhotenský test? Ms mi stále nedorazila, sex jsme měli nechráněný.. bylo mi to divné že ms stále nikde a nekojim, tak jsem ho zkusila a test vyšel takto myslíte že je pozitivní nebo vadný? Ci ještě hormony? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.1.25 12:45

Přikládám foto

• Citovat
  • Upravit
11853
30.1.25 12:47

Brala bych to jako vadný a udělala znovu…jinak mě MS po porodu kdy jsem nekojila dorazila po 6 měsících :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36008
30.1.25 12:50

Je nějaký divný, udělala bych si jiný. Ale těhotná samozřejmě být můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
30.1.25 12:57

Vadný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.25 12:57

Takto vyšel z odpoledni moci. Zkusím ještě zítra z ranní.. mám celkem strach že bude pozitivní:(

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
30.1.25 13:11
@Anonymní píše: Více

Když žena nechce mít krátce po 6N strach, že bude mít +TT, pak má mít chráněný sex a poprosit partnera/manžela, aby si nasadil kondom ;) Vložený test divný, vadný. Udělat nový z ranní moči.

• Citovat
  • Upravit
2417
30.1.25 13:45

Menstruace ti nemusela prijit hned po 6N.
Na tenhle test bych nespolehala, vypada nejak rozmocene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
30.1.25 13:54

Pokud jsi měla nechráněný sex a test je pozitivní, těhotenství je možné, protože ovulace může přijít dřív, než se objeví první menstruace. Hormon HCG by už po šestinedělí neměl být výrazně přítomný, takže doporučuji zopakovat test za pár dní nebo rovnou zajít na gynekologii pro jistotu. Pokud si nejsi jistá, může pomoci i krevní test na HCG.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.25 13:55

To chápu že nemusela přijít hned po šestinedělí.. čekala sem ale nyní už jsem 3 týdny po šestinedělí takže 9 týdnů od porodu. u obou děti co mám sem vždy ms dostala do týdne po skončení šestinedělí a nyní nic právě.. a ten test mi nepřijde taky moc věrohodný ale člověk má obavy že joo.. zkusím ještě ráno testnou.. děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
36008
30.1.25 14:22

Tak proč se nechranite? 8o
Ty nevíš jak funguje ženský cyklus? Ovulace předchází menstruaci, klidně jste to mohli hned trefit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.25 14:28

@JancaS84 ačkoliv už mám 3 dítě, tak sem bohužel opravdu nevěděla že muze být vůbec v šestinedělí první ovulace a až pak menstruace, měla jsem celou dobu za to že prvni přijde po porodu ms a až další cyklus ovulace a další ms.. a antikoncepci mi Dr nasadí až přijde právě první ms.
samozřejmě nechranit se byla chyba, ale jsme už zvyklý spát bez ochrany celou dobu, nikdy se nestalo že by se stala, nehoda,, děti jsou plánový. Ale teď přítel si myslí že to za vcasu normálně stihl ale ten test v nás prostě dělá rozpaky. Uvidíme třeba je test vadný, zítra opaknu a popřípadně skočím k Dr ať se na to mrkne.

• Citovat
  • Upravit
14727
30.1.25 15:10

Menstruaci predchazi ovulace. Vzdyt se v pohode da otehotnet z prvni ovulace po porodu, cimz prvni menstruace po porodu ani nedorazi.

Jinak ja jsem po druhem porodu mela prvni menstruaci jeste pred koncem sestinedeli - 5 tydnu po porodu. A to pri plnem a velmi intenzivnim kojeni. Nikdy by me nenapadlo, ze pri nechranenem styku nemuzu otehotnet, i kdyz nemam menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36008
30.1.25 16:02

Takových děti myslí si, že ho včas vytáhl po světě běhá. I my máme jedno. :lol:
Antikoncepci můžeš nasadit kdykoliv, takže pokud nejsi těhotná tak doporučuji pro ni tryskem letět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16406
30.1.25 17:46

Nevěděla? Fakt mě nenapadlo mít nechraneny styk ani hned po šestinedělí :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí