Občasné hlídání dětí Praha - doporučení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Občasné hlídání dětí Praha - doporučení
Maminy z Prahy, nevíte o nějaké spolehlivé dívčině pro občasné pohlídání dvou prcků? Fakt jen tak jednou za měsíc večer, občas někdy přes den. Nerada bych hledala přes inzerát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Praha 3
Máme u nás Palečka a Novou Trojku, ale ani jedno tuším nefunguje večer a na samostatné hlídání a i když máme prarodiče, tak hlídat se jim moc nechce, takže bych na občasné večerní pohlídání ráda našla nějakou slečnu… A ještě když už jsem u toho, tak jsem se chtěla zeptat na cenu za hodinu hlídání večer v Praze, jestli máte zkušenosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den. Mám kamarádku z Prahy, která je skutečně spolehlivá, šikovná a má spoustu zkušeností s hlídáním dětiček. Pokud budete mít zájem, mohla byste mi třeba do soukromé zprávy napsat telefon, já bych jí ho předala a mohly byste se spojit…Hezký den, Andrea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuju tuto diskuzi, sháním hlídání pro prcka (2m) v Praze. Všude hlídají až starší děti, nebo v domácím prostředí. Já mám zkoušku a přítel nakonec nedostane volno
Nevíte o někom spolehlivém, kdo by byl schopen i pohlídat dítě venku = v kočárku u školy??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z vlastní zkušenosti vím, že se těžko shání někdo, kdo bude hlídat na tebou určeném místě na hodinu, či dvě, protože když si k tomu připočte ještě čas strávený na cestě, tak se mu to prostě nevyplácí ![]()
Co třeba si dát letáček ke škole, že by se to ozval někdo z okolí, kdo by nemusel dojíždět a tím by to pro něj bylo finančně zajímavější?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@me2dova no, bohužel jde už o úterý, takže už takhle mám omezené možnosti
No, snad něco vymyslím. Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Domluv s nějakým spolužákem, který zrovna nebude na zkoušce nebo někoho z vedlejší skupiny, třídy atd. Určitě někoho najdeš, jednou jsem takhle taky hlídala vlastně jen kočárek, asi 30 min. a všechno v pohodě. O penězích jsem ani nechtěla slyšet, šlo o chvilku, tak jsem tekrát dostala kafčo a spokojenost na všech frontách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně. Jet někam dále, potom hlídat dítě třeba hodinu před školou třeba za 60-70 kč, dát peníze za dopravu…nevím, jestli se někdo najde..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julií píše:
Doporučuji - http://www.domestica.cz/…cz/index.htm
Dobré,ale drahé
Já jsem studentka a hlídání naštěstí mám zadarmo.Ale se mnou studuje holka, co má děti dvě a má chůvu,která hlídá oba prcky a dává jí 80Kč za hodinu za oba dva! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reinka píše:
Oživuju tuto diskuzi, sháním hlídání pro prcka (2m) v Praze. Všude hlídají až starší děti, nebo v domácím prostředí. Já mám zkoušku a přítel nakonec nedostane volnoNevíte o někom spolehlivém, kdo by byl schopen i pohlídat dítě venku = v kočárku u školy??
A kde přesně to hlídání má být??? Pokud to není na opačném konci Prahy, udělám si s dětmi klidně výlet a mimčo Ti povozím, to není problém. Kdyžtak napiš SZ… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suwari - jsou to profesionální služby. Dokonce jsem si tam dělala kurz na hlídání dětí a tak mohu klidně doporučit, protože vím, kdo za tím stojí. Žádní amatéři. Já bych svoje dítě jen tak nikomu nesvěřila. I když chápu, že člověk kouká na každou korunu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím maminky, jsem maminka 19-ti měsíčního chlapečka. Na jednorázové či pravidelné pohlídání se můžeme domluvit. Jsme z Prahy 10 - Petrovice. Hlídám u nás doma a samozřejmě venku. Písněte mi případně do mailu a můžeme se domluvit. jira.janickova@seznam.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirrra píše:
Zdravím maminky, jsem maminka 19-ti měsíčního chlapečka. Na jednorázové či pravidelné pohlídání se můžeme domluvit. Jsme z Prahy 10 - Petrovice. Hlídám u nás doma a samozřejmě venku. Písněte mi případně do mailu a můžeme se domluvit. jira. janickova@seznam. cz
Akorát že mě přijde, že buď musí chůva dorazit ke mě domů anebo to skoro nemá smysl. To je ale můj názor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit