Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, za týden mám jít na 1 prohlídku, momentálně jsem v 5 týdnů
. Měla jsem před pár lety zánět dělohy, tak se bojím mimoděložního.. pobolivá mě v podbřišku jako před ms. Týdny od početí sedí, teda dle mého výpočtu je to opravdu 2-3 týdny. Myslíte si, že zatím jde všechno jak má? Děkuji
Na 18 DPO mi to pripada slabe, bohuzel
Ale treba jsi mela ovulaci pozdeji.
No ale když Digi test s citlivostí 25 ukazuje početí 2-3 týdny? To akorát sedí, co jsem počítala, ne?
No ale když Digi test s citlivostí 25 ukazuje početí 2-3 týdny? To akorát sedí, co jsem počítala, ne?
Myslím, že to vypadá dobře. Čárky sílí, týdny sedí. Co víc si přát?
Teď momentálně takto..
Ono když to uschne, je to pak slabší. No uvidím, ale jsem nedočkavá ![]()
Vypadá to nadějně a s bolestí v podbřišku jako při MS. Mám bohaté zkušenosti. Jednou mě v těhu bolelo tak, že jsem sotva chodila a vše bylo vždy ok ![]()
Ahojky, tak jsem byla včera na krvi a jen 206 byla hodnota… To je dost málo že? ![]()
Poslední menstruace byla 20.6.24, takže teď už 36 den cyklu.. ovulaci nemám potvrzenou, ale dle příznaků si myslím, že proběhla v půlce cyklu, tj. 3.6.24…
Test byl zase včera výraznější, ale to asi nic neznamená.
To, že Ti sílí testy, něco naopak znamená.
Ovulaci nemáš potvrzenou, takže mohla být v klidu později. Toho bych se vůbec nedržela. Zajdi si zítra znovu na krev, a pokud bude hodnota dvojnásobná, neviděla bych to vůbec špatně!
Vždyť je to v pohodě!! Testy sílí, HCG ukázkově roste. Hoď se do klidu a užívej si těhotenství! ![]()