Firma Aquel One
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Firma Aquel One
Ahoj holky.Chtela bych se Vas zeptat, jestli neznate tuto firmu..? Sestra si hleda praci, dlouho nemohla najit az se ji ozvali z teto firmy. Sesla se s nimi a bylo ji vysvetleno, ze bude lanarit lidi, aby se k teto firme pridali a jeste mi neco rikala o nejake kosmetice.Moc toho z ni nevypadlo, takze sama toho moc nevim.Pry funguji 12 let a jsou pobocka od Axy. Nechci aby se uvrtala do neceho, nevim jak to napsat, podvodneho, a pak mela spoustu problemu.Proto se ptam jestli znate? Predem diky za odpovedi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hoď si to do gůglu a uvidíš, co na tebe vybafne.
Zas další podvodníci.
Prd pobočka od Axy, jsou to dealeři jakéhosi dost nevýhodného pojištění od Axy, nutí klienty do nevýhodných podmínek, aby shrábli provizi a buhví k čemu se zavazují sami ti prodejci tzn to, co bude tvá sestra. Pryč od toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jee vidis, to me fakt nenapadlo, jak mi to segra rekla, tak jsem hned mastila sem.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymni a ty jsi s nimi spolupracovala? Kdyz jsem googlila,tak to na me baflo to pojisteni,ale nechapu co segra rikala o ty kosmetice..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pozor! mě taky v mých nácti zlanařila firma Aquel. V té době mi ještě nebylo 18 a byla jsme mladá a hlavně blbá a měla jsme vidinu snadných peněz. V té době tato firma(pokud jde o stejnou) místo kosmetiky měla filtrační zařízení. Sepsaly se mnou smlouvu o a daly mi pujíčku u GE Money - podotýkám že mi nebylo 18 a udělali fiktivní smlouvu že jsme zaměstnaná u fiktivní společnosti..... takže si schrábly do kapsy 40 litrů…
doplatila jsme to před rokem ![]()
No jo pyramidy co navádějí buď mladé naivní lidi jako jsme byla já a nebo důchodce ![]()
TAŽE ZA MĚ POZOR ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce
Reaguji na Vaše příspěvky, pokud jde o některé lidi co v Aquelu pracovali a dělali různé věci(již nepracují), bohužel lidský faktor se najde všude, tedy i někteří „podvodníci“ tuto firmu zneužili. Jsem klient této firmy (mám filrační zařízení) a jsme velmi spokojený. ![]()
- Citovat
- Upravit
PatrickF1 píše:
Reaguji na Vaše příspěvky, pokud jde o některé lidi co v Aquelu pracovali a dělali různé věci(již nepracují), bohužel lidský faktor se najde všude, tedy i někteří „podvodníci“ tuto firmu zneužili. Jsem klient této firmy (mám filrační zařízení) a jsme velmi spokojený.
Zajímalo by mě tedy proč tato firma tohle neeliminuje - to si nechá kazit pověst ,,podvodníkama,,? ![]()
S filtračním zařízením být spokojený určitě být můžete. Pracujete u nich? a proč teď nají jiný produkt? díky za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
reakce na firmu aquel
Zdravím, píšu jako nezávislý pisatel, ale nic špatného jsem na firmu aquel neslyšel. ba naopak s nimi začínám pracovat a věřte, že s pyramidou to nemá vůbec nic společného!!!oni jako jediná firma stojí o to aby byl spokojen zákazník a následně vy jako zaměstnanec, do toho nepočítám bonusy a benefity, které v dnešní době nedává nikdo. firmu Aquel vlastní p. Beneš a věřte, že takového lidského séfa by si přál každý. Takže než začnete někoho odsuzovat, zjistěte si jestli je to vůbec pravda.
- Citovat
- Upravit