Mytí vlasů před nástupem do nemocnice

54
18.7.23 11:39

mytí vlasů před nástupem do nemocnice

Už asi vymýšlím blbosti ale zajímalo by mně jestli jste si umyli vlasy před porodem?

věc se má asi takhle jedu CGM už druhým rokem a vlasy si myji jednou za 10 dní a teď přes to léto mám stejně většinou stažené a dané do drdolu. Dnes je to 12dní od posledního mytí a já nevím jestli vlasy umýt nebo počkat až po porodu protože zítra nastupuji na vyvolávání.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
18.7.23 11:53

Já se myla celá ještě ráno před nastupem :mrgreen: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
18.7.23 11:54
@JanaJohnova píše:
Už asi vymýšlím blbosti ale zajímalo by mně jestli jste si umyli vlasy před porodem?věc se má asi takhle jedu CGM už druhým rokem a vlasy si myji jednou za 10 dní a teď přes to léto mám stejně většinou stažené a dané do drdolu. Dnes je to 12dní od posledního mytí a já nevím jestli vlasy umýt nebo počkat až po porodu protože zítra nastupuji na vyvolávání.

tak píšeš, že si je myješ normálně po 10 dnech, tak vůbec nevím nad čím přemýšlíš po 12…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
18.7.23 11:59

Jakoze uz nemas 12 dni umyty vlasy, zitra ti budou vyvolavat porod, to bude 13. den, muzes klidne porodit za den dva, tak to budes mit 14 dni nemyty vlasy, pak budes v porodnici, kde si je asi taky mejt nebudes? Ja nevim, takovou dobu mit v tehlech vedrech neumyty vlasy, by me jeblo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
18.7.23 12:00

Taky úplně nechápu, co řešíš, když si běžně myješ vlasy po 10 dnech.

Já si je myla ještě v porodnici - jeli jsme v noci, protože jsem málo cítila miminko. Už jsem byla po termínu, tak si mě tam rovnou nechali a druhý den odpoledne se malá narodila.
Chtěla jsem se dobře cítit a taky hezky vypadat na fotkách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
18.7.23 12:01
@JanaJohnova píše:
Už asi vymýšlím blbosti ale zajímalo by mně jestli jste si umyli vlasy před porodem?věc se má asi takhle jedu CGM už druhým rokem a vlasy si myji jednou za 10 dní a teď přes to léto mám stejně většinou stažené a dané do drdolu. Dnes je to 12dní od posledního mytí a já nevím jestli vlasy umýt nebo počkat až po porodu protože zítra nastupuji na vyvolávání.

taky jedu CGM a rozhodně bych si je dneska umyla!!! Taky se k tomu můžeš dostat až za další 5-8dní… ale zakládat diskuzi o tom jeslti si mám po 12ti dnech umýt vlasy ještě teď v těch horkách ach joooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
18.7.23 12:02

No ty brdo…fakt vydrzis s neumytyma vlasama dva tydny??? 8o jak to prosim te vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
18.7.23 12:02
@JanaJohnova píše:

nechápu tedy, proč sis vlasy neumyla předevčírem a proč o tom zakládáš diskuse? :zed:
ale tak tvoje hlava a tvůj pocit mastnoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
18.7.23 12:03

V těchto vedrech si meju vlasy denně, takže bych si je umyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
18.7.23 12:03

Nechápu, že si někdo nemeje dva týdny vlasy a ještě zakládá takhle hloupé diskuze 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
18.7.23 12:04

Ja jsem si myla vlasy tesne pred odjedem do porodnice, i kvuli tomu, aby se me dite neleklo :mrgreen: ale hlavne pro svuj dobry pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
18.7.23 12:11

Sanmozřejmě se umyj celá
neumyté vlasy jsou cítit a cítí to ostatní, ten se smrdutou hlavou ne. Pořád o tom přesvědčuji děti, někdy pomůže, když je pošlu, ať si ty hlavy učuchají vzájemně, protože mi to nevěří. Kůže na hlavě je jako jakákoli jiná kůže, potřebuje umývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
18.7.23 12:20

Umyj si je. Já si je myla před porodem a pak i po porodu. Byly vedra, takže schly rychle. Nechápu, že se ptáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
18.7.23 12:22

No to si samozřejmě umej, vždyť už týden jsou šílený vedra a ač si teda nemyju vady denně, tak v tomto počasí úplně normálně, je to humac :lol: a ano, neumyte vlasy smrdí, syn si je taky nechce mejt často, ale jak vyspiva, tak už fakt musí a nahanim ho na ty vlasy obden, aby si je umyl. Twl a deset dni kdyby si je nemyl, tak se kolem něho asi neda ani projít :P :P :P

A co to je to CGM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
18.7.23 12:22

Nemyj se vůbec nikdy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie