Myslíte, že se ozve? ;-)

Zdeněk IV
22.8.21 18:44

Myslíte, že se ozve? ;-)

Tak v pátek u nás v obci byla u nás rocková zábava, dal jsem tam asi 8 piv desítek, Radegast a klobásu s chlebem, z toho chlastu mě trochu bolela hlava. A byly tam mladé holky, jedné z nich jsem dal dokonce svoji vizitku a ptal se jí, jestli čte erotické povídky. Vidíte? Tu vizitku si schovala do peněženky, když jsem před rokem dával jiné holce vizitku, tak o to neměla zájem, jen se blbě ptala, proč jsem jí tu vizitku dal, nedokázal jsem tehdy na to odpovědět, zaskočilo mě to, taková otázka. :-D
Teď jen čekat, aby se ozvala, zatím stále nic, ale pokud je svobodná, ozvat by se mohla, tam ta měla tehdy přítele minulý rok. Prý mám oči jako Michael Jackson, no to mi opravdu polichotilo. :-D

Myslíte, že se ozve? ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
22.8.21 18:47

Záleží taky na te vizitce. Ukaž ji, tady se to posoudí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65754
22.8.21 18:53

:mrgreen: :mrgreen:
Ta klobása tomu dává tu správnou zápletku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27104
22.8.21 18:53

@Zdeněk IV Zdendo, ty ses tak rozsoupl? A tu slecnu jsi pozval na co (co jste si spolu dali)? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.8.21 18:55

Ty musíš být troll. Ale alespoň tu lidi bavíš. :mrgreen: Protože ty jsi exot mezi muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.21 18:56

Ty máš vlastní vizitky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
22.8.21 19:01
@Zdeněk IV píše:
Tak v pátek u nás v obci byla u nás rocková zábava, dal jsem tam asi 8 piv desítek, Radegast a klobásu s chlebem, z toho chlastu mě trochu bolela hlava. A byly tam mladé holky, jedné z nich jsem dal dokonce svoji vizitku a ptal se jí, jestli čte erotické povídky. Vidíte? Tu vizitku si schovala do peněženky, když jsem před rokem dával jiné holce vizitku, tak o to neměla zájem, jen se blbě ptala, proč jsem jí tu vizitku dal, nedokázal jsem tehdy na to odpovědět, zaskočilo mě to, taková otázka. :-D
Teď jen čekat, aby se ozvala, zatím stále nic, ale pokud je svobodná, ozvat by se mohla, tam ta měla tehdy přítele minulý rok. Prý mám oči jako Michael Jackson, no to mi opravdu polichotilo. :-DMyslíte, že se ozve? ;-)

Doporučuju shlédnout klip „Vizitka“, abys věděl, jak se při předávání vizitky tvářit a co zazpívat a máš to jistý… :P

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
22.8.21 19:13

Hele a proc dáváš vizitky? Co na nich je? Na co si ji pozval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.8.21 19:14
@lachtanice86 píše:
Hele a proc dáváš vizitky? Co na nich je? Na co si ji pozval?

A hlavně kam. Na ubytovnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36225
22.8.21 19:15

Děláš to blbě, takhle se ti žádná neozve. Musíš si brát ty jejich číslo :roll: vizitky se rozdávaly před pár desítkami let teď se dávají Instagramy a QR kódy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
22.8.21 19:16

Ta vizitka je pracovní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
22.8.21 19:17
@smutný.smajlík píše:
Ty máš vlastní vizitky :mrgreen:

Ano! :mrgreen: https://www.emimino.cz/…itky-366287/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18420
22.8.21 19:32

@Zdeněk IV

Zdendo, proč si jí nedal číslo? Erotická vizitka je hodně divná. Vizitka je tvoje vizitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18420
22.8.21 19:32

Ale teď bych si dala toho buřta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
22.8.21 19:42
@DanielaD píše: