Mystery shopping

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Oblofka
29.7.13 13:17

Tak mystery byl pro neobjektivnost zrusen. Predchazel tomu maler s tim, ze jsem byla behem 12 hodinove smeny par minut na obede. Tim se ukazalo, ze neni pripustne aby byl na prodejne jen jeden clovek, a mame pres poledne brigadnika na vystridani.
Jeho posledni kontrola zaevidovala jmena lidi, kteri u nas nikdy nepracovali :dance:.

• Citovat
  • Upravit
1
16.10.13 23:55

mystery

Pro jakou agenturu pracujete jako kordinátor? Sám dělám mystery projekty a měl bych zájem si to rozšířit agenturu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
schrodingercat
1.7.14 13:42

Kde to najit

Hele, jestli se chceš dozvědět víc o tom, jak je poznat, tak se mrkni sem:
 https://www.facebook.com/…227386448539?…

• Citovat
  • Upravit
3596
1.7.14 13:53

Připadá mi to že tě ta práce prostě nebaví a navíc máš opravdu paka zaměstnavatele. Tak to nedělej, změň místo. Jestli máte takhle často šťáru v obchodě tak je nejspíš někde problém. Další věc je že většina mystráku jsou pablbi co o dané práci vůbec nic neví, jsou to lidi z pracáku a studenti co v životě nemakali. Mysterák musí být člověk od fochu. Můj kamarád dělá mysteráka pro gastronomii, je to obor v kterém pracuje celý život a kdyby po něm zákazník chtěl ať jde do potravin tak by ten kšeft prostě nevzal. Mysteráka může dnes opravdu dělat každý, na internetu je hromada inzeátů.
Opravdový kvalitní mystery shopping dělá profesionál, který tam není proto aby někomu dělal pakárnu, někdy však i proto že existuje tzv. provozní slepota, proto si jej vedoucí najímají. On sepíše výslednou zprávu která musí mít hlavu a patu. Opravdu tam není proto aby někomu škodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
1.7.14 14:16

K tomu abys slyšela jakoukoliv radu na to, jak ho poznat, je třeba vědět, v jaké práci děláš, bez toho nikdo nepomůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.26 21:09

@standa18 dobrý den, dělám bakalářku na téma mystery shopping. Bylo by možné v rámci anonymity položit několik otázek? moc by mi to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat