Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Už asi vymýšlím blbosti ale zajímalo by mně jestli jste si umyli vlasy před porodem?
věc se má asi takhle jedu CGM už druhým rokem a vlasy si myji jednou za 10 dní a teď přes to léto mám stejně většinou stažené a dané do drdolu. Dnes je to 12dní od posledního mytí a já nevím jestli vlasy umýt nebo počkat až po porodu protože zítra nastupuji na vyvolávání.
@JanaJohnova píše:
Už asi vymýšlím blbosti ale zajímalo by mně jestli jste si umyli vlasy před porodem?věc se má asi takhle jedu CGM už druhým rokem a vlasy si myji jednou za 10 dní a teď přes to léto mám stejně většinou stažené a dané do drdolu. Dnes je to 12dní od posledního mytí a já nevím jestli vlasy umýt nebo počkat až po porodu protože zítra nastupuji na vyvolávání.
tak píšeš, že si je myješ normálně po 10 dnech, tak vůbec nevím nad čím přemýšlíš po 12…
Jakoze uz nemas 12 dni umyty vlasy, zitra ti budou vyvolavat porod, to bude 13. den, muzes klidne porodit za den dva, tak to budes mit 14 dni nemyty vlasy, pak budes v porodnici, kde si je asi taky mejt nebudes? Ja nevim, takovou dobu mit v tehlech vedrech neumyty vlasy, by me jeblo. ![]()
Taky úplně nechápu, co řešíš, když si běžně myješ vlasy po 10 dnech.
Já si je myla ještě v porodnici - jeli jsme v noci, protože jsem málo cítila miminko. Už jsem byla po termínu, tak si mě tam rovnou nechali a druhý den odpoledne se malá narodila.
Chtěla jsem se dobře cítit a taky hezky vypadat na fotkách. ![]()
@JanaJohnova píše:
Už asi vymýšlím blbosti ale zajímalo by mně jestli jste si umyli vlasy před porodem?věc se má asi takhle jedu CGM už druhým rokem a vlasy si myji jednou za 10 dní a teď přes to léto mám stejně většinou stažené a dané do drdolu. Dnes je to 12dní od posledního mytí a já nevím jestli vlasy umýt nebo počkat až po porodu protože zítra nastupuji na vyvolávání.
taky jedu CGM a rozhodně bych si je dneska umyla!!! Taky se k tomu můžeš dostat až za další 5-8dní… ale zakládat diskuzi o tom jeslti si mám po 12ti dnech umýt vlasy ještě teď v těch horkách ach joooo
No ty brdo…fakt vydrzis s neumytyma vlasama dva tydny???
jak to prosim te vypada?
@JanaJohnova píše:
nechápu tedy, proč sis vlasy neumyla předevčírem a proč o tom zakládáš diskuse? ![]()
ale tak tvoje hlava a tvůj pocit mastnoty
V těchto vedrech si meju vlasy denně, takže bych si je umyla.
Nechápu, že si někdo nemeje dva týdny vlasy a ještě zakládá takhle hloupé diskuze 🤷♀️
Ja jsem si myla vlasy tesne pred odjedem do porodnice, i kvuli tomu, aby se me dite neleklo
ale hlavne pro svuj dobry pocit.
Sanmozřejmě se umyj celá
neumyté vlasy jsou cítit a cítí to ostatní, ten se smrdutou hlavou ne. Pořád o tom přesvědčuji děti, někdy pomůže, když je pošlu, ať si ty hlavy učuchají vzájemně, protože mi to nevěří. Kůže na hlavě je jako jakákoli jiná kůže, potřebuje umývat.
Umyj si je. Já si je myla před porodem a pak i po porodu. Byly vedra, takže schly rychle. Nechápu, že se ptáš.
No to si samozřejmě umej, vždyť už týden jsou šílený vedra a ač si teda nemyju vady denně, tak v tomto počasí úplně normálně, je to humac
a ano, neumyte vlasy smrdí, syn si je taky nechce mejt často, ale jak vyspiva, tak už fakt musí a nahanim ho na ty vlasy obden, aby si je umyl. Twl a deset dni kdyby si je nemyl, tak se kolem něho asi neda ani projít
![]()
A co to je to CGM?