Myslíte, že se blíží porod?

PajaSal
24.10.12 10:54

myslíte že se to blíží?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat na váš názor, jestli se už může blížit porod? jsem 37+0 a od soboty mě dost tvrdne břicho s tím, že mě občas píchne v podbříšku. žádná pravidelnost, ale den ode dne jsem víc a víc unavená a od včera mě občas píchne v kříži a dost mě bolí kyčle, jakoby při chřipce. A miminko je aktivní tak jak vždycky. Nedokážu rozeznat poslíčky a blížící se porod tak bych se chtěla zeptat zkušenějších maminek:)možná že je to úplně normální, ale už se tak těším že se vás zeptám:)děkuju moc za názory ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
24.10.12 10:56

Ja to taky tak mela a rodila jsem az 40+3 ;)
mozna ti neco telo naznacuje, ale to je jako sazka do loterie, uvidis jak se to vyvrbi…kazdopadne se neco chysta, ale muze to jeste trvat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
24.10.12 10:59

@PajaSal ahoj, doufám, že to, co popisuješ není porod.. protože jsem teprve 32+6 a mám úplně to samé, co tam píšeš.. doufám, že to ještě aspon 5týdnů nebude znamenat nic zádadního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.12 11:09

Já mám od včerejška to samé, bolí mě záda, tvrdne břicho společně s bolestí v podbřišku takže uvidím jak to bude probíhat dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
24.10.12 11:10

Ahojky, poslicky od kontrakci poznas snadno :D ..Az si nebudes vedet rady zda rodis, vlez si do vany s teplejsi vodou, pokud bolesti zesily, je to porod…ja to podle toho bezpecne poznala, jinak jsem mela stejne priznaky a rodila az v terminu..hoooooodne odpocivej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.10.12 11:12

Tipuju poslíky.
Porod poznáš :mrgreen:
Jinak čas nezastavíš, blíží se to, ale raději počítej s tím, že budeš rodit po termínu, maximálně budeš příjemně překvapená, že je to dřív, ale nebudeš zklamaná, že „furt nic“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.10.12 11:13
@Denyska22 píše:
Ahojky, poslicky od kontrakci poznas snadno :D ..Az si nebudes vedet rady zda rodis, vlez si do vany s teplejsi vodou, pokud bolesti zesily, je to porod…ja to podle toho bezpecne poznala, jinak jsem mela stejne priznaky a rodila az v terminu..hoooooodne odpocivej :kytka:

moc bych s tim nesouhlasila. Ja si vanu dala, kontrakce zeslabovaly, ale rodila jsem.. na druhy den byla mala venku…ted uz bych to nedelala a nijak kontrakce neutisovala, ale to jen po zkusenostech z prvniho porodu, kdy skoncil cisarem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
24.10.12 11:31

Až budeš lézt bolestí po zdi a křičet na manžela, tak je to porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
24.10.12 11:42
@PajaSal píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat na váš názor, jestli se už může blížit porod? jsem 37+0 a od soboty mě dost tvrdne břicho s tím, že mě občas píchne v podbříšku. žádná pravidelnost, ale den ode dne jsem víc a víc unavená a od včera mě občas píchne v kříži a dost mě bolí kyčle, jakoby při chřipce. A miminko je aktivní tak jak vždycky. Nedokážu rozeznat poslíčky a blížící se porod tak bych se chtěla zeptat zkušenějších maminek:)možná že je to úplně normální, ale už se tak těším že se vás zeptám:)děkuju moc za názory ;)

mám to samé co ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsou to poslící a připravuješ se na porod…prostě se to blíží :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.10.12 11:44

Já musím říct, že mě osobně vana či ještě víc sprcha naprosto nepomáhají, naopak, ve sprše mi začne tvrdnout i jinak klidné břicho. Taky jsem radívala tohle a zjistila jsem, že je to naprosto v některých případech zavádějící.

Momentálně můžu jen říct, že nejvíc se mi osvědčilo pokud možno najít nějakou pohodlnou polohu ležmo a odpočívat, ideálně spát. Kdyby to byl porod, tak každý spánek před ním dobrý a když ne - tak to aspoň zaspíš, většinou se člověk pak budí bez bolestí a odpočatý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.10.12 03:07

@alsem krásná fotka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie