Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla bych znát Váš názor. Můj muž je nezdravě žárlivý. Neustále mě sleduje, kontroluje mobil, mail, face, emimino, prostě všechno. Ke všemu mě chytrým způsobem donutil mít heslo. Máme 4měsíční holčičku, jsem jen doma. Nikdy jsem mu nebyla nevěrná. Jinak je hodný a citlivý, se vším mi pomáhá. Mám už toho ale dost. Já nevím trpí komplexem? Už mě to unavuje. Včera jsem si četla naše staré zprávy, když jsme se seznamovali a narazila jsem na starou zprávu mého ex a jen jsem klikla na jeho profil. Jen tak ze zvědavosti, vrátila jsem se ze sprchy a už seděl u pc a vyčítal. Jsem vyčerpaná z malé a on mi rozhodně nepřidává. Holky jak to mám řešit? děkuji za rady ![]()
@pusina1
Proc to chces riesit az teraz?
To bol doteraz normalny?
S takym nuecim by som nedokazala existovat a este s nim mat dieta..pardon..
@miisenka píše:
@pusina1
Proc to chces riesit az teraz?
To bol doteraz normalny?
S takym nuecim by som nedokazala existovat a este s nim mat dieta..pardon..
NEVÍM NAIVNĚ JSEM SI MYSLELA ŽE VĚKEM ZMOUDŘÍ, JÁ VLASTNĚ NEMÁM ŠPETKU SOUKROMÍ.
@pusina1 : Je nemocný… takže si s ním prostě promuvit a když toho nenechá tak bych ho asi poslala k psychiatrovi… ona žárlivost je normální, ale tohle už je moc…
@lleennttiillkkaa píše:
@pusina1 změň si hesla a nebo ho zkus kontrolovat taky
jemu je to jedno.
@pusina1 ahoj, není to normální. Vypadá to na nedostatek sebevědomí a chronický strach z toho, že o Tebe příjde. Zkus si s ním promluvit. Pokud to nepomůže - psycholog.
@PajinkaT píše:
@pusina1 : Je nemocný… takže si s ním prostě promuvit a když toho nenechá tak bych ho asi poslala k psychiatrovi… ona žárlivost je normální, ale tohle už je moc…
taky si myslím že je to nezdravé
@pusina1 jsi v háji. Musel by si přiznat, že má problém a pak ho řešit. Ty jeho problém řešit nemůžeš, můžeš mu říct, jak to vnímáš, jak tě to obtěžuje. Tvoje řešení - říct mu to, pokud nebude řešit, tak buď jít pryč, nebo se s tím smířit.
Rekni mu ze ti to vadi. A vubec co vede k tomu byt tak zarlivy, Dyt jsi doma s ditetem ![]()
@pusina1 píše:
NEVÍM NAIVNĚ JSEM SI MYSLELA ŽE VĚKEM ZMOUDŘÍ, JÁ VLASTNĚ NEMÁM ŠPETKU SOUKROMÍ.
jooo tak to si zistila ze asi ne..no pomoc..sam sa z toho nedostane, je nemocny, takze psycholog ale to nebude chcet, lebo on si urco mysli, ze je vsetko ok..
Hm tak tohle mi normalni neprijde…rekni mu na rovinu co ma za problém, jestli si mysli, ze mas při male cas a naladu se nekde seznamovat. Ze jeho důvěra je nulova a to je ve vztahu dost dulezite. Ze chces mit taky svůj prostor, kde se odreagujes a ze te to proste stve a jenom ti prihorsuje. at se zavčasu vzpamatuje, nez se z toho zvrhne nejaka nesnesitelna zarivost. Vzdyt prece nemá důvod…
Něco podobného jsem měla doma, bylo to fakt na ránu
Jsem ráda, že už s ním nejsem, teď se nemusím zodpovídat z každé sms, nemusím mít zaheslovaný počítač, nemusím řešit, co kde napíšu (možná si to furt čte, ale už je mi to u řiti
)… Už bych v ničem takovém nechtěla žít, nikdy nikdy nikdy.
Můj muž je taky podobně žárlivej. Je to „nemoc“, a léčit jí nechce. ![]()
U nás tedy vždycky stačí pořádně zatopit hádkou, že s žárlivým blbcem žít nebudu, a vždycky hned stáhne růžky. Že mi někdy kontroluje PC, mi nevadí, žiju s tím už 7 let, máme 2 děti. Je to jinak milující manžel i táta. Snažím se tomu předcházet, nic před ním neskrývám. Jo, jsou chvíle, kdy mám pocit, že to na něm nenávidím, ale naštěstí jen chvíle, které vždycky rychle přejdou.
![]()
@Bella1988 píše:
@pusina1 ahoj, není to normální. Vypadá to na nedostatek sebevědomí a chronický strach z toho, že o Tebe příjde. Zkus si s ním promluvit. Pokud to nepomůže - psycholog.
už jsem s ním mluvila a sebevědomí mu asi chybí, sám mi kdysi řekl že jsem na něj až moc hezká. ale já to tak necítím a už mě s tím štve.