Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, prosím Vás o váš názor. Snažíme se o mimi rok a půl, dostala jsem teď tamoxifen a gynprodyl 27dc mi vyšel pozitvní test, dnes jsem 31dc a test vypada takhle. Měla jsem minuly měsíc cystu, ta praskla, myslíte ze by to mohla být další a takto falešné mi ukázat pozitivní test? Musím počkat do pondělí na doktora a mám fakt hrozny strach ze si dělám naděje a zase budu zklamaná.
Navzdory tomu, co už léta koluje na netu - cyst, které produkují hCG, je ve skutečnosti minimum. A pravděpodobnost, že má člověk vynechanou ms, pěkně mu sílí test, a není to těhotenství, je zcela minimální.
@stinga dělaný teď, já vím ze mi to nikdo z vás nemůže říct na 100%, asi potrebuju jen trochu uklidnit. Myslíte ze to bude opravdu těhotenství?
@idkwhoiam píše: Více
ano, určitě jde o těhotenství,
ale jestli vše bude i dál pokračovat slibně, je v těchto začátcích vždy nejisté, tak přeju, ať to dopadne dobře ![]()
A je normální ze me bolí v podbrisku, takový tlak a dost v krizi je to normální takhle na začátku? Jsou to takové navaly bolesti třeba 3 hod nic a pak 15 min bolest menší větší atd ale chvílemi me polejva horko z toho jak ty zada bolí je to takový tlak jakoby.
A je normální ze me bolí v podbrisku, takový tlak a dost v krizi je to normální takhle na začátku? Jsou to takové navaly bolesti třeba 3 hod nic a pak 15 min bolest menší větší atd ale chvílemi me polejva horko z toho jak ty zada bolí je to takový tlak jakoby.