Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zdeněk IV Zdendo, ty ses tak rozsoupl? A tu slecnu jsi pozval na co (co jste si spolu dali)? ![]()
Ty musíš být troll. Ale alespoň tu lidi bavíš.
Protože ty jsi exot mezi muži.
@Zdeněk IV píše:
Tak v pátek u nás v obci byla u nás rocková zábava, dal jsem tam asi 8 piv desítek, Radegast a klobásu s chlebem, z toho chlastu mě trochu bolela hlava. A byly tam mladé holky, jedné z nich jsem dal dokonce svoji vizitku a ptal se jí, jestli čte erotické povídky. Vidíte? Tu vizitku si schovala do peněženky, když jsem před rokem dával jiné holce vizitku, tak o to neměla zájem, jen se blbě ptala, proč jsem jí tu vizitku dal, nedokázal jsem tehdy na to odpovědět, zaskočilo mě to, taková otázka.
Teď jen čekat, aby se ozvala, zatím stále nic, ale pokud je svobodná, ozvat by se mohla, tam ta měla tehdy přítele minulý rok. Prý mám oči jako Michael Jackson, no to mi opravdu polichotilo.Myslíte, že se ozve?
Doporučuju shlédnout klip „Vizitka“, abys věděl, jak se při předávání vizitky tvářit a co zazpívat a máš to jistý… ![]()
Hele a proc dáváš vizitky? Co na nich je? Na co si ji pozval?
@lachtanice86 píše:
Hele a proc dáváš vizitky? Co na nich je? Na co si ji pozval?
A hlavně kam. Na ubytovnu?
Děláš to blbě, takhle se ti žádná neozve. Musíš si brát ty jejich číslo
vizitky se rozdávaly před pár desítkami let teď se dávají Instagramy a QR kódy
Zdendo, proč si jí nedal číslo? Erotická vizitka je hodně divná. Vizitka je tvoje vizitka.
@DanielaD píše:
Ale teď bych si dala toho buřta
Zdenda nabízí klobásu ![]()
Tak v pátek u nás v obci byla u nás rocková zábava, dal jsem tam asi 8 piv desítek, Radegast a klobásu s chlebem, z toho chlastu mě trochu bolela hlava. A byly tam mladé holky, jedné z nich jsem dal dokonce svoji vizitku a ptal se jí, jestli čte erotické povídky. Vidíte? Tu vizitku si schovala do peněženky, když jsem před rokem dával jiné holce vizitku, tak o to neměla zájem, jen se blbě ptala, proč jsem jí tu vizitku dal, nedokázal jsem tehdy na to odpovědět, zaskočilo mě to, taková otázka.

Teď jen čekat, aby se ozvala, zatím stále nic, ale pokud je svobodná, ozvat by se mohla, tam ta měla tehdy přítele minulý rok. Prý mám oči jako Michael Jackson, no to mi opravdu polichotilo.
Myslíte, že se ozve?