Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHojky holky,
jsem hrozně nedočkavá a tak Vás, prosím o názor (třeba měl někdo podobnou fotečku:)… Hyjánek z Olomouce mi tvrdí že je to holčička, ale dodal, že je to ještě brzo (foto z 12tt).
Co si myslíte vy? Klučík nebo holčička:) Jednoho klučinu už doma máme, takže kdyby to byla princezna nebudu se zlobit, každopádně kdyby to byl princ budu taky moc šťastná:)
(jen dodám, že jsou to ty čárečky u nožky -mezi:) ale to určitě víte:)
Ahoj, tak dle foteček to já osobně vůbec nepoznám takže odpověď ode mně bohužel neuslyšíš
Ale stejně jako ty jsem byla strašně nedočkavá, ve 12tt mi p. doktorka řekla že se přiklání ke klukovi ale taky že to nemám brát uplně vážně ještě. No a včera jsem byla na utz ve 20tt, nemohla jsem ani dospat a v ordinaci jsem byla nervozní jak u maturity
no a potvrdila mi že je to kluk. Takže si myslím že ta šance že je to u tebe holčička je tam velká. ![]()
Já to taky ještě v tomto stadiu nepoznám, ale jsem opačný případ. Taky jsem byla mo zvědavá, ve 12 tt mi řekli, že to vypadá na kluka, ale že to ještě nejde pořádně rozpoznat a ve 20tt už to byla jasná holčička. To už jsem viděla i já
Doma jsme měli kluka, tak jsem byla šťastná jak blecha. Takže asi budete muset zvědavostí vydržet alespoň do toho 20tt, i když ani to není 100%.
Ve 12.tt to opravdu pozná jen odborník (a ještě se často splete), zatím se to určuje podle velikosti, tvaru a uložení pohlavního hrbolku, vnější pohlavní orgány ještě nejsou plně dotvořené, takže z toho plyne, že je tam opravdu pro omyl prostoru moře…ale jak říkám, zkušený ultrazvukař obvykle pozná a pokud je ochoten v tomto tt svůj tip dát, tak si je (momentálně) „jistý“ (u mě řekli kluk a kluk to byl, žádný další uzv už ho pak nezpochybnil a kluk se i narodil)
spíš mě zarazilo, že sem dáváš takovouhle fotku-copak z profilu dítěte (i narozeného), jde poznat pohlaví?
Neřeknu dát pohled mezi nožičky, ale z profilu fakt by to teď znova netipl ani ten Hyjánek ![]()
tak ještě vydrž s nakupováním růžové, ale spíš bych tomu věřila.
Pokud si vygooglíš detaily pohlaví ve 12tt, tak se budeš divit, že vypadají hodně podobně, takže tu máme zase věštírnu ![]()
Příště sem dám těhotenský test, a schválně, co to bude ![]()
Vydrž měsíc, pak už to bude jasnačka, teď to vypadá legračně
@elanaa píše:
Ve 12.tt to opravdu pozná jen odborník (a ještě se často splete), zatím se to určuje podle velikosti, tvaru a uložení pohlavního hrbolku, vnější pohlavní orgány ještě nejsou plně dotvořené, takže z toho plyne, že je tam opravdu pro omyl prostoru moře…ale jak říkám, zkušený ultrazvukař obvykle pozná a pokud je ochoten v tomto tt svůj tip dát, tak si je (momentálně) „jistý“ (u mě řekli kluk a kluk to byl, žádný další uzv už ho pak nezpochybnil a kluk se i narodil)spíš mě zarazilo, že sem dáváš takovouhle fotku-copak z profilu dítěte (i narozeného), jde poznat pohlaví?
tak ještě vydrž s nakupováním růžové, ale spíš bych tomu věřila.![]()
Neřeknu dát pohled mezi nožičky, ale z profilu fakt by to teď znova netipl ani ten Hyjánek
To jsem si zjistila já, )úplně náhodou, když jsem brouzdala na internetu… tak jsem našla podobné fotky… a tak to také tak bylo ..to nemám od něj:) Porovnávala jsem to s tímto:) http://www.in-gender.com/…2003988.aspx
Je mi jasné, že je to brzo. Já jen tak ze zvědavosti:)
@Kačus82 píše:
Pokud si vygooglíš detaily pohlaví ve 12tt, tak se budeš divit, že vypadají hodně podobně, takže tu máme zase věštírnu![]()
Příště sem dám těhotenský test, a schválně, co to bude
Vydrž měsíc, pak už to bude jasnačka, teď to vypadá legračně
Ale četla jsem, že některým se již ve 12tt dr. trefil a pak to jen potvrzovali… tak že sie myslím, že to jde…se aspoň třeba na 75% trefit:)
Z profilu tezko nekdo neco pozna ![]()
me ve 12tt pokzade urcili holku, poprve to byl Polak v OL a podruhe FN OL, ve 20tt mi Hyjanek tu holku potvrdil, to jsem poznala i ja…
u nekterych prcku to jde poznat skutecne velmi brzo, u nekterych treba az po tom 20tt ![]()
@Hanulka82 píše:
Z profilu tezko nekdo neco pozna![]()
me ve 12tt pokzade urcili holku, poprve to byl Polak v OL a podruhe FN OL, ve 20tt mi Hyjanek tu holku potvrdil, to jsem poznala i ja…
u nekterych prcku to jde poznat skutecne velmi brzo, u nekterych treba az po tom 20tt
Jen dodám, že on to nemá z téhle fotky, dělal mi kompletní prvotrimestrální vyšetření, tohle je jen fotka pro mě…no koukám asi blbá… já si ji jen srovnával co je na internetu, takže asi tak:)
Jsem ted 14tt zítra mám kontrolu jsem taky zvědavá zda už se bude vědět.. ale hl at je to zdravé, pohlaví neovlivníme.
To je jediná spravedlnost co nejde zmanipulovat se prý říká..
Já bych chtěla kluka ![]()
A říká se když jsi hezká a nezošklivíš je to kluk ségra byla uplně jiná v těhu ošklivá nateklá a měla kluka.
takže keci..
@Alca99 píše:
Jen dodám, že on to nemá z téhle fotky, dělal mi kompletní prvotrimestrální vyšetření, tohle je jen fotka pro mě…no koukám asi blbá… já si ji jen srovnával co je na internetu, takže asi tak:)
v prvnim prispevku se nas ptas na nazor, jestli je tokluk nebo holka.....tak ti jen odpovidam, ze z teto fotky nikdo z nas nic neuvidi
![]()
Kdybys mi ukázala fotky varlátek nebo pindíka, řekla bych ti: „Je to kluk!“, protože to už poznám bezpečně ![]()
@Hanulka82 píše:
v prvnim prispevku se nas ptas na nazor, jestli je tokluk nebo holka.....tak ti jen odpovidam, ze z teto fotky nikdo z nas nic neuvidi![]()
Však v pohodě:) Uznávám, že to z tého fotky nejde moc poznat:) Já to měla jen jako názory - je mi jasné, že je to tipovačka:)Jen prostě říkám, někomu to již od 12tt vycházelo pořád stejně…tak pro to:)
Když kouknu na tyhle stránky tak na konci dole, je pár fotek, které vypadají právě stejně nebo hodně podobně jako tato…
http://www. in-gender. com/…2003988.aspx